- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.010
- 498
Ay gafa bak, ben de elli kere dinledim. Kafa gitmiş herhâlde yazık, neyse daha fazla dillendirmeyelim:) Yani s.... diyor. Birileri silkmeye diyor demiş de iki kere dinledim. Yok yani bayağı doğru duyuyorum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay gafa bak, ben de elli kere dinledim. Kafa gitmiş herhâlde yazık, neyse daha fazla dillendirmeyelim:) Yani s.... diyor. Birileri silkmeye diyor demiş de iki kere dinledim. Yok yani bayağı doğru duyuyorum.![]()
Seçimden sonra şu adamı bir salsinlar artikYa çok güldüm o videoya![]()
Seçimden sonra şu adamı bir salsinlar artik
Hayır canım. “Silkmek” kendine getirmek anlamlndadır. Halı silkersin, tozu toprağı gider. Temizlenir. Kendine gelir. Bu bayağı küfür ediyor.:) Yani s.... diyor. Birileri silkmeye diyor demiş de iki kere dinledim. Yok yani bayağı doğru duyuyorum.![]()
Ayol z***eye mi dedi o? Ay tövbeler olsun
Hssjkskskks eşimle yerlere yattık çatladık gülmekten iki keklik anam anammm tom lar toniler:) Yani s.... diyor. Birileri silkmeye diyor demiş de iki kere dinledim. Yok yani bayağı doğru duyuyorum.![]()
JssksllslslslsöO baştaki ecnebi isimler kim?
Programın ilk 2 saatlik bölümünü seyrettim az evvel ara verip siteye geldim, ne denir kiBabala'nın deprem özel yayınını izledim. Herkes izlesin.
Kız diyor ki annemle babam gözümün önünde yıkılan binamızda yangın çıkması nedeniyle yanarak öldü.
Bedenlerini bulamadılar ama ölüm belgesi de vermiyorlar.
Ya insan ölümün şeklinden, gömecek bir beden bulabilmekten vs. kendini şanslı hissedebilir mi? Kahroldum ya.
Ben daha hiçbir şey diyemiyorum. Ne diyeceksin ki zaten? Önümde bir rulo havlu, akşamdan beri parça parça izleyerek ağlıyorum.![]()
Kızınızın kaç senesi kaldı? Adanaya mı yerleştiniz memlekete mi?CHP kazanırsa pazartesi şimdi siz HDP bayraklariyla beraber sevinç naralarımı atacaksınız
Sana çok hak veriyorum.Ablacım bu bölümde haber içerikli ve kaynak belirtilerek açılan konular dışında konu açılması yasak, bir tek genel ve yerel seçim dönemlerinde site yönetiminin açması şartıyla seçim topiği açılabiliyor.
Bu sebeple seçim bittikten sonra siyaset konuşacağınız bir topik açılması kurallara uygun olmayacaktır ama bu topik üzerinden yazmaya devam etmenizde bir sakınca var mıdır bunun cevabını ve kararınıKazen verebilir zira malum siyaset kıldan ince kılıçtan keskin, topiğin açıldığı günden bugüne kadar sitedeki herhangi bir bölümde bir konu başlığı altında ya da profillerde yorumlaştığınız, gülüştüğünüz insanlarla kutuplaştınız, kırdınız kırıldınız, bunun devam etmesi doğru olur mu gerçekten bilemiyorum.
Terörist muamelesi yapmak bu yorumunuz farkında mısınız?CHP kazanırsa pazartesi şimdi siz HDP bayraklariyla beraber sevinç naralarımı atacaksınız
Migrenim tuttu valla Mune Hanım. Bir posta dün gece ağladım, geri kalanı bu sabah izledim ağladım.Programın ilk 2 saatlik bölümünü seyrettim az evvel ara verip siteye geldim, ne denir kievladı dışarıdaki çığlıkları duymasın diye enkaz altında kızına masal anlatan anne, annesiyle kızkardeşinin yanan bedenlerinden geriye tek parça kemik kalan oğul, avukat oğluyla gelini ve 6 aylık torununun cansız bedenini çıkardıktan sonra hukuk mücadelesi vermeye çalışan kadın, daha niceleri onlar ağladı biz ağladık, devamını izlemeye yüreğim ne kadar yetecek bilemiyorum
![]()
İşte dış güçler demeye getirmiş.O baştaki ecnebi isimler kim?
Ay ne bileyim, ben de yok canım bu kadarını da demiş olamaz dedim. Acaba silkmek mi dedi dedim.Hayır canım. “Silkmek” kendine getirmek anlamlndadır. Halı silkersin, tozu toprağı gider. Temizlenir. Kendine gelir. Bu bayağı küfür ediyor.
2 yılı kaldı şu an diyarbakır'dayımKızınızın kaç senesi kaldı? Adanaya mı yerleştiniz memlekete mi?
Devlet Bahçeli ablasıyla beraber yaşıyormuş. inanılmaz titizlik hastasıymış. Tokalaşmayı hiç sevmezmiş. Hemen elini yıkarmış. İmkanı yoksa da Yanında ıslak mendil taşırmış. Babam ilk başta ona tuz lambası hediye etti. Bizim Çankırı’da popüler. Akşam ofisinde ışıkları kapatıp, bizim tuz lambasını açıyormuş. Babama “Ne iyi ettin. Kötü enerjim gidiyor” demiş.Bencede otursun evinde çiçek falan baksın
Ayol z***eye mi dedi o? Ay tövbeler olsun
Programın tanıtım videosunu izlemiştim, baştan sona ağlamaktan içim çıkmıştı, bugün 2 saatlik bölümündeMigrenim tuttu valla Mune Hanım. Bir posta dün gece ağladım, geri kalanı bu sabah izledim ağladım.![]()
Oğuzhan uğurda babala tvde konuşuyorlar. Aç izle. Bence başka kanıta ihtiyaç yok. Yüzleri de yerleri de meydandaOnların yerlerini bildirin kanıt ile konuşun öyle bi durum varsa derhal müdahale edilir, gerekirse ben ve ailem yardım ederiz hiç sorun degil nerede konteyner yok hangi insan aç kalmış ?(!)
Bu ülke insanı buna müsaade eder mi?
Asıl bu sözlerle siz algı yapıyorsunuz..
Yapılan hizmetlerin hiç birini soylemiyirsunuz
Sadece şikayet şikayet şikayet...