- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.089
- 1.123
Montajlı videoyu gösterilecekmiş gösterememişler ona bozulmuş, şimdi sözcü tvde anlattılarKız bu olayın şeysi ne bi anlamadim
Tutma kız yol saçını başını jxjxjhx şakaDun aksam biri burada,giderse Türkiye düşer dedi.Zor tuttum kendimi.
Sen artık görmezden gel butonunu kullan bence, sinirlerin dayanmayacak yoksa, biz sevdik seni gitmeKonuyu dönüp dolaştırıp inanca getirmen de bravo vallahi. Evet ben algı yapıyorum, ben de seninle ilgili büyük yanıldım söylüyor muyum. Siyasi olarak aynı dusunmek zorunda mıyız . İnancliyim evet ne alaka şimdi ne yapmamı bekliyorsun inancliyim diye. Sevmiyorum kardeşim, bizim dinimizde hırsızlık suç, yolsuzluk suç, sabah hz Ömer'i anlattim git de oku. Burda bir kere bile kime oy vereceğimi yazmadım, kimseye de söylemiyorum oy ile ilgili düşüncemi söylemek zorunda da değilim. İstersem kullanmam. Allah bilir.
Lgbt ile ilgili tek bir sözüm de yok, saygi duyduğumu mu yazdım. Inancimdan oturu saygım yok evet. Ama bunu orda burda dile getirmiyorum, bana ne diyorum, napacam elime ne geçecek konuşunca.
Mesela kk veya başkası değil, onlara olan sevgi falan da değil. Mesele rte ve ona olan nefretim. Bunu sürekli de yazacağım. Ha sen ve senin gibiler de istediğiniz kadar inancimdan vurun. Benim dinim gösteriş dini değil, dinim insanlara dinsiz, imansız diye parmak sallamıyor. İste sizin gibi insanlar yüzünden millet dinden nefret ediyor. Takıldım söylediklerine çünkü başka bir şey demiyorsun, ittifak ittifak hay sizin ittifakiniza. İttifak falan yok kendim araştıracak kadar zekam var şükür.
Bir daha beni dinimden inancimdan vurmayin bak çok pis cirkinlesirim, yeter ya. Yemin ediyorum bıktım artık, buraya da daha da yazmıyorum ne haliniz varsa görün. Allah'a havale ediyorum böyle sizin gibi sürekli dinden vuranları. @Mune abla banliyorsan da banla. Selametle.
İyi yapmış sürekli tehdit ediliyor.çelik yelek giymiş dedem.
Kim daha inançlı kim daha müslüman konuları bitince ülkenin hayrına neler olabilir konuşulacak inşallah bir günYahu neden din konusuyosunuz, neden inancınızı inandirma derdine düşüyorsunuz? Seçim bu yahu. Gayet demokratik bi eylem. CHP gelince kimse zorla hristiyanlastiriliycak abi çok saçma bu muhabbet
O akşam bu akşam demekŞunu bırakıp gideyim
O sırada Maarem:Ay ince gitmiş. Hiç sevmezdim zaten hxjxhxh oh iyi olmus
Evet okudum bende mesajını. Kendi sayfasından videoları alıp paylaşanların paylaşımlarını o sildirtmiş. Ali Yeşildağ ın Twitter hesabı yok ve 18+ paylaşımlar ona ait değil anladığım kadarıyla. Ali Yeşildağ ın adını kullanarak asıl ifşaları gölgelemeye çalışıyorlar bence. Amaç ta şu olabilir bakın bu kişinin videoları sahte deyip asıl ifşalarında sahte olduğunu düşündürtmek.Hayır videolarda adı yok. Dış kapının mandalı gibi bir şey. Neden yaptıklarını anlamak imkansız. Bu arada kapatılan hesaplar için cevheri güven fahrettin altunu sorumlu tutuyor. Akpliler Kendi kendilerine yapıyorlarmış.
