Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
:) Yani s.... diyor. Birileri silkmeye diyor demiş de iki kere dinledim. Yok yani bayağı doğru duyuyorum.
Hayır canım. “Silkmek” kendine getirmek anlamlndadır. Halı silkersin, tozu toprağı gider. Temizlenir. Kendine gelir. Bu bayağı küfür ediyor.

Programın ilk 2 saatlik bölümünü seyrettim az evvel ara verip siteye geldim, ne denir ki evladı dışarıdaki çığlıkları duymasın diye enkaz altında kızına masal anlatan anne, annesiyle kızkardeşinin yanan bedenlerinden geriye tek parça kemik kalan oğul, avukat oğluyla gelini ve 6 aylık torununun cansız bedenini çıkardıktan sonra hukuk mücadelesi vermeye çalışan kadın, daha niceleri onlar ağladı biz ağladık, devamını izlemeye yüreğim ne kadar yetecek bilemiyorum

Sana çok hak veriyorum.
Site yönetimi için ekstra hassas bir konu.Sen de
Kazen abi de ne derseniz haklısınız

Migrenim tuttu valla Mune Hanım. Bir posta dün gece ağladım, geri kalanı bu sabah izledim ağladım.

Bencede otursun evinde çiçek falan baksın
Devlet Bahçeli ablasıyla beraber yaşıyormuş. inanılmaz titizlik hastasıymış. Tokalaşmayı hiç sevmezmiş. Hemen elini yıkarmış. İmkanı yoksa da Yanında ıslak mendil taşırmış. Babam ilk başta ona tuz lambası hediye etti. Bizim Çankırı’da popüler. Akşam ofisinde ışıkları kapatıp, bizim tuz lambasını açıyormuş. Babama “Ne iyi ettin. Kötü enerjim gidiyor” demiş.

Ayol z***eye mi dedi o? Ay tövbeler olsun
Cumhurcu olsam sırf ikisi dinlensin artık torun torba falan sevsin diye oy vermem. Hiç mi üzülmüyonuz hiç mi acımanız yok olm? Salın bi rahat etsinler.

Migrenim tuttu valla Mune Hanım. Bir posta dün gece ağladım, geri kalanı bu sabah izledim ağladım.
Programın tanıtım videosunu izlemiştim, baştan sona ağlamaktan içim çıkmıştı, bugün 2 saatlik bölümünde
Allah kimseye yaşatmasın, kimseyi çaresizlikle sınamasın, 20 yaşında gencecik bir kızın anne baba 3 erkek kardeşini kaybetmesi, enkazdan sağ kurtulan ve bacağı kesilen kızkardeşiyle yapayalnız kalması, ana baba kardeşlerinin acısını yaşarken alacaklılarla imtihanı

Depremin gerçeklerinin 1000/1’ini gördük tvde, 1000/1000’i seyrettiğimiz videodaydı, ki bu sadece Hatay kısmıydı

Oğuzhan uğurda babala tvde konuşuyorlar. Aç izle. Bence başka kanıta ihtiyaç yok. Yüzleri de yerleri de meydanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…