Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Halk arasında hak ve hukuk kavramları birbirine hep karıştırılır ve çoğu zaman da birbirinin yerine kullanılır. O yüzden dönüp dolaşıp demirtaş meselesinde debeleniyoruz. Ben burada hak konusuna değinmiycem hukuk konusuna değinicem. Lütfen kavramların birbirinden farklı olduğunu bildiğimi düşünerek okuyun yazdıklarımı. Hukuksuzluk neden kötü biliyor musunuz? hukuksuz yere demirtaş içerde ya; hukuksuz yere sapık bir tarikat şeyhi serbest bırakıldığında kendimizi yırtsak da bir cacık olmuyor. hukuksuz yere istanbul sözleşmesi feshediliyor; kendimizi yırtsak da bir cacık olmuyor. Kpss 1.si öğretmen, kuzeni bilmem ne uygulaması kullanmış diye mülakatta eleniyor. “Suç kişiseldir” ilkesine rağmen. Bir sürü örnek var. Kişiye göre muamele yapılınca ülke böyle dingonun ahırına dönüyo işte. Hukukun üstünlüğü bu yüzden önemli.

Ben sunu anlamiyorum ellerinde bu belgeler yada videolar olanlar cok adil olsaydi neden ellerinde? .hadi ellerinde tutuyorlar daha oncesinde neden paylasmiyorlar(yolsuzluk vs)
Zamanında o yolsuzlukları yapanlar paylaşıyor bunu...Kuyruk acısı var parasını alamamış. Abileri paraların üstüne çökmüş.

Neymiş o hangi video foto gördüm ama video görmedim bana da atın
Ben de sadece fotoları gördüm video varsa da bakmak istemiyorum psikolojim bozuldu twitterda çok üstüne gidilmiş yazık onun da psikoloji kaldırmadı sanırım kapattı hesabı

Ben de sadece fotoları gördüm video varsa da bakmak istemiyorum psikolojim bozuldu twitterda çok üstüne gidilmiş yazık onun da psikoloji kaldırmadı sanırım kapattı hesabı

İyi cesaret ama o fotoları çekip göndermek anlamadığım o adamın eline nasıl geçiyor bütün bunlar

Çok haklısın ama çok uykumuz vardı ben çoğu şeyi gözüm kapalı yazdım sayılır. Ama haklısın teessüf etmekte.

İyi cesaret ama o fotoları çekip göndermek anlamadığım o adamın eline nasıl geçiyor bütün bunlar
Bilmiyorum kime gönderdiği belli değil fotoları, kumpas olabilir , bu ifşalar hoş değil, gündem iğrenç bir hale geldi, ama bazı şeyleri de anlatıyor, mesela namusun başörtüsünde olmadığını

Bitseydi şu seçim süreci yoksa daha fazla ileri gidecekler gibi

Çok haklısın ama çok uykumuz vardı ben çoğu şeyi gözüm kapalı yazdım sayılır. Ama haklısın teessüf etmekte.
Ben o sırada eşarba uzanan elime cetvel yemekle meşguldüm.
Tövbe estf, uçan sabri misali kendi kendine hopladı zıpladı fırlattı çamuru kaldı hepimizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…