Sebepsizce engellenmek

Nefret ediyorum böyle anlamsız hareketler yapan insanlardan . Bende geçen gün birşey fark ettim eşim afrinde operasyon da bende ailemin yanına geldim . Üst komşum beni rehberinden silmiş . Bunu WhatsApp durumlarıma bakayı bırakmıştı. Bende baktım ki kadın beni rehberden silmiş resmî filan gitmiş . Sadece WhatsApp ta çevrim içi gördüm o kadar . Deli dolu çevre boşver

belki de ona karsi bir ilginiz olup olmadigini anlayabilmek için yapmistir. Cok ergence evet ama eger gercekten hoslaniyor olsaydim senin amacin ne diye gidip sorardim :))

belki de ona karsi bir ilginiz olup olmadigini anlayabilmek için yapmistir. Cok ergence evet ama eger gercekten hoslaniyor olsaydim senin amacin ne diye gidip sorardim :))
Belki de..ortada bi duygu var ama ne olduğunu bilmiyorum zaten kimseyle konuşmuyo.gerçekten hislerim olsaydı sorardım ama gördüğüm yerde yüzümü yere indiriyorum.bugün çarpıştık üstelik sadece öylece baktı..

Ona karşı ilgin oldugundan şüphelenmis olabilir ama dengesiz bir adam belli boylesiyle arkadaş olmak değil yolda görsen yolunu değiştir .Kendini bişey sanıyor belliki kiz arkadaşı olabilir .

Ona karşı ilgin oldugundan şüphelenmis olabilir ama dengesiz bir adam belli boylesiyle arkadaş olmak değil yolda görsen yolunu değiştir .Kendini bişey sanıyor belliki kiz arkadaşı olabilir .
Belki de ..ama belli edecek hiçbir şey yapmadım bildiğiniz iş arkadaşı gibi..kız arkadaşının olmadığını biliyorum başka bir arkadaşa söylemiş okuldan.bana göre biri değil zaten..sadece üzer

önemseme boşver, kendi yazsın kendi oynasın sen hayatına bak. Sil sosyal medyadan ve umrunda olmasın. Okul ortamı illa ki denk gelicek ve belkide iş birliği gerektirecek durumlarınız olacak. böyle bir durumda da profesyonelce bey diyerek ya da hocam diyerek hitap et. Kendini ne halt zannediyorsa...

önemseme boşver, kendi yazsın kendi oynasın sen hayatına bak. Sil sosyal medyadan ve umrunda olmasın. Okul ortamı illa ki denk gelicek ve belkide iş birliği gerektirecek durumlarınız olacak. böyle bir durumda da profesyonelce bey diyerek ya da hocam diyerek hitap et. Kendini ne halt zannediyorsa...
Çok haklısın, kendini bişey sanıyo gerçekten..fark ettiğimi anladı sanırım gördüğüm yerde yüzümü çeviriyorum

Back
X