Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Sen artık görmezden gel butonunu kullan bence, sinirlerin dayanmayacak yoksa, biz sevdik seni gitme

Yahu neden din konusuyosunuz, neden inancınızı inandirma derdine düşüyorsunuz? Seçim bu yahu. Gayet demokratik bi eylem. CHP gelince kimse zorla hristiyanlastiriliycak abi çok saçma bu muhabbet
Kim daha inançlı kim daha müslüman konuları bitince ülkenin hayrına neler olabilir konuşulacak inşallah bir gün

CHP ye oy veriyorum ama ben de Müslümanım kafası çok yanlış bi kafa arkadaşlar. Bıktık artık kim Müslüman kim inançsız, kim bilmemne diye ayristirilmaktan. İnanan da inanmayan da bu ülkenin evladı. Kimse kimsenin başını zorla açamaz, kimse istemeyene din baskısı yapamaz. Umuyorum ki CHP gelirse önce, bu sen ben kavgası biter yeniden biz oluruz aklımızı başımıza toplayip

Alpay Ozalanla ilgili soylenti var. Twitter ayni biseye benzedi son gunlerde yav

Evet okudum bende mesajını. Kendi sayfasından videoları alıp paylaşanların paylaşımlarını o sildirtmiş. Ali Yeşildağ ın Twitter hesabı yok ve 18+ paylaşımlar ona ait değil anladığım kadarıyla. Ali Yeşildağ ın adını kullanarak asıl ifşaları gölgelemeye çalışıyorlar bence. Amaç ta şu olabilir bakın bu kişinin videoları sahte deyip asıl ifşalarında sahte olduğunu düşündürtmek.

Burada saçmalamayan kimsenin inancıyla dalga geçilmedi. Siz tam olarak neden bahsediyorsunuz?

Son düzenleme:
Kim neyle dalga geçti allah aşkına ya, ben de müslümanım, müslüman ve kapalı çok da arkadaş var şu sayfada, kimse kimsenin inancıyla dalga geçmedi. Bağnazlığınıza tepki gösterenleri islama saldırmış olarak düşünüyorsanız o sizin probleminiz. Her yönden kul hakkı yediğini gördüğünüz bir insanı bize din koruyucusu gibi göstermeye çalışmak çok anlamsız.

Bir şey söyleyeceğim bir kaç sayfa okudum da bunu alıntılayarak cevaplamak istiyorum ben. Bu üye çoğu konu hatta neredeyse her konuda her şeyi dine bağlıyor. İnanılmaz bir bağlam aracı var ve bazı arkadaşlarıyla operasyon düzenliyor adeta. Benim sosyal mecralarda konuşmaktan hoşlanmadığım şey dindir. İlgimi de çekmez, kimsenin kutsalıyla dalga geçmem. Saf bir duyguyla dinsel bir şeye yorum yapmamı müthiş bir operasyona bağlayıp devlet tartışması haline getiriyor. Geçenlerde bir depremzede üye paylaşmıştı bununla ilgili bir yazı orayada düşüncelerimi dile getirmiştim.
Böyle bir şey yok ya. Gördüm ama böylesini asla.

Üzerime haklı olarak alındım.
Hayırdır?
İnancımı sorgulamak kimin haddine.
İnançlı bir müslüman olarak
Çalana
Yalana
Oy vermeyeceğim...

Kendilerinden olmayana yafta hazır. Ne çirkin...

Hayır yani bunlara bir şeyleri ispat etme çabası da anlamsız, velev ki dinsiziz? Ne olmuş. Sayfalardır, aynı terane dönüyor. Temel hak ve özgürlükler, temel dil bilgisi, temel olan o kadar çok şey yok ki tartışırken, bozuk plak gibi aynı şeyler çalıyor. İnançlı insanlarla da gayet anlaşabildiğimiz aynı saflarda olduğumuzu görünce hemen mobbing!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…