Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Dün ifşalar gerçekti arkadaşlar, Nesrin Yurdakul’un net olarak direkt kendinin çekip gönderdiği yüzünün net belli olduğu çırılçıplak selfiesi vardı, aynı yatakta başka pozlar da çekip atmış. Diğerinin de koyu AKP’li yazar olan Binnur Günay’ın da videosu vardı, yatakta yarı çıplak konuştuğu videoyu bir saate silinecek diye paylaştılar.

Evet, çok çirkin şeyler bunlar. Siyaset bizim ülkemizde hep belaltına giriyor;çünkü siyasilerimizin dilinden uçkur düşmüyor. Liderleri ahlâk bekçiliği yapıyor, sürekli insanlara belaltı vuruyor. Partinin içinde evli barklı kadın erkeğe, erkek erkeğe fark etmez kimin eli kimin neresinde belli değil. Dolayısıyla bunlara acımıyorum, bırakın rezil olsunlar. Onu kına bunu kına, namus bekçiliği yap, böyle rezil ederler.

Hanımlar rica ediyorum lütfen seçime 2 gün kala birbirinizi kırıcı sözler sarf etmeyin, ne olursa olsun hangi partili olursanız olun, aynı bayrak altında aynı vatan toprağında yaşayıp aynı göğe bakan bir milletsiniz, bu vatanın bölünmez bütünlüğü de, egemenliği de bu milletin birlik beraberlik içinde yaşamasıyla sağlandı hep, bundan sonra da birlik beraberlik içinde olacaksınız.
—————-
Bu ürünler Carrefour da... Trabzon merkez...
Galaxyeliz61 ama bu fiyatlar maalesef ucuz değil, ucuz algımız bile değişti, dar gelirli kilosu 15 liradan patates alamıyor artık.

Yerli Muz 2012 yılında Ege’de kilosu 2,5 liradan satılıyordu, 2021’de ise ortalama 10 liradan.

Şunu da okumanızı isterim.

Çiftçi hasat zamanı 3 kuruşa malını satmak isterken sıfır gümrük vergisiyle patates, soğan, ayçiçek vs alıyoruz biz, vatandaş ucuz yesin deniyor belki ama çiftçinin suçu günahı ne? Mazot, gübre, tohum bile dolar kuruna bağlı, haliyle maliyetleri artıyor borç yükü altına giriyorlar, millileşmekten bahsederken yerli ve milli çiftçimizi mağdur ediyor mahsülünü tarlada çürümeye mahkum ediyoruz, borçlarını ödeyemez hale geldikleri için üretim de duruyor.

Bakanımız paramız var ki ithal ediyoruz demişti.

Yerli ve milli olmayı hedefliyorsak neden dövize itibar edip başka ülkelerin çiftçilerini ihya ediyoruz da kendi milli paramızla yerli ve milli çiftçilerimizin mahsülünü almıyoruz?

Avrupa'yi niye övmeyelim ki, şahsen imkanım olsa şimdi giderim. Avrupa'yla derdi ne insanımızın anlamıyorum.
Kınamak için sormuyorum yani hem Atatürkçü olduğunu söyleyip hem de yazdiklarin tutarsız geliyor, tam olarak neyi savunduğunu anlamakta güçlük çekiyorum.

Milliyetçi diye Avrupa'dan nefret mi etsin insanlar veya herkes milliyetçi mi olmalı ?
Lafların aynı yerde dönüp duruyor
Teror - Şehid - Vatan.

Kimse terörü desteklemiyor, kimse şehitleri yok saymıyor, kimse vatana ihanet etmiyor. Ben yazmayayım dedim ama hep aynı şeyleri yazıyorsun, biliyorsun seninle bir derdim yok merak ediyorum sadece.

Türkiye ne zamanki eğitime, donanıma önem verir işte o zaman bir şeyler düzelmeye başlar. Peki bizim halkımız neyi seviyor? Kabadayılık, dini suistimal etme. Benim akrabamın bir lafı var. “Kıfayetsiz muhteris” Niteliksiz olduğu halde herşeyi bildiğini düşünen insanlara kullanılıyormuş.

Eklentiler

• 01F0F8D7-45AD-411A-9BC1-189C2F554BAF.webp
    30 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…