• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Sebzeli Erişte Böreği & Çikolatalı,Muzlu Yaş Pasta

Allahını seven üstüme toprak atsınn :))

harika şeyler bunlar ellerne sağlık ba yıl dımmmm:56:

Canım bir şey dikkatimi çekti.Tarifde kendi kestiğin erişteyi kullanman bence sana + puan getirirEllerine sağlık:38:

oyy oyy ooyyy ben neler görüyorumm :53::53::53::53:Ellerine sağlık emeğine sağlık çok şahane görünüyor :56::56::56::16::16:...hele ki böreğine ve pastanın çikolatalı sunumuna bayıldım....mutlaka denemeliyim bu böreği ve pastayı önümüzdeki haftalarda misafir ağırlayacağım değişik börek ararken ilaç gibi geldi :46::46::46::46:
Yarışmada başarılar diliyorumm:52::52::52:..
bu akşam ki menüm çökertme kebabı senin tarifinle yapıcam inşaallah....haftasonuna da böreğini yapmayı planlıyorumm..ama ben öle yazdan erişte kesecek beceride olmadığımdan erişteyi hazır alıcamm:17::17::17::17:

oyy oyy ooyyy ben neler görüyorumm :53::53::53::53:Ellerine sağlık emeğine sağlık çok şahane görünüyor :56::56::56::16::16:...hele ki böreğine ve pastanın çikolatalı sunumuna bayıldım....mutlaka denemeliyim bu böreği ve pastayı önümüzdeki haftalarda misafir ağırlayacağım değişik börek ararken ilaç gibi geldi :46::46::46::46:
Yarışmada başarılar diliyorumm:52::52::52:..
bu akşam ki menüm çökertme kebabı senin tarifinle yapıcam inşaallah....haftasonuna da böreğini yapmayı planlıyorumm..ama ben öle yazdan erişte kesecek beceride olmadığımdan erişteyi hazır alıcamm:17::17::17::17:

canım süper görünüyor ilk fırsatta erişteli sebzeli böreği deneyeceğim.

Elllerine kollarına saglık canım. Hepsi müthiş görünüyor. :52:

kızlar çok teşekkür ediyorum hepinize...
yalnız böreğe odaklanmışsınız çikolatalı pastayıda deneyin yaw:1::1:

Ellerine emeğine sağlık ilk fırsatta Sebzeli Erişte Böreği deneyeceğim :)

Of şu börek mükemmel duruyo ya :17:
Ellerinize sağlık

Hepsini koruma altına al bunları,yenmeyecek gibi değiller baksana :16::16:
Ama böreği dnemek isterim mutlaka

:1::1::1::1:çok geç artık hepsi bedenimizde löp löp et olarak yaşamaya devam ediyorlar:1::1:
böreğe hangi sebzeleri istersen koyabilirsin ben evdeki malzemelere göre yaptım yarışmada...

egunal,döktürmüssün yine nefis menüleri :56: ellerine saglik

basarilar dilerim :16::16:

Back
X