Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bu Yılmaz Özdil ne ayak? Anlamadım
Hepsi sıyırdı. Fetö aşağı fetö yukarı. Bir fetö vardı zaten. Neyi kimin düzenlediği gayet ortada bence birbirlerine düştüler kim kimin neresini açarsa. Başka bir örgüte ihtiyaçları yok zaten.

Onu ben de hiç anlayamadım ama birkaç yerde bu bilgiyi gördüm. Acaba mesela İnce millet ittifakına katılırsa onun yurtdışında aldığı oylar millet ittifakının oyu mu sayılacak?
Bağımsız girdi, oyları hiçbir yere sayılamaz. İttifak süresi de çekilme süresi de doldu. O birleşme kullanılacak oylar için sosyal mesaj niteliğinde olur. Muz cumhuriyetinde yaşaya yaşaya kural prosedür bilincimizi de kaybettik, kafamız karışıyor.

Bunlarla birlik olduğunun kanıtı var mı elinde. Buna karşılık ben de saba BOP projesi, ışid, özgür suriye ordusu, sığınmacıların ülkeme yığılışının sorumluları konulu destan yazarım

Gerçek olduğu anlaşılacak kadar net mi, inceninki gibi watsap konuşması mı video mu? Neden yapmışlar ki bunu, kadının çok da özel bir vasfı yok aslında. Sıradan ilçe görevlisi.

Baş örtüsü yasal olarak tümüyle serbest bırakılmış değil yalnız. İşler şifaen yürüyor. Gerekli yasaları çıkarmadılar. Çıkarmama sebepleri de bunu daha uzun yıllar kullanabilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…