Seboş'un çeyizleri :)

her şeyin çok güzel canım iki kişilik kahvaltı takımına ve de pembiş bıcaklarına bayıldımmmm güle güle kullanın canım:)
tşk ederim canım, daha güzelleri senin olsun

Ayrıca kullanılıyor canım o fonksiyonu var üstü ısıtmadan ama ayrıca kapağına hiç bakmadım inanki
geldiği gibi parçalarını kontrol ettim kutusunda duruyor

Güle güle kullanın, her şey çok güzel...
O desenli bıçaklarınıza bayıldım nerden aldınız?
Şişli'den aldım Güral Porselenden canım Güral Home markası
gitti gidiyorda, sahibinden'de falan var

teşekkür ederim, mutlulukla kulllanın

canım benımkahvaltı takımımda kutahyadan model farklı sadece ayrı bır kapagı var:) kullanabiliyorsun:)

canım benımkahvaltı takımımda kutahyadan model farklı sadece ayrı bır kapagı var:) kullanabiliyorsun:)

kütahyanın kahvaltı seti bi adım öne geçti öylese :)
bu aralar kahvaltı seti araştırıyorum çünkü. aklımda bi kaç model var, ama böyle kahvaltı için cıvıl cıvıl renkli istiyordum. kütahyanınkilerde gayet renkli ve kullanışlı gibi duruyor .

cnm ne kaadr aarastirirsn kafnda o kadaar karisiyor :) bence kuthy guzel benimkilerde pembe zaaten hafta sonundn hfta sonuna edicez bari icimiz acilsin dedim :))

canım bende ilk tupperware görmüştüm ama çok pahalı geldiği için almamıştım tedi de 2 tl aynısı ve gayet güzel bence oraya bi bak derim

kayınvalideciğimin hediyesi kendi elleriyle yapmış
aynısının ekmekliğinide yapmış kenarlarınıda kahvaltı takımıma uysun diye fıstık yeşili yapmış

canm hayırlı olsun hepsini çok beğendim mor bıçak setini nerden aldın acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…