Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Aynen öyle yani sanki en Müslüman kim yarışması yapılıyor. Yok o lgbt yemiş yok öteki bilmemneymis. Herkese saygı duymayı öğrenmek zorundayız ayıp yahu kaçıncı yüzyıldayız artik

Tepkini ortaya koymanın çok daha farklı yolları vardı emin ol.
Sen mesajı black'a değil inanıp oy vermeyecek olan herkese yazdın.

Hiç yakıştıramadım...

Son düzenleme:
Neden kuzum, herifin gotune kadar gördük. Rezil oldu defoldu gitti. Hxhhxhxh o muydu çok da emin değilim gerçi ama olsun bxbxh birinin gotunu gördük bu vesileyle bxbxhxhh
Fkdkdk yok be o değil, theblackswan ile çok baktık, sağa baktık sola baktık, evirdik baktık çevirdik baktık, yohh. Gerçi olsa ne, bi tane karısı var onu ilgilendirir.

Fkdkdk yok be o değil, theblackswan ile çok baktık, sağa baktık sola baktık, evirdik baktık çevirdik baktık, yohh. Gerçi olsa ne, bi tane karısı var onu ilgilendirir.
Kiz aynı teyzemin kocasina benziyor herif. Eniştem prostat kanseri olmasa bi calkalardim sülaleyi jdjdhhd

Aklıma tek gelen, yıl 96 mı işte o dönemler.
Erbakan başa geçecek, kız çocukları okula gidemeyecek, küçücük yaşta evlendirilecekler, şeriat gelecek, kara çarşaf zorunlu olacak vs vs cümleleri.
Çocuktum ama çok net hatırlıyorum.
O zaman da komikti bu saçma argümanlar, şimdi sizin söyledikleriniz de o kadar komik.

Dışarıdan nasıl görünüyorum bilmiyorum ama hem inançlı hem vatansever hem sol görüşlü hem hümanist hem de dünyadaki her şeye saygılı bir insanım.
Kimsenin görmediği duymadığı şeyler içinde büyüdüm yaşadım, terör deyince orada ayağınızı geri bastırırım!
Lakin bunlar benim ‘kişisel’ özelliklerim mesela, e sizinkiler de kişisel.
Bir devlet yönetimi içerisinde barınamayacak şeyler.
Misal sizin inancınız beni zerre enterese etmiyor, bir katoliğin etmediği gibi.
Ama siz istediğiniz gibi yaşarken ateist de hiçbir baskıya maruz kalmasın diye eşitlik diyorum ben.
Ya da tam tersi falan filan.
Benimki niye sizi ilgilendirsin, başkasınınki ya da?
Niye buraya kadar geliyor mesele?
Kimliğinize ait her şeyin eşitlik hakkını savunmak ne zamandan beri irrite edici bir şey oldu?

Telefonuma mesaj geldi, Ali Babacan 'daha önce ak partiye oy vermiş vatandaşlarımıza sesleniyorum' diye.
Şükür hiç öyle bir hata yapmadım ama açtım, izledim. Güzel konuşmuş.
Keşke Tv'de yayinlansa da fanatik olmayan ama gönül borcu hisseden akpliler izleyebilse.

Şehitler için kelle diyen adamı savunan için pek dikkate alamadım bu yazdıklarınızı.

Aynen öyle yani sanki en Müslüman kim yarışması yapılıyor. Yok o lgbt yemiş yok öteki bilmemneymis. Herkese saygı duymayı öğrenmek zorundayız ayıp yahu kaçıncı yüzyıldayız artik
Yani burada o kadar çok çeşitli insanla arkadaşlık kurdum ki. Burada tesettürlüsü, tesettürsüzü, Müslümanı, Ateist solcusu, Deisti, Müslüman solcusu var, milliyetçi muhafazakârı var; demem o ki var da var. Ortak birçok paydamız var aslında. Hepsiyle de çok iyi arkadaşım, arkadaş edindiğim kadınlar sadece benimle aynı görüşte insanlar değiller. Biliyoruz ki bu ülkede her renkten insanla birlikteyiz, beraber yaşıyoruz; onlar beni dinsizim diye ayrıştırmıyor, önyargılı yaklaşmıyor, hatta benim haklarıma kişiliğime değerlerime karşı bir saygısızlıkta beni savunabiliyorlar. Veya diyebiliyorlar ki dinime göre günah evet de beni sadece ben ilgilendiriyorum, başkası beni ilgilendirmiyor, sevmiyorum;ama onlar da yaşayacak, birbirimize değmeden, zarar vermeden de yaşamak mümkün.

Şu farklı değerleri içinde bulunduran ittifak bile aslında bir köprü ve umut oldu, hani bazı kesimleri rahatsız etti mesela bir Saadetlinin bir CHP’li ile kol kola mücadele vermesi. Beni şahsen çok mutlu etti. Tatsızlıklar yaşanacaktır, çok seslilik yine de iyidir.

Bu adamın kendisini bilmem ama kadrosunu full akp den getirdi. Bi ilçe teşkilatta arkadaşım görev almıştı. Maalesef o gelen AKP kafası geride devam ediyor demişti. Ayrildi zaten sonra da. Babacan in dürüstlüğüne güvenmek inanmak istiyorum ama. Umarım farkeder eğer dogruysa

Ali Babacan Akp’de iken rüşvete bulaşmayan ender isimlerden. İnanılmaz kafa bir adam. Ted Ankara Koleji’ni ardından Odtü Endüstri Mühendisliği’ni birincilikle bitirmiş. Amerika’da bursla okumuş biri. Listesinde benim 2 arkadaşım var. Kayseri Milletveli adayı ve İstanbul İl başkan yardımcısı. İkisi de çok düzgün çocuklardır. İnşAllah bir yere gelirler.

Neden kadın yakıyorlar yav, erkekleri yaksınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…