- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Yiyeyim ama yaramasınVallaha gel ne güzel olurdu berabercene mideye indirirdik
Bu ara bende öyleyim asğzım boş durmuyor hiç,sürekli bişiler yiyesim geliyor nedense.
Afiyet olsun sanada yarasın bal şeker olsun
Kış yüzünden bunlar hep.Bünye istiyor.Tatlı niyetine de çikolatalı ekmeği yeseydin.
afiyet olsunn..yapmıyosun yapmıyosun yapıncada böyle güzellik çıkıyor..
Yiyeyim ama yaramasın
Kilo vermişim sabah tartışa bir çıktım 52,4, kim tutabilir beni artık herbirşeyi yicem
Ye gitsin boşver.Yiyeyim ama yaramasın
Kilo vermişim sabah tartışa bir çıktım 52,4, kim tutabilir beni artık herbirşeyi yicem
Senin neren yaşlı, sana yaşlı diyen taş olurBana yarıyor artık veremiyorum artık kiloları ben ne edeyim pinkocanhadi ben yaşlıyımm
maşallah zaten zayıftın sen bilerekmi verdin canım yaaa. oy anam ne seksü bir hatun olmuşsundurr.Yiyeyim ama yaramasın
Bilerek derken, rejim yok, spor yok, yazın çok sıcaklarda vermeye başladım, dondurma ve tatlı yiyerek, sıcaklar geçince verme kısmı durur dedim ama durmamışmaşallah zaten zayıftın sen bilerekmi verdin canım yaaa. oy anam ne seksü bir hatun olmuşsundurr.
İnanırım senden olmaz ama ondan olur
valla süperr bende tatlı yiyorumda ...yemeklerden sonraaaBilerek derken, rejim yok, spor yok, yazın çok sıcaklarda vermeye başladım, domdurma ve tatlı yiyerek, sıcaklar geçince verme kısmı durur dedim ama durmamışTeşekkür ederim
Yok ben öyle yapmadım, yazım tatlıyla geçti, yemeği çok az yedim, ekmeği hiç yemedimvalla süperr bende tatlı yiyorumda ...yemeklerden sonraaave sonra tekrar 69 kiloo...
Ya uyuyordur ya da ders çalışıyordur
Ya uyuyordur ya da ders çalışıyordurHedefine kilitlendi bu ara, ondan yaramazlık peşinde koşmuyor
El mi verdin ne yaptınNe zaman görsem üzgün üzgün profili,hiç uslu durmuyor bu nenemde yahu
Ablacım çok güzel ve lezzetli görünüyorEllerine sağlık, başarılar dilerim Ablacım
Ayy
Cok canim cekti yaaa cok guzel olmus
El mi verdin ne yaptınKimin izinden gidiyor acaba hanım abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?