- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.006
- 498
Ben yeni ekip ve bunlar manyak mıdır kısmına takıldımKüfür eden kime ediyor. Yeni ekip falan deniyor. Slogan attıran tipler alandakilere küfür mü ettirdi acaba. Şahsın kendisine küfür ediliyor olma ihtimali yok çünkü
Bu ne ya, özgecanı otobüse arkadaşı bindiememiş miydi, ben çocuğun anlattığını bile hatırlıyorum. Biber gazı da büyük şehirlerde neredeyse her kadının çantasında var.Kendisi evli ama çocuğu var mı bilmiyorum, sadece çocukları varsa onların düştüğü durum ve ailesi için çok üzüldüm. Binnur Günay kimdir?
Özgecan için utandıran tweet'ler
Eki Görüntüle 3246607
Videosunun yayınlanacağı söylenen diğer kadın mı buKendisi evli ama çocuğu var mı bilmiyorum, sadece çocukları varsa onların düştüğü durum ve ailesi için çok üzüldüm. Binnur Günay kimdir?
Özgecan için utandıran tweet'ler
Eki Görüntüle 3246607
Yayınlandı zaten videosu, ama silindi hemen.Videosunun yayınlanacağı söylenen diğer kadın mı bu
Ekip kimki desemm sjskjksjskjkYeni ekipmişOrhan bunlar manyak mıdır
Çalışkan bir çocuk oğuzhanda çok sevilmiyor arada.Güzel işler yapıyor abla.
Gördüğüm kadarıyla babası Atilla Bey de çok beyefendi bir Türk subayı imiş.
Umarım harcanmaz.
Meşhurdur o sözler.Olsun öncekiler de çaldı bile yazdılar ya, çalmasına okeyler yani
B.k yesin hemiiiSimdide kurban gelde de et yesem diyo tövbe yarabbi gulucem ayıp olacak
Prompteri yonetenler yemege gitmisler. Manyak mi bunlar, icabinda geri alinacak diyor (yorumlardan anladığım)
Silinebilir
Ben de bi çay tatlı seansı yapayım sgshshsBir duş alıp geleyim çok yazmayın
Önce alanı köpekler aradı izledim benEvet ben de ilk defa gördüm bu polisleri.
B... Gibi is yapmis, bunlar bi de maas aliyor heBunlar bu zekâ seviyesiyle herkesi tabii ki üst akıl diye nitelerler. Geçerliliği olmayan haber ibareli pusulaları servis edişlerine bakar mısınız? Gerçi Misvak’ın yalan haberlerini paylaşan kitleye yediriyorlar, burada da gördük; bizlik bir şey yok.
Bir tek ben mi anlamadım arkadaşlarYeni ekipmişOrhan bunlar manyak mıdır
Aaaa orada küfür mü var? Ben duymadım. Pek müsait bir yerde dinlemeyemedim de.Küfür eden kime ediyor. Yeni ekip falan deniyor. Slogan attıran tipler alandakilere küfür mü ettirdi acaba. Şahsın kendisine küfür ediliyor olma ihtimali yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?