- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
Ne dediği çok anlaşılmıyordu
Silinebilir
Teknik sorun olmuşAaaa orada küfür mü var? Ben duymadım. Pek müsait bir yerde dinlemeyemedim de.
Zamanında kendisi bişeyleri çarpıtmaya çalışmış işte şimdi de kendi ifşası şırrraakkk diye ortaya çıktıBu ne ya, özgecanı otobüse arkadaşı bindiememiş miydi, ben çocuğun anlattığını bile hatırlıyorum. Biber gazı da büyük şehirlerde neredeyse her kadının çantasında var.
Manipülasyon var burada, neyi neden çarpıtmaya çalışıyorlar şimdi
.... yirtsa bos (valla banlanmak istemiyorum gondermeyin şöyle şeyler)Millet ittifakının afişini yırtıyor hanzo dombralar tepsin seni
Millet İttifakı’nın afişlerine saldırıp ‘Dombra’ eşliğinde paylaştı
Bursa’da bir kişi Millet İttifakı’nın afişlerine saldırdığı anları sosyal medyada paylaştı.www.gunboyugazetesi.com.tr
Pırıl pırıl bir çocuk yetiştirmişlerOğuzhanın rahmetli dedesi ve babaannesi komşumuzdu,babasınıda biliyorum .
Gıcık olmamak mümkün değil yırtık dondan fırlamış gibi..... yirtsa bos (valla banlanmak istemiyorum gondermeyin şöyle şeyler)
Neyi eleştiriyorlarsa bin beterini kendileri yapıyorlar.Binnur Günay yazılarından paylaşalım. Kısasa kısas Binnur Hanım, o yüzden size o kadar da üzülmedim, bu beni kötü biri yapar mı bilmem; ama doğrusu direkt şahsı için üzülemiyorum.
Eki Görüntüle 3246631
Anneside çok hoş bir kadın vidosu var beraberce.Pırıl pırıl bir çocuk yetiştirmişler
Vasiyetimdir dediği kısımda tüylerim diken diken oldu
Buraya girmemek icin cok direndim bu yuzden, kendimi biliyorum cunkuGıcık olmamak mümkün değil yırtık dondan fırlamış gibi.
Bende öyleyimde bu seçimde çok uslu duruyorum nedense.Buraya girmemek icin cok direndim bu yuzden, kendimi biliyorum cunku
Siz beni hatirlamazsiniz ben sizi taniyorum eskiden :) Sakin hatirliyorum ama, sizin kadar sabredebilsem keske.Bende öyleyimde bu seçimde çok uslu duruyorum nedense.
Siyasetten çok ceza almışlığım vardır,ne desek boş geliyor artık anlamak istemiyorlar,aslında sakin değilimdir de burası bazen sıkıntılı oluyor.Siz beni hatirlamazsiniz ben sizi taniyorum eskiden :) Sakin hatirliyorum ama, sizin kadar sabredebilsem keske.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?