Burada saçmalamayan kimsenin inancıyla dalga geçilmedi. Siz tam olarak neden bahsediyorsunuz?Nasil da işinize gelmeyince konuyu çarpıtıyorsunuz
Onca sey yazdim şehitler ile ilgili bunu mu merak ettin
Anlamayınca böyle alıntı yapıyorsunuz ve aynı şeyi yazıyorum bunu bana değil kendinize sorun onca şey yazdım neden bir kişi doğru demedi haklisin demedi Türkiye boyle zamanlardan geçti demedi o çocukların hakkı ne olucak şehitlerin hakkı ne olucak sen inanclisin ya ..kul hakkı ne olucak bende bunu merak ediyorum mesela ... aslında sana tek kelime yazmak istemiyorum black
Yazarsam da agir yazicam ..ve seninle ilgili büyük yanılgim olmuş tavrın davranışların neyse fren yapayım...
Avrupayla insanların ne işi olur ki Avrupanın bizle işi var olayi var bunu da gayet iyi biliyorsunuz
Ama üç maymunlardasınız
Terör vatan şehit etrafında dönücem nerde dönseydim sen ne isterdin niye bu kadar rahatsız oldun ki
Alıntı yaptığın yazımı tam okuyup anlasaydın bu soruyu sormazdın...her kelimesi doğru her kelimesi gerçek ve o pkk lılar çıkarsa Avrupa yi o zaman görürsünüz
Buyur git Avrupaya imkanın varsa ...kimse gitmesin mi denildi
Ne deseydim mesela lpgt etrafında mi dönseydim neyi yazayım neye elimi atsam elimde kalıyor
Pazartesi kazanınca balkonlardan pkk bayrakları asılır artık avm park pazar her yerde erkek erkeğe elele öpüşen sevgililer olur dört duvarın içinde ne halt ederlere etsinler ama artık dört duvar olamaz herkesin kızı oğlu var bir gün elinden tutup erkek çocuğunuz ben bu erkekle evlenecem derse yada kızınız ben bu kızla evlenecem derse ...ha özgürlük dimi cinsel hayatlari bize ne değil mi ...he he
Kuran ve Allah öyle demiyor ama
Ha inaclarla da dalga geçiliyor burda haklisiniz
Kim neye inanır inanmaz beni ilgilendirmez ne yasar banane dört duvarda yasasın ortalıkta değil...bana hesap vermeyecek yaradana vericek ama benim inancima laf ediliyorsa özgürlüğe kast ediliyorsa ve inancıma laf edenlere beğeniler yağıyorsa ve yazdıklarım carpitiliyorsa vatanım icin şehit olan aziz şehitlerimiz hice sayılıyorsa söylecek sözüm olur...dönerimde yazarım da sana sorucak değilim..
Kim neyle dalga geçti allah aşkına ya, ben de müslümanım, müslüman ve kapalı çok da arkadaş var şu sayfada, kimse kimsenin inancıyla dalga geçmedi. Bağnazlığınıza tepki gösterenleri islama saldırmış olarak düşünüyorsanız o sizin probleminiz. Her yönden kul hakkı yediğini gördüğünüz bir insanı bize din koruyucusu gibi göstermeye çalışmak çok anlamsız.Çünkü inancla dalga geçildi sayfalarca sustum ben neden bunu sormadım acaba .. konu inanç mi diye ama sustum bana denmeyen kalmadı önce türkçe öğren dendi cahiller dendi ben iki partide beter dediğim halde partimi demedigim halde bana Akp zihniyeti dendi sana oyle bir küfür ederim dendi hepiniz beğeniler yagdırdınız şimdi bu tepk neden acaba ...inanca kimse karisamaz
Neye inanırsa inansin ...konuyu yine çarpıtıyorsunuz ..Neden vatan şehit terör etrafın da dönüyormuşum ne etrafın da döneyim arkadasa mi sorucam
Karşı görüşe saygının tahammül yok
He he den geçin kim bunlar dendi
Ama herkes herseyi yazarken oda kendi dusuncesini savunuyor denmedi ...size kolay gelsin insanları bilmeden etmeden yargılamak kadar çirkin bir şey yok tartışma bike usule uygun olur ne usul var ne seviye ..
