Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hahha gülümsettiniz beni ya herkes mutlu ya fark ettim ben de sanki yılbaşı gibi. Yemek yedim tatlı da yedik. Dediğiniz gibi şaşırdık ya ne yapacağımızı

Bugün seçime gidiyoruz, umarım ülkemiz ve milletimiz için hayırlısı ne ise o olsun, seçimler savaş değildir demokrasi gereğidir.

Hükümetler gelip geçicidir, baki olan devlet ve millettir.

Hangi parti iktidar olursa olsun amacı tüm halka hizmet etmektir, bunu bir kazanma kaybetme gibi düşünmeyin ve seçimden sonra böyle düşünerek hareket etmeyin.
Her birimiz farklı siyasi görüşe sahip olabiliriz, inançlarımız, etnik kökenlerimiz, kültürlerimiz, hayat felsefemiz farklı olabilir lakin hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız.
6 Şubatta ülkemizin 11 ilinde felaket yaşandığında, siteden de depremzede arkadaşlarımız vardı, o an hiç kimse diğerinin ne siyasi görüşünü ne inancını aklına bile getirmedi, hepimizin tek yürek olup hissettiği tek şey tüm depremzelere sağ salim ulaşılmasıydı, yine siteden deprem bölgesine arama kurtarma vb yardımlar için giden gönüllülerimiz vardı, onlarda arama kurtarma sırasında enkaz altındaki canlarımızın ne siyasi görüşünü akıllarına getirdiler ne inançlarını.
Ülkenin her bir şehrinde kadın, erkek, çocuk, yaşlı herkes depremzedeler için seferber oldu, kimi dikiş dikti kimi örgü ördü gönderdi, kimi erzak aldı, kimi koli koli su taşıdı.
Biz aynı sevinçleri aynı acıları yaşayan bir milletiz, lütfen rica ediyorum sandıktan sonuç ne çıkarsa çıksın bunu asla unutmayın ve kutuplaşan, birbirini düşman gören değil kucaklaşan bir halk olun.

Herkese saygı duymaktan, ve herkesin özgür olmasından bahsediyor burada ki arkadaşlar.
Laik cumhuriyetin bu olduğunu savunuyorlar.

Saatler önce Giydiği kıyafetten dolayı küfür yiyip "defol Türkiye' den" laflarına maruz kaldı bir gencimiz..
Sebebi taktığı takke ve Giydiği şalvar..

Savunduğunuz özgürlük bu muydu ?

Çok üzücü çok

Hendekler ne oldu hendekleri unuttun ben polis eşiyim şu zıvalıklarina inanacağimi sanma güldürdün beni

Yazık birde senin bu yorumunu beğenenler olmuş polise askere yapılanı çok çabuk unutmuşlar

Link atar mısın

Tam olarak videonun neresinde kıyafetinden ötürü olduğunu anladınız? Türkiyeden git deme kısmı mı? Videonun başı nerede? Kavga neden çıkmış?

Şöyle de diyebilir miyiz videoya: "sarıklı şalvarlı genç, şalvar giymediği için defalarca taciz ettiği gençten sonunda yumruk yedi"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…