Vicdanlı birileri yapmış olabilir evetReis'e kumpas
Evet o konu, erkek hokeyci alman sevgilinin ismini aciklayacak misin biz mi söyleyelim diye paylasilmisAnam şimdi gördüm alpay da vukuatlıymış. Hokeyci sevgilin almanyada bekliyor yazmışlar altına
dur dedin fırsat bulmuşkenBir şey söyleyeceğim bir kaç sayfa okudum da bunu alıntılayarak cevaplamak istiyorum ben. Bu üye çoğu konu hatta neredeyse her konuda her şeyi dine bağlıyor. İnanılmaz bir bağlam aracı var ve bazı arkadaşlarıyla operasyon düzenliyor adeta. Benim sosyal mecralarda konuşmaktan hoşlanmadığım şey dindir. İlgimi de çekmez, kimsenin kutsalıyla dalga geçmem. Saf bir duyguyla dinsel bir şeye yorum yapmamı müthiş bir operasyona bağlayıp devlet tartışması haline getiriyor. Geçenlerde bir depremzede üye paylaşmıştı bununla ilgili bir yazı orayada düşüncelerimi dile getirmiştim.
Böyle bir şey yok ya. Gördüm ama böylesini asla.
Ya arkadaş o zaman ne diye bağırıyorlar lgbt pis kötü kaka diye. Çetele tutsak yarıyı bulacaklar neredeyse.Temizi var mı ki bunların?
Ben zaten oyumu "iktidar değiştikten sonra yeni iktidarın potansiyel ortakları arasinda geriye dönük işletilecek soruşturmada sanık mi yoksa tanık mi olacağı belli olmayan kişiler var. Belki de bir kısmı sanık olacak. Simdi onlar iktidara gelmişler, bu dosyalarin üzerini kapatmak isteyebilirler. Tam da bu yüzden Türkiye işçi partisi gibi bir partiye önümüzdeki dönem çok ihtiyaç var" diyen TİP'e vereceğim ki bunlar da yargılansın,geriye dönük soruşturmalarda.Bu adamın kendisini bilmem ama kadrosunu full akp den getirdi. Bi ilçe teşkilatta arkadaşım görev almıştı. Maalesef o gelen AKP kafası geride devam ediyor demişti. Ayrildi zaten sonra da. Babacan in dürüstlüğüne güvenmek inanmak istiyorum ama. Umarım farkeder eğer dogruysa
Şu an kendi twitinin altında adamın künyesi ve fotoğrafı var. Cevapları okurken gördüm.Evet o konu, erkek hokeyci alman sevgilinin ismini aciklayacak misin biz mi söyleyelim diye paylasilmis
Attı ama bunca sayfada bulabilir misin bilmiyorum.Bir arkadaş vardı burada alışveriş yapmış baya ucuzdu aldıkları fiş atacaktı bana kimdi o kayboldu
Attı ama bunca sayfada bulabilir misin bilmiyorum.
Benim de yakıştıramadıgim yorumlar oldu kişiler oldu ama kimseye bir şey demedim mesela sizede yakismadi bu sözler..Tepkini ortaya koymanın çok daha farklı yolları vardı emin ol.
Sen mesajı black'a değil inanıp oy vermeyecek olan herkese yazdın.
Hiç yakıştıramadım...
Fiş değil ama Trabzonda Carrefour fiyatlarını çekip atmışBir arkadaş vardı burada alışveriş yapmış baya ucuzdu aldıkları fiş atacaktı bana kimdi o kayboldu
Fiş değil ama Trabzonda Carrefour fiyatlarını çekip atmış
Geri sayfalarda var
@y1liz
Pare seninle birebir bi polemiğim olmadı benim.Benim de yakıştıramadıgim yorumlar oldu kişiler oldu ama kimseye bir şey demedim mesela sizede yakismadi bu sözler..
Keşke bana yapılan hakaretler yada dalgalar yada eziklemelere de tepki verseydiniz inaclara yorumların yapıldığı da tepki verseydiniz altına gülme emojileri ve begenmedimler yapana kadar
Ve benim yazdigim farklıydı yine beni şaşırtmadınız her zaman diyorum bunu Bdv de de yapılıyor hemen konuya yorumlar yapılıyor konu bambaşka hale geliyor kelimelere başka yorumlar ekleniyor oysa ben orda ben inacliyim ben en inancliyim demedim diyemem de haddim değil bana ne milletin inancı beni hiç ilgilendirmez ve ben böyle biri de değilim asla olmadım da... milletin inancı derdinde değildim ama öyle bir alinti yaptiniz ki konu nerden nereye geldi... black çok güzel algı yaptı sanki ben onu inancından vurmuşum gibi oysa dedim ki sende inanclisin bunları bilirsin dedim ama kendisi alıntı yapip her zaman yaptığı algıyı yaptığı için ki buda sizin işiniz birde mağdur oldu ne gerek vardı durum sizler sayesin de nereye geldi ... .Benim orda demek istedigim gayet iyi anladiniz ama işte algı yaratmak konuyu örtbas etmek bunlar da cidden üstünüze tanımıyorum ..bakalım buna ne deyeceksiniz
Ben de size yakıştıramadım başka düşünceye saygı duyulmadığı zaman başka duruma sokulup sen kimsin bile dediğin de sustugunuz için ...
Keşke gördüğümüz sadece mabad olsaydı, neler neler gördük be arka kapılarda ne dönme dolaplar dönüyormuş bu namus bekçisi ahlâk ve din bezirgânlarının.Neden kuzum, herifin gotune kadar gördük. Rezil oldu defoldu gitti. Hxhhxhxh o muydu çok da emin değilim gerçi ama olsun bxbxh birinin gotunu gördük bu vesileyle bxbxhxhh
O hesaptan bir troll çıkmış deniyor. Onlara yakın bir isim olduğu söyleniyor, Twitter’da kim olduğu yazıldı da dikkat kesilmedim. Bilemiyorum artık. Belki de dediğiniz gibi itibarsızlaştırma çabasıdır, videolarında söylediklerini bulandırmak için güven sarsmak maksatlı Twitter’ını açmış olabilirler. Ali Yeşildağ bu düşük profil iki kadınla neden uğraşsın ki?Evet okudum bende mesajını. Kendi sayfasından videoları alıp paylaşanların paylaşımlarını o sildirtmiş. Ali Yeşildağ ın Twitter hesabı yok ve 18+ paylaşımlar ona ait değil anladığım kadarıyla. Ali Yeşildağ ın adını kullanarak asıl ifşaları gölgelemeye çalışıyorlar bence. Amaç ta şu olabilir bakın bu kişinin videoları sahte deyip asıl ifşalarında sahte olduğunu düşündürtmek.
Gene kimin mabadını gördünüzKeşke gördüğümüz sadece mabad olsaydı, neler neler gördük be arka kapılarda ne dönme dolaplar dönüyormuş bu namus bekçisi ahlâk ve din bezirgânlarının.
O hesaptan bir troll çıkmış deniyor. Onlara yakın bir isim olduğu söyleniyor, Twitter’da kim olduğu yazıldı da dikkat kesilmedim. Bilemiyorum artık. Belki de dediğiniz gibi itibarsızlaştırma çabasıdır, videolarında söylediklerini bulandırmak için güven sarsmak maksatlı Twitter’ını açmış olabilirler.
Mabad deyince de nasıl geliyon hemenGene kimin mabadını gördünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?