Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Kaybederse bile bırakmaz diye düşünüyorum artık ben.
Ben de öyle düşünüyorum. Kaybettiğini göstermemek için çok çabalıyor gibi. İnternet erişiminde sıkıntı oluşturmak için de hazırlık yapıyor

Söylemeye cesaret edemediğim bir şeyi dile getirmişsin. Evet hukuksuz içeride ve kendisini asla sevmem de. Suçsuz günahsız demiyorum, mahkemeye çıkarın, yargılansın. Ona göre sonuç neyse ona karar verin.
Hizbullahci bir adam vardı yaşlı diye çıkarılmıştı bu da hukuksuz, kimse bunu niye gündeme getirmiyor. Ülkenin adalet anlayışına hastayım.

Seçim sonucu istediği gibi gelmezse, YİNE sonucu kabul etmeyip; DARBE olarak niteleyip insanları sokaklara dökebilirler. Kurşunlamakla tehdit etmek, provokatörlere taşlatmak, terör örgütü liderlerini rakip adayla montajlamak… Daha ne kadar alçalabilirler, bilemiyorum; ama bu demokratik siyaset değil artık.

Birisi reise Cavuesku belgeselini izletmeli,o kadar ortak yönleri var ki.

Videolari fotoğrafları görmedim bahsedilen kişileri de tanımıyorum ama bence akp gündemi bulandirmak için yapıyor. yapıyor da erkekleri niye ifsalamiyorlar bu kadınların sevgilileri kim mesela? çok iğrenç seyler... vardır böyle insanlar inanırım ama gündem olmamalı bence

Bu gerçek maalesef fotoshopsa emin ol mükemmel çalışılmış ama hiç sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…