Ali Yeşildağ videolarında mı bahsediyor bu kadından?Evet çok saçma amacı neydi kim bilir
İnan çok korkuyorum.Lütfen öyle düşünmeyin daha önce ki seçimlerde de yaptı bunu. İnsanlar kaybettik diyerek pes etti evine gitti. İstanbulu kazandık diye pankart bile astılar daha sonuçlar açıklanmamışken. İstanbulu kazandıran Ekrem başkanın pes etmeyişidir. Bu seçimde de aynısı olacak büyük ihtimalle ilk önce Erdoğanın oy oranı yüksek gösterilecek. Kimse pes etmesin lütfen umudunuzu yitirmeyin.
Hayırlarayoralım geliyor gelmkekte olan diyelim .Hayrolsun sabah niyetine diyiverin
Rüyamda oy kullanmaya gidiyorum.
Komsumla.
Ben kullanıyorum o kullanmıyor niye diyorum meğerse Sandık görevlisi duzenbazmis adı da Faruk tu.
Daha sonra gelecek görevli daha dürüstmus o gelince kullanacağım dedi komşum.
Niye söylemedin diye kadını boğazladim
Bu arada adi Faruk olan birini hiç tanımadım bile.
Komsumda kilicdaroglu na oy verecek.
Ne alaka çözemedim.
Hiç birimizde psikoloji kalmadı aslında,pazar akşamı bişiler olmasın diye tedirgin oluyoruz işte.Bıhtıhh, ondandır.
Ülkece feci bir haldeyiz.
Deprem, ekonomi, sağlık, eğitim vs neyi tutsak elimizde kalıyor ve biz gündelik yaşamı bir şekilde idare etmeye çalışırken ‘aynı’ siyasi aktörlerin birbirlerine bağırışlarıyla ilgilenmiyor olmamız gerekiyor aslında.
Her gün bir survivor yaşarken, hala siyasetle uğraşmak bana kalırsa anormallik.
Lakin bizler için öyle değil, burada olan arkadaşların müthiş bir emeği var en başından beri.
Hep söyledim, bu bir seçim değil demokratik hak ve hukuk mücadelesi.
Gündemi burayla takip ediyorum, evimde hiçbir şekilde haber izlemiyor, okumuyorum.
Kısaca aileme sokmuyorum.
Farkındalık oluşturmak adına inanılmaz bir çaba var bu topicte, takdire şayan…
Ha diğer kesim ise zaten uzayda gibi gündemden bihaber, elindeki üstün imkanlarla yaşayıp, kim gelirle gelsin yolu bulacağından bir tarafına takmıyor.
İlk defa eli silahlı polisler var,suikast ihbarları vardı.çelik yelek giymiş dedem.
Hayır videolarda adı yok. Dış kapının mandalı gibi bir şey. Neden yaptıklarını anlamak imkansız. Bu arada kapatılan hesaplar için cevheri güven fahrettin altunu sorumlu tutuyor. Akpliler Kendi kendilerine yapıyorlarmış.Ali Yeşildağ videolarında mı bahsediyor bu kadından?
Oğuzhanın rahmetli dedesi ve babaannesi komşumuzdu,babasınıda biliyorum .Şunu bırakıp gideyim
Evet ben de ilk defa gördüm bu polisleriİlk defa eli silahlı polisler var,suikast ihbarları vardı.
Cahillerle sürünmeye devam edicez,ahdim var hem oy verip hem ekonomiden şikayet edenlere okkali bi tükürcem terbiyemi sonuna kadar bozucam.
Oyların korunması çok önemli, hile karışmasa kazanırız ama haberler geliyor Twitter da çirkin , İnternet erişim yasağı falan.umarım doğru değildir
Matematiksel olarak kazanmaları mümkün değil,ben ikinci tura kalmaması için dua ediyorum.Secimle geldi,seçimle gidecek.Korku yaymaya çalışıyor,oyunlara gelmemek lazım.
Yerel seçimlerde ilk kırılma oldu. Kaç yıldır o kadar çok şey oldu ki, halk iyice fakirleşti ve tepkiler arttı. Dolayısıyla gasp etmezlerse, sanmıyorum.
İyi günler görelimDeme öyle deme tuğce alacaz inşallah seçimi
Görmeyen gözler görse diyecemde yarabbi şükür diyorlar.
Silinebilir
Yeni ekipmişGörmeyen gözler görse diyecemde yarabbi şükür diyorlar.
Güzel işler yapıyor abla.Oğuzhanın rahmetli dedesi ve babaannesi komşumuzdu,babasınıda biliyorum .
Olsun öncekiler de çaldı bile yazdılar ya, çalmasına okeyler yaniGörmeyen gözler görse diyecemde yarabbi şükür diyorlar.
Küfür eden kime ediyor. Yeni ekip falan deniyor. Slogan attıran tipler alandakilere küfür mü ettirdi acaba. Şahsın kendisine küfür ediliyor olma ihtimali yok çünkü
Silinebilir
Aman bişi olmasında sakın diken üstündeyiz resmenEvet ben de ilk defa gördüm bu polisleri.
Göreceğiz inşallahİyi günler görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?