Bir şey söyleyeceğim bir kaç sayfa okudum da bunu alıntılayarak cevaplamak istiyorum ben. Bu üye çoğu konu hatta neredeyse her konuda her şeyi dine bağlıyor. İnanılmaz bir bağlam aracı var ve bazı arkadaşlarıyla operasyon düzenliyor adeta. Benim sosyal mecralarda konuşmaktan hoşlanmadığım şey dindir. İlgimi de çekmez, kimsenin kutsalıyla dalga geçmem. Saf bir duyguyla dinsel bir şeye yorum yapmamı müthiş bir operasyona bağlayıp devlet tartışması haline getiriyor. Geçenlerde bir depremzede üye paylaşmıştı bununla ilgili bir yazı orayada düşüncelerimi dile getirmiştim.Beğenmedim tuşunu da mı tekelinize aldınız, siz yaparken sıkıntı yok da biz beğenmediğimizde mi sıkıntı oluyor? Ne alâka kin nefret? Bu topik harici profiline girip de tek bir şeye beğenmedim atmadım. Kendini çok önemsemişsin de, üzüldüm, kimsin de ne kini duyacakmışım? Böyle kendi kendinize hep kuruluyor musunuz siz? Tavşan dağa sürtmüş, dağın haberi bile yok. Aynaya bakmak iyidir, bakın. Birincisi bu topraklarda sadece senin dinine inananlar yok, ikincisi İslam senin gibilerin tekelinde değil; üçüncüsü LGBT’ye de saygı duyacaksın kendi değerlerine saygı istiyorsan. Sevmeme hakkına sahipsin, yaşam hakları var. Burada paylaşılan her haber karşıt görüş de olsa doğru olmayabilir, düzeltme yapıyoruz. Doğrusu bu diyoruz. Sana da tavsiye ederim.
Denk geldiğim dini kullanarak provoke etmek amaçlı paylaştığın yalan haberle ortalığı bulandırmaya çalışmasan cevap bile yazmam, ha ben görmedim bile Almanca olduğu için bana gösterildi; aksi hâlde kendin çal kendin oyna burada herkes yazabiliyor. Bir de ben seni görmüyorum bile, açıp bakınca yazdıklarını beğenmedim o kadar, seninle benim ne husumetim olabilir?
Ben mutlu değilim. Çünkü ben manyağım.HdhdhhxhshhshAy pek mutluyum bxbxbbxb
Üzerime haklı olarak alındım.Çarpıtmanın âlâsını kendi yapıyor. Yalan haber paylaştı, düzenlemek yerine vıy vıy da vıy vıy, gıy gıy da gıy gıy. Her şeyi dine ve dine hakarete bağlıyor. Çok dindarsan yalan haberle ortalığı birbirine katma, açıklandıktan sonra düzeltme yap, öyle olduğunu bilmiyordum de; zeytinyağı gibi üste çıkma.
Bir kendi gibileri Müslüman sanan AK Müslüman prototipi, kendisi inkâr etse de. Ağlayıp, eziklenme, karaktere laf atma, mağduru oynama, alâkasız alâkasız bir şeyler yazıyor ne dediği de anlaşılmıyor; Mune’yi etiketleme ve kapanış şeklinde devam ediyor.
Hayır yani bunlara bir şeyleri ispat etme çabası da anlamsız, velev ki dinsiziz? Ne olmuş. Sayfalardır, aynı terane dönüyor. Temel hak ve özgürlükler, temel dil bilgisi, temel olan o kadar çok şey yok ki tartışırken, bozuk plak gibi aynı şeyler çalıyor. İnançlı insanlarla da gayet anlaşabildiğimiz aynı saflarda olduğumuzu görünce hemen mobbing!CHP ye oy veriyorum ama ben de Müslümanım kafası çok yanlış bi kafa arkadaşlar. Bıktık artık kim Müslüman kim inançsız, kim bilmemne diye ayristirilmaktan. İnanan da inanmayan da bu ülkenin evladı. Kimse kimsenin başını zorla açamaz, kimse istemeyene din baskısı yapamaz. Umuyorum ki CHP gelirse önce, bu sen ben kavgası biter yeniden biz oluruz aklımızı başımıza toplayip
İzleyeceğim.O akşam bu akşam demekKaçış yok herkesin izlemesi ve izlerken de düşünmesi gerek
Neden kuzum, herifin gotune kadar gördük. Rezil oldu defoldu gitti. Hxhhxhxh o muydu çok da emin değilim gerçi ama olsun bxbxh birinin gotunu gördük bu vesileyle bxbxhxhhBen mutlu değilim. Çünkü ben manyağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?