• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ya ben umudumu nedense kaybetmeye başladım 😞 kazanamazlarsa ne yapıcaz
Yerel seçimlerde ilk kırılma oldu. Kaç yıldır o kadar çok şey oldu ki, halk iyice fakirleşti ve tepkiler arttı. Dolayısıyla gasp etmezlerse, sanmıyorum.

Keşke seçim sadece kadınlar kulübü üyeleri tarafından yapılsa buradaki oylar geçerli olsa ohh ülke cicek olurdu ya 🥲
Emin ol kaybederdik😂
Kendi gözlemimce çok azınlıktayız, yukarıda oy kullanmayan binlerce kullanıcı var.
Az buçuk konuları, bugüne kadar okuduklarınızı gözlerinize getirin.

Hanımlar rica ediyorum lütfen 🙏 seçime 2 gün kala birbirinizi kırıcı sözler sarf etmeyin, ne olursa olsun hangi partili olursanız olun, aynı bayrak altında aynı vatan toprağında yaşayıp aynı göğe bakan bir milletsiniz, bu vatanın bölünmez bütünlüğü de, egemenliği de bu milletin birlik beraberlik içinde yaşamasıyla sağlandı hep, bundan sonra da birlik beraberlik içinde olacaksınız.
—————-

@yel1z ama bu fiyatlar maalesef ucuz değil, ucuz algımız bile değişti, dar gelirli kilosu 15 liradan patates alamıyor artık.
Eki Görüntüle 3246440
Eki Görüntüle 3246442
Eki Görüntüle 3246441

Yerli Muz 2012 yılında Ege’de kilosu 2,5 liradan satılıyordu, 2021’de ise ortalama 10 liradan.

Şunu da okumanızı isterim.

Çiftçi hasat zamanı 3 kuruşa malını satmak isterken sıfır gümrük vergisiyle patates, soğan, ayçiçek vs alıyoruz biz, vatandaş ucuz yesin deniyor belki ama çiftçinin suçu günahı ne? Mazot, gübre, tohum bile dolar kuruna bağlı, haliyle maliyetleri artıyor borç yükü altına giriyorlar, millileşmekten bahsederken yerli ve milli çiftçimizi mağdur ediyor mahsülünü tarlada çürümeye mahkum ediyoruz, borçlarını ödeyemez hale geldikleri için üretim de duruyor.

Bakanımız paramız var ki ithal ediyoruz demişti.

Yerli ve milli olmayı hedefliyorsak neden dövize itibar edip başka ülkelerin çiftçilerini ihya ediyoruz da kendi milli paramızla yerli ve milli çiftçilerimizin mahsülünü almıyoruz?
Paylaştıklarınız birilerinin gözünü açar mı bilmiyorum ama emeğinize sağlık :KK36: O yüzden yazınızı üzülerek okusam da emeğiniz için muhteşem dedim :)

Avrupa'yi niye övmeyelim ki, şahsen imkanım olsa şimdi giderim. Avrupa'yla derdi ne insanımızın anlamıyorum.
Kınamak için sormuyorum yani hem Atatürkçü olduğunu söyleyip hem de yazdiklarin tutarsız geliyor, tam olarak neyi savunduğunu anlamakta güçlük çekiyorum.

Milliyetçi diye Avrupa'dan nefret mi etsin insanlar veya herkes milliyetçi mi olmalı ?
Lafların aynı yerde dönüp duruyor
Teror - Şehid - Vatan.

Kimse terörü desteklemiyor, kimse şehitleri yok saymıyor, kimse vatana ihanet etmiyor. Ben yazmayayım dedim ama hep aynı şeyleri yazıyorsun, biliyorsun seninle bir derdim yok merak ediyorum sadece.
Yani pardon da insan gibi soru yoneltiyorum sana, ne bir hakaret ne başka bir şey, beğenmedim atmış sadece. Kabahat bende ki sana laf anlatmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Söylemeye cesaret edemediğim bir şeyi dile getirmişsin. Evet hukuksuz içeride ve kendisini asla sevmem de. Suçsuz günahsız demiyorum, mahkemeye çıkarın, yargılansın. Ona göre sonuç neyse ona karar verin.
Hizbullahci bir adam vardı yaşlı diye çıkarılmıştı bu da hukuksuz, kimse bunu niye gündeme getirmiyor. Ülkenin adalet anlayışına hastayım.
İşte bunu anlamadıklarını düşünüyorum. Galiba zannediyorlar ki biz o kişi seviyoruz, bağrımıza basacağız falan diye düşünüyorlar herhalde. Ne alaka ya?

Back
X