kızlar dayım bana küçüklüğümden beri hep istediğim guguklu saatlerden alacak fakatttben hangisini alsam bilemedim ev eşyalarım kesinlikle bembeyaz olacak ve duvarlarımda beyaz olacak beyaz saati alsam duvarda kaybolurmu acaba diğerinide alsam aksesuarlarımı bu renkmi almam gerekir çok kararsız kaldım yardım edin bana :84:
evet canım ya ama bu tam kahve değil ya resimde belli olmuyor çok ama yaldızlı bişey altın sarısı gibi ben aksesuarlarımı gümüş kullanmak istiyordum sadece saat bu renk olsa olmazmı acaba bilemedim ya :86:Ben beyaza bayıldım ama dediğin gibi her yer süt beyaz olursa rahatsız eder aksesuarlar renkli olsun ki zıtlık olsun en azından
ay ikisi de çok güsel lakinnn beyazına bayıldımmm
ama heryer bembeyaz olacaksa sırıtır o yüsden kahvesi olsun bence
evet canım ya ama bu tam kahve değil ya resimde belli olmuyor çok ama yaldızlı bişey altın sarısı gibi ben aksesuarlarımı gümüş kullanmak istiyordum sadece saat bu renk olsa olmazmı acaba bilemedim ya :86:
bende çok beğendim canım beya olanı acaba beyazı alıp duvarı mı renkli yapsam diyorum haha
a valla olabilir saatin olduğu duvarı kırmızıya boyayın
ohhhh mis olur bakmalara doyamazsınız
ikisi de güzel ama beyaz olana ayrı bayıldım canım
herkes beyaz diyor sanırım beyaza karar vereceğim
teşekkürler tatlım ama yurt dışından alcak dayım daha görmeme çok var yanişimdiden güle güle kullan inş
sağol tatlım fikir için bende beyaza karar vermek üzereyimherkes belirtmiş ama ben de "beyaz" demek istiyorum
sanırım sende beyaz diyorsun teşekkürler tatlımkahverengi saat beyaza boyansaymıs daha güzlmiş sanki
teşekkürler tatlım ama yurt dışından alcak dayım daha görmeme çok var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?