Sebepsiz yere çekip giden erkek

Suan arama tarama yapiyor aklindakilere mavi boncuk dagitiyor eger kafasina gore birine denk gelirse seni zaten silicek htta engelleyecek. Bence ona bu zevki tattirma ve sen engelle gitsin. Seni hayatindan cikarma cabasina giren biri seni takip etse.ne olur ki yan cep gibi gorunme sana ihtiyacm yok.msji ver ve sil .
zamaninda.benim.sevgilimde sacma sapan.konu icin beni faceden terketti basta silmedi bende silmedm saf gibi sandim ki pisman olur barisirz meger adam.kiz avina cikms birini bulunca sildi beni engelledi. Sonra bir kac hafta gecince kizdn ayrilinca engelimi kaldrdi tabi ben baska hesaptan onu izledigim icin herseyi anladm. Kendini bu duruma dusurme

O yasak kalktı coktan.

CAnım çok doğru demişsin valla sildim haklısın illaki beni silecek neden o zevki ona tattırayım çok haklısın. Şuan karı kız takip ediyo zaten birini buldumu beni komple silecekti belki de dediğin gibi. Ama ben önce davrandım ve sildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…