Hain dediğimiz için hain olmuştuk.Biz biliyorduk.
Simdi olduğu gibi,biz hep hainiz zaten.Onlar hee şeyi vatan aşkıyla yapıyorlarHain dediğimiz için hain olmuştuk.
O zaman hain olduklarını kim biliyordu Allah aşkına?
Şimdi 10 sene sonra gene ‘kandırıldık’ diye ağlayacaklar, iş işten geçmiş olacak.Simdi olduğu gibi,biz hep hainiz zaten.Onlar hee şeyi vatan aşkıyla yapıyorlar.
O kadar hapishane yapıldı,onlar da bir işe yarasın değil miŞimdi 10 sene sonra gene ‘kandırıldık’ diye ağlayacaklar, iş işten geçmiş olacak.
Daha önce kandırılanlar beri dursun yahu, belli ki iyi niyetli
Yok ben Recep Tayyip Erdoğan sayesinde iki taraftan da ilim tahsil edebildim.Size de sorayım, kaynak?
O sarıklı dediklerinizin mevzusu din değil, bambaşka.
Çarşaf çağdışı, hani dünya lideri diyorsunuz ya kadınlarımızın ezilip hor görülmesin diye başörtüsüne çevildi, hiçbir zaman çıkarılmadı.
Pardösü ve eşarpla da aynı görüntü sağlanırken dünyanın itelediği bir görüntüde olmak size gurur mu verirdi?
Hangi ilimi alamadınız hanımefendi?
Ben aldım çünkü de, siz neyde noksansınız yardımcı olalım.
TebriklerBiz biliyorduk.
Ben...Şuan Fetöcülükle suçlanan çoğu kişi. Bas bas bağıran bir sürü insan vardı. Cemaatlere karşı olan herkes.O zaman hain olduklarını kim biliyordu Allah aşkına?
Yok ben Recep Tayyip Erdoğan sayesinde iki taraftan da ilim tahsil edebildim.
Bambaska dediginiz mevzuları açıklamanız gerekir.
Çağr dışı dediğiniz kıyafet ayet..
Kim tarafından itelendi kadınlar söyler misiniz
Çarşaf giyiyor diye.mi itelendi.?
Pardesu ve eşarbı kimler üretip sundu Müslüman kadınlara ben söyleyeyim Fransız lar.
Sahi Fransız lar daha mı çok düşünüyordu Müslüman kadını? (!)
Anam bu kız çok saf ya. Kim biliyodu diyo. Aman da aman, kim mi biliyodu demek çeni çeni
Seviyeler düşmeye başladı
Kız bişe sorcam en son chp başörtüsünün kamuda serbest olması için yasa teklifi verdiğinde kimler reddetti haberin var mı senin
İyi geceler balım.Hanımlar ben banlanmadan gidip uyuyayım,iyi geceler hepinize.
Bol öpücük sanaİyi geceler balım.
Ben de kaçıyorum
Vay Bee CHP teklif verdi demek öncesi peki teklif vermesine gerek bıraktırmadı Cumhurbaşkanımız sagolsun her türlü özgürlüğümüz var şükür ve en önemlisi de biz açığa da saygı duymasını biliyoruz.
Kılıçdaroğlu unun zamanında taktığı rozetleri de gördük diğer hizmetleri de..
Sayesinde, enteresan…Yok ben Recep Tayyip Erdoğan sayesinde iki taraftan da ilim tahsil edebildim.
Bambaska dediginiz mevzuları açıklamanız gerekir.
Çağr dışı dediğiniz kıyafet ayet..
Kim tarafından itelendi kadınlar söyler misiniz
Çarşaf giyiyor diye.mi itelendi.?
Pardesu ve eşarbı kimler üretip sundu Müslüman kadınlara ben söyleyeyim Fransız lar.
Sahi Fransız lar daha mı çok düşünüyordu Müslüman kadını? (!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?