• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
İşte bunu anlamadıklarını düşünüyorum. Galiba zannediyorlar ki biz o kişi seviyoruz, bağrımıza basacağız falan diye düşünüyorlar herhalde. Ne alaka ya?
Valla o zaman isimize geleni hukuksuz mahkemesiz tikalim hapse 🤌🏻

Türkiye ne zamanki eğitime, donanıma önem verir işte o zaman bir şeyler düzelmeye başlar. 🙏🏻 Peki bizim halkımız neyi seviyor? Kabadayılık, dini suistimal etme. Benim akrabamın bir lafı var. “Kıfayetsiz muhteris” Niteliksiz olduğu halde herşeyi bildiğini düşünen insanlara kullanılıyormuş.
Demişte olabilir dememişte olabilir. Bu adamın fotosuna yazı yazıp istedikleri gibi paylaşıyorlar. Adamın bir videosu vardı. Bazen gösteriyorlar bana neler neler demişimde haberim yok diye :KK53:

İşte bunu anlamadıklarını düşünüyorum. Galiba zannediyorlar ki biz o kişi seviyoruz, bağrımıza basacağız falan diye düşünüyorlar herhalde. Ne alaka ya?
Şu an içeride olmasının sebebini hepimiz biliyoruz. Hukuksuzluğu hiçbir şekilde savunmamalıyız, düşmanımız bile olsa oh iyi ki dememeliyiz. Yargılanır, kesinleşmiş cezası varsa çeker. Padişahın keyfine göre kimse hapse tıkılamaz. İyice şamar oğlanı oldu hukuk ve yargı.

Önceden daha yoğun bir katılım oluyordu bu sene pek yok nedense.
Bıhtıhh, ondandır.
Ülkece feci bir haldeyiz.
Deprem, ekonomi, sağlık, eğitim vs neyi tutsak elimizde kalıyor ve biz gündelik yaşamı bir şekilde idare etmeye çalışırken ‘aynı’ siyasi aktörlerin birbirlerine bağırışlarıyla ilgilenmiyor olmamız gerekiyor aslında.
Her gün bir survivor yaşarken, hala siyasetle uğraşmak bana kalırsa anormallik.
Lakin bizler için öyle değil, burada olan arkadaşların müthiş bir emeği var en başından beri.
Hep söyledim, bu bir seçim değil demokratik hak ve hukuk mücadelesi.
Gündemi burayla takip ediyorum, evimde hiçbir şekilde haber izlemiyor, okumuyorum.
Kısaca aileme sokmuyorum.
Farkındalık oluşturmak adına inanılmaz bir çaba var bu topicte, takdire şayan…

Ha diğer kesim ise zaten uzayda gibi gündemden bihaber, elindeki üstün imkanlarla yaşayıp, kim gelirle gelsin yolu bulacağından bir tarafına takmıyor.

Öğretmen oldum atanamadım haftada 50 saat çalışıp 8500 alıcam sizin çocuklarınızda böyle olmasın istiyorsanız seçiminizi iyi yapın.

Ve ben başarılı bir öğrenciydim.Hayatta yaşadığım çaresizlik bana bunu kabul etmeye itti .Çocuklarınız yıllar sonra benim yaşadığım çaresizlikleri yaşamasın artık sadece kendinizi düşünmeyi bırakın gelecekteki çocukları torunlarınızı düşünün .Çocuğunuz 20Li yaşlara gelince işsizlikten intihar etmeyi düşünmesin .Benim gibi kaç genç var biliyor musunuz .Çalışana iş var falan demeyin bak buldum işte ama 8500 tl ile kira mı ödeyeceğim yemek mi alacağım yaşamak bu mu? Hangi görüşte olursa olsun ülkedeki her insanın mutlu olmasını istiyorum herkes için hayırlısı olsun bu seçimler .

Bu arada önceki sayfalarda biri adaların "bedavaya" ""satıldığını"" yazmış. Hepinize teessüf ederim hanımlar, biriniz de çıkıp cevabını verememişsiniz.
12 Adalar Osmanlı Devleti'nin elinden 1912 yılında çıkmıştır. Zaten İtalyanların işgali altındaydı. Trablusgarp Savaşı sürerken Ege'deki adaların müdafaa edilemeyeceğini düşünüp bir de adaları işgal etmişler.
Ben yazdım.
Tarih dersi aldığına emin misin,başka öğretmenle çalış dedim.
Cevap alamadım.

Anlık ülke ahsjsjsjsjms
Hayrolsun sabah niyetine diyiverin
Rüyamda oy kullanmaya gidiyorum.
Komsumla.
Ben kullanıyorum o kullanmıyor niye diyorum meğerse Sandık görevlisi duzenbazmis adı da Faruk tu.
Daha sonra gelecek görevli daha dürüstmus o gelince kullanacağım dedi komşum.
Niye söylemedin diye kadını boğazladim
Bu arada adi Faruk olan birini hiç tanımadım bile.
Komsumda kilicdaroglu na oy verecek.
Ne alaka çözemedim.

Ben de öyle düşünüyorum. Kaybettiğini göstermemek için çok çabalıyor gibi. İnternet erişiminde sıkıntı oluşturmak için de hazırlık yapıyor
Lütfen öyle düşünmeyin daha önce ki seçimlerde de yaptı bunu. İnsanlar kaybettik diyerek pes etti evine gitti. İstanbulu kazandık diye pankart bile astılar daha sonuçlar açıklanmamışken. İstanbulu kazandıran Ekrem başkanın pes etmeyişidir. Bu seçimde de aynısı olacak büyük ihtimalle ilk önce Erdoğanın oy oranı yüksek gösterilecek. Kimse pes etmesin lütfen umudunuzu yitirmeyin.

Back
X