Inancim gereği derken?Hangi kitapta yazıyor bu?Yok ben inancım gereği Millet İttifakına veremem maalesef oyumu vereceğim ama duam sizelütfen kazanın ve bir fragman yaşayalım ne olur bu ülkenin başında 20 yıldır AKP var son 1.5 yıldır ekonomi vasat şaha çıkarın ne olur dolar düşsün altın düşsün zeytinyağı litresi 50 TL olsun etin kilosu 50 TL olsun her şey 50 TL ile sınırlansın doğalgaz 24 ay bedava olsun oy atanlara Togg bedava olsun yüzme havuzları bedava olsun öğrenci yurtları bedava olsun otoyollar da bedava olsun mazot 10 TL olmaz ise darılırım ama bak zeytinyağının litresi 10 TL düşsün bundan sonra oyum size
Bizim mahalleye uğrayan yok, hatta 1 tane bayrak bile yok. Mahallenin (ki büyük bir mahalle buraya göre, var olan ilköğretim okullarında en az 3500 çocuk var. Minimum 15bin nüfus demek bu) akp bürosunda insan yok. Seçim bize uğramamış gibi.Seçime iki gün kaldı ne kapıma makarna koydular ne kahve ne de para teklif eden var. Beni gözden mi çıkardılar, senin oyun mühim değil mi dediler niye kimse hediye vermedi ya çok bozuldum
Ahaha son dk golleri bir bir geliyorKızılay başkanı istifa etmiş kızlar
Niye bu kadar acele etmisKızılay başkanı istifa etmiş kızlar
Son ana kadar bi sömüreyim demişNiye bu kadar acele etmis
Hayır yani ben de bir yiyeydim, sonuçta vergimiz değil mi, tüm halkın ulaşması lazım.Örselediler bizigeçen seçimde kahve getirmişlerdi. Bayat falandı ama olsun içmiştik. Bu seçimde makarna bile yok. Bizde ses var ama demekki umudu var bizim mahalleden. Sizi tamamen görmezden gelmişler, zaten oy gelmez buradan demişler
Çok geç kalınmış hareketKızılay başkanı istifa etmiş kızlar
Kesin emir geldi dediğin gibi seçim yatırımı. Sen kovamazsın ben istifa ediyorum! HesabıNe kaçması yargılanması kuzu allah bilir nereye büyük elçi olacak
Mühim değil, bir şekilde seçimi kotarırlarsa; yine bir yerin genel müdürü yaparlar.Kızılay başkanı istifa etmiş kızlar
Dün öğrenciler tayyibe soru sormuslardi ya (onda da muhalif soru soranlarin zaten akp kollarinda olduğunu fotografladilar)Kızılay başkanı istifa etmiş kızlar
YAnlış anlama arkadaşım ama kendisi kesinlikle akp li değil bize inat akp ye oy verecekInancim gereği derken?Hangi kitapta yazıyor bu?
Hey Allahim yarabbim,20 senedir yapamadıklarını 4 senede mi yapmalarını istiyorsunuz?mantik?
20 senedir nereye vardik?Toggun yerli mal olduğuna emin misiniz?
Ayy Allahim her geçen gün şu zihniyette olmadığım için şükür ediyorum ya olsaydım omen tanrim
Büyük ihtimalle, çünkü istifa etmek onurlu bir davranıştır, bu bir kovulmaDün öğrenciler tayyibe soru sormuslardi ya (onda da muhalif soru soranlarin zaten akp kollarinda olduğunu fotografladilar)
O sorularda Tayyip Erdoğan,Kızılay'ın çadır satmasını kinamisti. Bayağı muhabbeti döndü 'gucun yetmiyor mu madem haksızlık,kov' diye.
Bu yüzden istifaya zorlanmış olabilir
ne dedim ben sana laylonTüm tuşlara basıyor işteoysa ki 15 temmuz anti demokratik bi girişim, 14 mayıs demokratik bi seçim.
ben genelde bakarim da hem rte hemde camide foto olunca dedim acaba daha once gormemismiydimGözünden de bir şey kaçmıyor
Yarın geliyor. Uzun bir ban değil. Bir günlük bir cezası var, dolayısıyla seçime yetişiyor.ne dedim ben sana laylonsecimde uzaktan izleyeceksin
Yaa geçen gün duvarında duyar kasıyodu,yazdıklarını okuyunca bi şaşırdımYAnlış anlama arkadaşım ama kendisi kesinlikle akp li değil bize inat akp ye oy verecek
Gücü yetmiyorsa ikna edilmiş demek ki.Dün öğrenciler tayyibe soru sormuslardi ya (onda da muhalif soru soranlarin zaten akp kollarinda olduğunu fotografladilar)
O sorularda Tayyip Erdoğan,Kızılay'ın çadır satmasını kinamisti. Bayağı muhabbeti döndü 'gucun yetmiyor mu madem haksızlık,kov' diye.
Bu yüzden istifaya zorlanmış olabilir
Bilmiyorum ama ben Ensar Vakfıyla adı anıldığında hattımı ve ev internetimi değiştirdim.Bu ne demek ??
kactan kaca cikti da 10-15 e dustu onu da konussak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?