Valla o zaman isimize geleni hukuksuz mahkemesiz tikalim hapseİşte bunu anlamadıklarını düşünüyorum. Galiba zannediyorlar ki biz o kişi seviyoruz, bağrımıza basacağız falan diye düşünüyorlar herhalde. Ne alaka ya?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla o zaman isimize geleni hukuksuz mahkemesiz tikalim hapseİşte bunu anlamadıklarını düşünüyorum. Galiba zannediyorlar ki biz o kişi seviyoruz, bağrımıza basacağız falan diye düşünüyorlar herhalde. Ne alaka ya?
Önceden daha yoğun bir katılım oluyordu bu sene pek yok nedense.Emin ol kaybederdik
Kendi gözlemimce çok azınlıktayız, yukarıda oy kullanmayan binlerce kullanıcı var.
Az buçuk konuları, bugüne kadar okuduklarınızı gözlerinize getirin.
Ahaa...Doğru mu...Seçime 2 gün kala...
patladimmm
Demişte olabilir dememişte olabilir. Bu adamın fotosuna yazı yazıp istedikleri gibi paylaşıyorlar. Adamın bir videosu vardı. Bazen gösteriyorlar bana neler neler demişimde haberim yok diyeTürkiye ne zamanki eğitime, donanıma önem verir işte o zaman bir şeyler düzelmeye başlar.Peki bizim halkımız neyi seviyor? Kabadayılık, dini suistimal etme. Benim akrabamın bir lafı var. “Kıfayetsiz muhteris” Niteliksiz olduğu halde herşeyi bildiğini düşünen insanlara kullanılıyormuş.
Şu an içeride olmasının sebebini hepimiz biliyoruz. Hukuksuzluğu hiçbir şekilde savunmamalıyız, düşmanımız bile olsa oh iyi ki dememeliyiz. Yargılanır, kesinleşmiş cezası varsa çeker. Padişahın keyfine göre kimse hapse tıkılamaz. İyice şamar oğlanı oldu hukuk ve yargı.İşte bunu anlamadıklarını düşünüyorum. Galiba zannediyorlar ki biz o kişi seviyoruz, bağrımıza basacağız falan diye düşünüyorlar herhalde. Ne alaka ya?
Bıhtıhh, ondandır.Önceden daha yoğun bir katılım oluyordu bu sene pek yok nedense.
Öğretmen oldum atanamadım haftada 50 saat çalışıp 8500 alıcam sizin çocuklarınızda böyle olmasın istiyorsanız seçiminizi iyi yapın.
Ben yazdım.Bu arada önceki sayfalarda biri adaların "bedavaya" ""satıldığını"" yazmış. Hepinize teessüf ederim hanımlar, biriniz de çıkıp cevabını verememişsiniz.
12 Adalar Osmanlı Devleti'nin elinden 1912 yılında çıkmıştır. Zaten İtalyanların işgali altındaydı. Trablusgarp Savaşı sürerken Ege'deki adaların müdafaa edilemeyeceğini düşünüp bir de adaları işgal etmişler.
Bana bana?Ayyy ben de gördüm galiba meşhur videoyu.1 dakikaydı ama yetti. Eğer doğru videoysa felakettttt.
![]()
Fitne fücur, yalancı, fesat yengem whatsapp hikâyesi atmıştır:
Hayrolsun sabah niyetine diyiverinAnlık ülke ahsjsjsjsjms
Lütfen öyle düşünmeyin daha önce ki seçimlerde de yaptı bunu. İnsanlar kaybettik diyerek pes etti evine gitti. İstanbulu kazandık diye pankart bile astılar daha sonuçlar açıklanmamışken. İstanbulu kazandıran Ekrem başkanın pes etmeyişidir. Bu seçimde de aynısı olacak büyük ihtimalle ilk önce Erdoğanın oy oranı yüksek gösterilecek. Kimse pes etmesin lütfen umudunuzu yitirmeyin.Ben de öyle düşünüyorum. Kaybettiğini göstermemek için çok çabalıyor gibi. İnternet erişiminde sıkıntı oluşturmak için de hazırlık yapıyor