- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.893
- 598
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
nere cıkardın neneeeeeeeeeeeeeeeeemmm suyun içine koysaydın sonra unutuyon nere koydugunu bulamıyon benı arıyon takma dişlerim nirdeeeeee beniiimmm diyeTolin tolinnnn geldinmiii kızzz kulaklarını çınlsttık birazcık senintakma dişlerimi çıkardım merak etmeee rahatça yiyebilirsinn
Sağol Ablam
Evet çocuklarla yalnız kaldımOkul olunca tek gitmek zorunda kaldı yoksa birlikte gidecektik
nere cıkardın neneeeeeeeeeeeeeeeeemmm suyun içine koysaydın sonra unutuyon nere koydugunu bulamıyon benı arıyon takma dişlerim nirdeeeeee beniiimmm diye
İnşaallah AblacımOlsun çocuklarla vakit grçirirsin sende,başka sefere birlikte ghidersiniz artık
Suyun içinde zatiiii sırıtıyor oradan banaa tolşne selamm söle diyorr
aleykum selam nenem nevrestenın takma dişleri bir senınkıler ıkı zaten bana selam soylemeden gecmezler malum kk nın neneleri sizsiznizOlsun çocuklarla vakit grçirirsin sende,başka sefere birlikte ghidersiniz artık
Suyun içinde zatiiii sırıtıyor oradan banaa tolşne selamm söle diyorr
İnşaallah Ablacımİş için olunca mecburen gitti ,yoksa yalnız gidemezdi
aleykum selam nenem nevrestenın takma dişleri bir senınkıler ıkı zaten bana selam soylemeden gecmezler malum kk nın neneleri sizsizniz
Tedbir için vurdumİş olunca mecbur tabi başka sefere artık beraber olursunuz
Bu arada çakmadım deme eniştenin kafaya indi çanta yine
olsun genede nenesiniz hemde en en en nenelerdenNe mutlu bizeee 2 ihtiyarrrrız bizlerrrr taş gibiyiz amaaa ne haberrrrr
Tolin Hanım bizi hatırlıyor musunuzaleykum selam nenem nevrestenın takma dişleri bir senınkıler ıkı zaten bana selam soylemeden gecmezler malum kk nın neneleri sizsizniz
Görüşürüz Ablacım,selamlarBana müsade kızım her an kapıyı çalar postacı gibi görüşürüziyi akşamlar
tabükü hatırlıyorum ama hayat şartları peşinde koşuyorum pampişim napayımTolin Hanım bizi hatırlıyor musunuzHiç selam ,sabah yok
Takma dişlerimi yemek yaparken bardağa koyuyorum
Allah kolaylık versin Pampişimtabükü hatırlıyorum ama hayat şartları peşinde koşuyorum pampişim napayım
aferin nenecüğüm en güzelini yapıyosun ama sonra koydugun yeri unutma conem
bi otekı nenem bi sen zaten tolliiinnn takma dişlerim nerde tollliiinnnn yakın gozlugum nerde toliiiinnnn uzak gozlugum nerde ben olmasam napacaksınız bılmıyorumAllah kolaylık versin Pampişim
Haklısın hafızamda yerinde değil hep unutuyorum
Allah razı olsunbi otekı nenem bi sen zaten tolliiinnn takma dişlerim nerde tollliiinnnn yakın gozlugum nerde toliiiinnnn uzak gozlugum nerde ben olmasam napacaksınız bılmıyorum
Senden bize anca geliyor hainlik yapma fırsatı, kaçırmayalım dedikvay hainler yaaaa arkamdan ne dedikodu yapmıslar tez kellenızı furdurcam kazene
nene nööööörrrrüüüyoooonnnnn neneeeee böreklerden 1 tane yiyim diycem ama içine takma dişlerini düşürmüşsündür diye korkuyorum
allah hepımızden razı olsun reizzzzzzAllah razı olsun
burda haınlıkler ancak ve ancak ben yaparımSenden bize anca geliyor hainlik yapma fırsatı, kaçırmayalım dedik
Pek hainlik yaptığını görmedim ,senin için kk'nın en uslu üyesi diyorlarallah hepımızden razı olsun reizzzzzz
burda haınlıkler ancak ve ancak ben yaparım
Ortalığı boş bırakırsan bizde yaparız işteallah hepımızden razı olsun reizzzzzz
burda haınlıkler ancak ve ancak ben yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?