tşk ederim canım, daha güzelleri senin olsunher şeyin çok güzel canım iki kişilik kahvaltı takımına ve de pembiş bıcaklarına bayıldımmmm güle güle kullanın canım:)
Ayrıca kullanılıyor canım o fonksiyonu var üstü ısıtmadan ama ayrıca kapağına hiç bakmadım inankiçok cici bir mutfağın olacağı resimlerden belli :)
güle güle mutlu mesut kullan hepsini inşallah.
sana da sorayım bu arada, kütahya kah. setinin çaydanlığını üstünde porselen çaydanlık olmadan, yani kettle olarak kullanabilecek misin canım, biliyor musun? ayrıyetten bir kapağı falan var mı acaba?
Şişli'den aldım Güral Porselenden canım Güral Home markasıGüle güle kullanın, her şey çok güzel...
O desenli bıçaklarınıza bayıldım nerden aldınız?
tşk ederim canım, daha güzelleri senin olsun
Ayrıca kullanılıyor canım o fonksiyonu var üstü ısıtmadan ama ayrıca kapağına hiç bakmadım inanki
geldiği gibi parçalarını kontrol ettim kutusunda duruyor
Şişli'den aldım Güral Porselenden canım Güral Home markası
gitti gidiyorda, sahibinden'de falan var
Çok güzelmiş bu yaa
çok cici bir mutfağın olacağı resimlerden belli :)
güle güle mutlu mesut kullan hepsini inşallah.
sana da sorayım bu arada, kütahya kah. setinin çaydanlığını üstünde porselen çaydanlık olmadan, yani kettle olarak kullanabilecek misin canım, biliyor musun? ayrıyetten bir kapağı falan var mı acaba?
canım benımkahvaltı takımımda kutahyadan model farklı sadece ayrı bır kapagı var:) kullanabiliyorsun:)
kütahyanın kahvaltı seti bi adım öne geçti öylese :)
bu aralar kahvaltı seti araştırıyorum çünkü. aklımda bi kaç model var, ama böyle kahvaltı için cıvıl cıvıl renkli istiyordum. kütahyanınkilerde gayet renkli ve kullanışlı gibi duruyor .
bende bundan arıyordum nasıl alabilirim acaba bende?
çok güzel olmuş güle güle kullan
kayınvaliden zevkli hatunmuş çok güzel tepsi:) güle güle kullan canım
Tşk ederimcanm hayırlı olsun hepsini çok beğendim mor bıçak setini nerden aldın acaba ?
Tşk ederim
Güral porselenden aldım canım
güral home markası
Çook güzel bir tepsi dügünede azcık bişey kalmış güle güle kulan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?