• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Evet öyle.Ben İnce ile başladım şu an Oğan diyorum.Ama hala emin değilim.
Önceliğimiz asıl demokrasi'nin gelmesi ve bunun için Kemal Bey'den yana kullanalım oyumuzu sonra yine Sinan hoca'yı destekle diyor eşim.
Burda arkadaşlar da aynısını söylediler.
Araftayım diyebilirim.

Ama bizi bu noktaya getirdiler gerçekten.
Vallahi gerginim.Bi tuhafım...
Yarın sülale devri bitse de şöyle hıçkıra hıçkıra bi ağlasam rahatlasam😔
Lutfen oyunu kemalden yana kullan

Ben hersey cok guzel olacak vaadlerıne inanmıyorum ama degısım sart
CHP fanatıgı degılım
Ama Suan en dogru adım CHP ye yonelmek
Zaten kazanamayacak bı adama oy verip isleri riske atmak niye, bırak sinanı yarınlık

Özgürlük adı altında meşrulaştırılan lgbt ve onu savunanlar🙂

Herkes istediği gibi yaşayacak diyenler
Neden zamanında herkes istediği gibi yaşayamadı peki?

Hep siz özgür yaşayın istiyorsunuz
Ama 20 senedir özgürlüğü kısıtlanan kimse görmedim.
Herkes istediğini giyiyor.
Kapalıya neden tercihin bu denmedigi gibi açık insana da bu kadar açıklık olmaz buna bi kural getirdik denmiyor..

Ama hala Özgürlük Özgürlük !
Açık olmak çıplak olmak demek değil,
Ama bunu ennn çağdaş biziZ gibi lanse eden gençler var..

Yarını sabırsızlıkla bekliyorum 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Pessssss

Hiçte algı yapmıyorum kimsenin ne giydiği beni ilgilendirmez sadece aynı görüşte olmayana saygı duyulmadığını söylemeye çalışıyorum ..

Konu mankeni değilim dinini savunan bir Mümine hanımefendi yim. :)

İslam'ın menfaatini düşünüyorum
Vatanımı toprağımı düşünüyorum
Hdp bayrağını yerden kaldıran pkk işareti yapanlarla işimiz de yok onlara asla oy da yok !

Rusya ile savaşa girmeye Hazırsanız CHP ye verebilirsiniz.
Asıl ironi olan dibimizde Suriye deki savaşa ne işimiz var diyen taaa nerede ki Rusya Ukrayna savaşı ile ilgileniyor 🙃
Bırak Sımdı rusyayı
Onu dert edene kadar
Sen beslediğin afganından surıyelısınden haber ver ıc savas içççç

[/QUOTE]
Ben gercekten patlatcam bu arada 🤣
Normalde tercih etmiyorum, ama düşürdü yok yere aklımıza 🥂😎 kategorize etmeye bayılıyorlar halkı, benim şükür namazı kılmışlığım da var şampanya patlatmışlığımda, ya oradasın ya burda yapmaları beni çok sinirlendiriyor

Sen nasıl sevimli bir şeysin 😍

Eklentiler

• 617DB496-63F1-44B1-B5E2-4920D697A945.webp
    617DB496-63F1-44B1-B5E2-4920D697A945.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 42
Bu arada evet seçim öncesi bu topik yer yer çıldırtsa kah sinirlendirip kah seviye düşse de şahsım adına şunu söyleyebilirim gündem takibi olarak çok pratik ve öğretici oldu.

Bir kere çok farklı görüşten insanlar olarak burdayız.Misal ben TİP destekçisi olmadım hiç.
Ama burda kafamda şekillenen şeyler de oldu.Neyi eksik neyi fazla ya da doğru-yanlış düşündüğüm noktasında gerçekten yararlı olduğunu düşünüyorum.

Böyle bir topik devam etse mesela.
Haber paylaşımı yapılıp o sınırda kalmasa.
Günlük paylaşım yapsak,ölçüp tartsak.
Enfes olmaz mı?
Mune Mune canım ablam,ne gibi sakıncası olur aydınlatabilir misin beni?Mümkün mü?
Ablacım bu bölümde haber içerikli ve kaynak belirtilerek açılan konular dışında konu açılması yasak, bir tek genel ve yerel seçim dönemlerinde site yönetiminin açması şartıyla seçim topiği açılabiliyor.
Bu sebeple seçim bittikten sonra siyaset konuşacağınız bir topik açılması kurallara uygun olmayacaktır ama bu topik üzerinden yazmaya devam etmenizde bir sakınca var mıdır bunun cevabını ve kararını Kazen Kazen verebilir zira malum siyaset kıldan ince kılıçtan keskin, topiğin açıldığı günden bugüne kadar sitedeki herhangi bir bölümde bir konu başlığı altında ya da profillerde yorumlaştığınız, gülüştüğünüz insanlarla kutuplaştınız, kırdınız kırıldınız, bunun devam etmesi doğru olur mu gerçekten bilemiyorum.

Back
X