• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Şeriata göre kayınbabanızla aynı odada oturmamanız kaynınızla aynı masada yemek yememeniz, görümcenizin eşiyle sohbet etmememeniz gerekiyor.Eşiniz dini olarak 4 eş alabilir, itaat etmezseniz ufak çaplı şiddet gösterebilir, çalışmanıza, markete gitmenize, sokaga cıkmanıza karısabilir.Şeriata göre kıyafetle dahi olsa erkeklerin oldugu bir plajda denize giremezsiniz. Siz hangi şeriattan bahsediyorsunuz??kadın olmaktan korkmayın utanmayın Selana.
Önceki mesajimi görmediniz sanırım, tekrar sormak istedim: Şeriatta kayınbabayla ilgili durum, kendi babamız gibi diye biliyorum. Sizin bilginizin kaynağı nedir onu soracaktim. sapyoseksuel sapyoseksuel

Kusura bakmayın az önce köyden geldim de bir kaç saatliğine gitmiştik. Öyle duyunca rahatsız oldum. Bakalım neler olacak, korkuyor herkes. Babam da sandık başında dayım da. Siyah ve beyaz kadar zitlar, annem de korkuyor.

Önceki mesajimi görmediniz sanırım, tekrar sormak istedim: Şeriatta kayınbabayla ilgili durum, kendi babamız gibi diye biliyorum. Sizin bilginizin kaynağı nedir onu soracaktim. sapyoseksuel sapyoseksuel
İslam dininde kayinbaba öz baba gibidir. Karı ve koca boşandıktan sonra da bu geçerlidir. Evlilik vs gibi şeyler haramdır.

Kavai kuşunun son sesi😁😁 hatırlatalım

Bu videoyu açıp dinlerken eşim kimi dinliyorsun dedi, Emine erdoğanı deyince kızıp gitti 🤣 bizim ev çok gergin seçim öncesi, video dinlemek bile suç oldu bir de demokrat olacak bu adam 😂

Kavai kuşunun son sesi😁😁 hatırlatalım

IMG_3775.webp

İslam dininde kayinbaba öz baba gibidir. Karı ve koca boşandıktan sonra da bu geçerlidir. Evlilik vs gibi şeyler haramdır.
Benim teyzemin oğlu karısından boşandı. Başka kadınla evlendi.
Enişte de eski gelinini ve torunlarını apartmanda başka bir daireye yerleştirip, emekli maaş kartını geline vermişti.
Herkes ne yüce gönüllü adam diyordu.
Kendisi emekli müftü idi.
Oyle aklıma geldi.
Nur içinde yatsın.
Çok iyi adamdı.

Beceriksizmi ? (!)

Dünya da böyle felaket yaşanmamış yine çok iyi yönetildi kaç tane köy evi yapılıp teslim edildi haberiniz yok zannediyorum.

Dün ankarayı sel basmış haberlerde gördüm.
Bunu bile yönetemeyen insanların yanında dünyada eşi benzeri görülmemiş bu depremi yöneten iktidara beceriksiz ifadesini kullanmak çok komik. :)
Ateş sizin eve düşmeyince konusması ne kolay

Kusura bakmayın az önce köyden geldim de bir kaç saatliğine gitmiştik. Öyle duyunca rahatsız oldum. Bakalım neler olacak, korkuyor herkes. Babam da sandık başında dayım da. Siyah ve beyaz kadar zitlar, annem de korkuyor.
Hiç birsey olmaz ferah tut gönlünü.
Babalar ve dayılar hiç gecinemezler zaten.

Kynperle aynı odada bulunabilr sacı ve dirrseklere kadar kolları acık durabilirmiş ben de az önce okudum öğrendim.

Back
X