Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Simdi olduğu gibi,biz hep hainiz zaten.Onlar hee şeyi vatan aşkıyla yapıyorlar.
Şimdi 10 sene sonra gene ‘kandırıldık’ diye ağlayacaklar, iş işten geçmiş olacak.
Daha önce kandırılanlar beri dursun yahu, belli ki iyi niyetli

Yok ben Recep Tayyip Erdoğan sayesinde iki taraftan da ilim tahsil edebildim.

Bambaska dediginiz mevzuları açıklamanız gerekir.
Çağr dışı dediğiniz kıyafet ayet..
Kim tarafından itelendi kadınlar söyler misiniz
Çarşaf giyiyor diye.mi itelendi.?
Pardesu ve eşarbı kimler üretip sundu Müslüman kadınlara ben söyleyeyim Fransız lar.
Sahi Fransız lar daha mı çok düşünüyordu Müslüman kadını? (!)

Kız bişe sorcam en son chp başörtüsünün kamuda serbest olması için yasa teklifi verdiğinde kimler reddetti haberin var mı senin

Kız bişe sorcam en son chp başörtüsünün kamuda serbest olması için yasa teklifi verdiğinde kimler reddetti haberin var mı senin

Vay Bee CHP teklif verdi demek öncesi peki teklif vermesine gerek bıraktırmadı Cumhurbaşkanımız sagolsun her türlü özgürlüğümüz var şükür ve en önemlisi de biz açığa da saygı duymasını biliyoruz.

Kılıçdaroğlu unun zamanında taktığı rozetleri de gördük diğer hizmetleri de..

Biraz haberleri okusan takip etsen keşke. Kılıçdaroğlu bizzat kendisi başörtüsünün bir istismar malzemesi olmaması için yasa güvencesine almak üzere teklif verdi. Araştır lütfen.

Sayesinde, enteresan…
Çünkü eğitim sistemi hiç bu kadar kötü olmamıştı, kendisi de beğenmez ki birkaç yılda bir değiştirirler, masa örtüsü gibi.
Sorular çalınır falan, cidden kendisi de memnun değil ama siz beğenmişsiniz, değişik geldi.

Başka dediğim mevzuları ben açıklayamam, tarih yazıyor.
Biraz okursanız ve farklı kaynaklardan her iki cepheden, kendi inanacağınızı bulursunuz o sarıklılar ayaklanmış mı özerklik mi istemiş, hangi ülkeye hizmet etmişler yoksa haksız bir karar mı, yani dinle alakası yok mevzunun bu kadar söyleyeyim.
Kendi fikrimi size doğru gibi dayatmam hoş olmaz, siz araştırmalı okumalısınız.

Çağdışı dediğim kıyafet ayet değil, örtünmedir ayet olan.
İlla çarşaf, bez, ya da tipi söylenmez, kapalı olması gereken yerler söylenir.
Bunu 500 600 lü yıllarda malum sanayi yok, en kolay şekilde tek parça olanla yapıldı.
İsim değil içerik, nicelik değil niteliklerle ilgilenelim lütfen.
Hatların belli olmadığı, el ayak bileklerine kadar kapalı olan her kıyafet örtülüdür!
İster ceket ister elbise ister çarşaf!
Siz günümüz yılında çölde imkansızlıkta yaşar gibi devam etmek isterseniz, sizi sizden daha çok düşünen bir lider önyargıları kaldırmak adına modernize eder içeriği bozmadan, amacından çıkmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…