- 3 Eylül 2012
- 21.917
- 57.954
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
iyi geceler..Ankara da dunya goz de oldum ameliyati.volkan matben yapti.memnunum tavsiye ederim.bende yillarca korktum arastirdimda arastirdim.bi an da karar verdim .iyi ki olmusum.sukurler olsun.
iyi geceler..Ankara da dunya goz de oldum ameliyati.volkan matben yapti.memnunum tavsiye ederim.bende yillarca korktum arastirdimda arastirdim.bi an da karar verdim .iyi ki olmusum.sukurler olsun.
once testlerden geciyosunuz sonra uygun lazer cesidine gore oluyosunuz.astigmat 0.50 .miyop 5 falandi. ucreti 1300 e falan geldi.kat be kat helal olsun.sormak istedigin ne varsa sor lutfenGoz numaraniz neydi? Astigmat var miydi? Bir de ne kadar fiyat odediniz?
Babam Ankara Dünya Göz Hastahanesinde ameliyat oldu gözüne mercek yerleştirdiler. Gözlükten kurtuldu çok da memnunİyi geceler hanımlar..
Cesaret etmekte güçlük çektiğim göz lazeri için araştırma yapmaktayım hala çok korkuyorum, tereddütlerim var ama artık gözlükten de çok sıkılmış haldeyim..
Sizlerden ricam ameliyat olmuş olanlar memnuniyetini ya da şikayetlerini anlatabilir mi acaba?
Ama asıl konuyu açış nedenim tavsiye istiyorum dr ve hastane Ankara'da..
Araştırmalarım sonucu iki isim ön planda Budakgöz hastanesi Dr. Koray Budak ve Dünya göz Dr. Fatih Karel ya da Dr. Volkan Matben..
Sizden gelen tavsiyelerle seçim yapacağım teşekkür ederim şimdiden..
Böyle şeyler okuyunca rahatliyorum biraz teşekkürlersiddetle tavsiye edrim.bend ist.a gitcektim iyikiankarada olmusum.ameliyat esnasinda doktorrla sohbet bile ettik:))
Hayatimda yaptigim ennnn dogru seylerden biri cok memnunum hic dusunme ama prp ve baska bi yontem daha var o biraz hassas kismi onu arastir gozune uyumuna doktorun karar veriyor ben dunya gozde oldum ama ankarada degil dunya goz iyi bi hastane bu konudaİyi geceler hanımlar..
Cesaret etmekte güçlük çektiğim göz lazeri için araştırma yapmaktayım hala çok korkuyorum, tereddütlerim var ama artık gözlükten de çok sıkılmış haldeyim..
Sizlerden ricam ameliyat olmuş olanlar memnuniyetini ya da şikayetlerini anlatabilir mi acaba?
Ama asıl konuyu açış nedenim tavsiye istiyorum dr ve hastane Ankara'da..
Araştırmalarım sonucu iki isim ön planda Budakgöz hastanesi Dr. Koray Budak ve Dünya göz Dr. Fatih Karel ya da Dr. Volkan Matben..
Sizden gelen tavsiyelerle seçim yapacağım teşekkür ederim şimdiden..
Hayatimda yaptigim ennnn dogru seylerden biri cok memnunum hic dusunme ama prp ve baska bi yontem daha var o biraz hassas kismi onu arastir gozune uyumuna doktorun karar veriyor ben dunya gozde oldum ama ankarada degil dunya goz iyi bi hastane bu konuda
yapılan işlemle ilgili bilgi verdiler mi? ben gözün bazı katmanlarının yok edildiğini duydum. yani gözü dış etkenlerden koruyan birkaç katman lazer ile gidiyor. hoş uzun yıllar sorun yaşamayanlar var. ancak hep şüpheyle yaklaşıyorum. doktorlar veya gözlükcüler niye kendileri yapmıyorlar :)
Ben de birşey sormak istiyorum lazer tedavisi için miyop derecenin kaç olması gerekiyor?
2007 kudret gözde oldum hiç sorun yaşamadım tabi ilk aylar sıkıntılı gecti biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?