Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bu sene fasulye çimlendiriyorum geçen sene aktardan almıştım tohumları çok güzel sırık fasulyeydi balkonda saksıda yetiştirmiştim üründe almıştım bu sene aynı tohumu bulamadım marketten tohumluk fasulye aldım paket sırık fasulye tohumu yazıyor pempe pembe bişey direk toprağa ektim bakalım ne olacak ayrıca normal kullandığım fasulyeden pamuklar arasında çimlendirdim haftaya baya yaprakları çıkar sanırım ekerim artık bahçeli bir evde oturuyorum inşallah güzel olur ay büyümeleri çiçek açmaları harika ayrıca bu hafta sonu leylak hanımeli kasımpatı yıldız sarmaşık ortanca aldım onları ektim güllerimde var bugünde roka tohumu ektim ayrıca şubat sonunda soğanlarını diktiğim lalelerim sümbüllerimde çiçeklerini açtılar mis gibi kokuyorlar tabi boncuk ve sincaptan (kedilerimden) korumak zor oluyor onları ama hepsini çok seviyorum daha çok şey ekmek istiyorum ama bahçenin toprak kısmı çok az yinede çok şanslıyım ilk defa müstakil bahçeli bir evde oturuyorum buna şükür
Eki Görüntüle 376106 Eki Görüntüle 376105 Eki Görüntüle 376104
Benim bahçem yok ama bende balkonda domates salatalık yetiştirmek istiyorum.
Hani evin sebze ihtiyacını karşılamak için değilde mutfağımın balkonunda renk olsun hemde görüntüsü uğraşması hoşuma gidiyor diye istiyorum.
Daha önce salatalık ekmiştim saksılara çok güzel büyüdü fakat tüm balkonu küçük küçük böcek sardı.Buna nasıl engel olabilirim.?Sizlerinde başına geldimi?
çok güzel bende lavanta ektim bu sene ilk defa aslında kokusunu pek sevmem ama satan kişi önerdi çok şifalıdır kokusu bile dedi özellikle tansiyona şimdilik tutmuş gözüküyor bakalım artık inşallah büyürler sizde güle güle büyütün çiçeklerin varlığı bile şifa aslında valla çok seviyorumbende kayseri de balkonda bir çok bitki yetiştiriyorum. bunlardan bazıları
altın çilek, Pepino, Top fesleğen, Gül biber, Cin biber
Bu sene ise şifalı bitkilere merak sardım. Biberiye lavanta adaçayı yetiştireceğim