Hahha gülümsettiniz beni yaBen de plates yaptım, ömrümde 3. falan
Napcamızı şaşırdık yahu.
Yalnız şunu söyleyeyim, Ankara bu akşam çok güzeldi, erken sevinç var.
Gerçekten bahar gelmiş, herkes sokaklarda cıvıl cıvıl, gülüşmeler müzikler.
Futbolda dünya 3.lüğünü kutladığımız zamanları anımsattı bana.
O donuk şehir, bugün gülüyordu.
Azer'i kaptırmam sana
Çok üzücü çokHerkese saygı duymaktan, ve herkesin özgür olmasından bahsediyor burada ki arkadaşlar.
Laik cumhuriyetin bu olduğunu savunuyorlar.
Saatler önce Giydiği kıyafetten dolayı küfür yiyip "defol Türkiye' den" laflarına maruz kaldı bir gencimiz..
Sebebi taktığı takke ve Giydiği şalvar..
Savunduğunuz özgürlük bu muydu ?
He vVaaz mı veriyon bacım
Benim için hiç bir zaman Amed olmadıİsteyen Amed der isteyen Diyarbakır size ne
Hendekler ne oldu hendekleri unuttun ben polis eşiyim şu zıvalıklarina inanacağimi sanma güldürdün beniAkp çözüm süreci dedi ve Kürtleri seçim malzemesi olarak kullandı oylarını aldı. Sonra da kendi seçtikleri belediye başkanlarının yerine kayyum atamaya başladı. Sebep? O kişiler teröristmiş. Seçime girene kadar, oylarını alana kadar sorun yoktu ama seçilince terörist oldu belediye başkanları. Geçenlerde Soylu da açıklama yaptı zaten bulursam atarım videosunu. Erdoğan diyor ki ben rahatsızım bu belediye başkanlarından kayyum atayalım. O da hemen Erdoğanın dediğini yapmış. Ortada bir soruşturma yok. Tamemen keyfi. Şimdi diyorlar ya HDP neden Kılıçdaroğlunu destekliyor. Çünkü zamanında Kürtler Erdoğana güvenip oy verdiler ve sonucunda kendi seçtikleri yöneticiler görevden alındı. Aynı hatayı niye yapsınlar.
Yazık birde senin bu yorumunu beğenenler olmuş polise askere yapılanı çok çabuk unutmuşlarAkp çözüm süreci dedi ve Kürtleri seçim malzemesi olarak kullandı oylarını aldı. Sonra da kendi seçtikleri belediye başkanlarının yerine kayyum atamaya başladı. Sebep? O kişiler teröristmiş. Seçime girene kadar, oylarını alana kadar sorun yoktu ama seçilince terörist oldu belediye başkanları. Geçenlerde Soylu da açıklama yaptı zaten bulursam atarım videosunu. Erdoğan diyor ki ben rahatsızım bu belediye başkanlarından kayyum atayalım. O da hemen Erdoğanın dediğini yapmış. Ortada bir soruşturma yok. Tamemen keyfi. Şimdi diyorlar ya HDP neden Kılıçdaroğlunu destekliyor. Çünkü zamanında Kürtler Erdoğana güvenip oy verdiler ve sonucunda kendi seçtikleri yöneticiler görevden alındı. Aynı hatayı niye yapsınlar.
Link atar mısınHerkese saygı duymaktan, ve herkesin özgür olmasından bahsediyor burada ki arkadaşlar.
Laik cumhuriyetin bu olduğunu savunuyorlar.
Saatler önce Giydiği kıyafetten dolayı küfür yiyip "defol Türkiye' den" laflarına maruz kaldı bir gencimiz..
Sebebi taktığı takke ve Giydiği şalvar..
Savunduğunuz özgürlük bu muydu ?
Nesi zırvalık? Bende polis çocuğuyum. Hepsi kaynaklı belgeli. Hangisi yalan?Hendekler ne oldu hendekleri unuttun ben polis eşiyim şu zıvalıklarina inanacağimi sanma güldürdün beni
Link atar mısın
Hendek kazanları polise saldıranları destekliyorsun yani helal olsunNesi zırvalık? Bende polis çocuğuyum. Hepsi kaynaklı belgeli. Hangisi yalan?
O hendekleri ne zaman kazdılar hanımefendi? Onlar hendek kazarken neden engel olamadık? Asıl sana helal olsun.Hendek kazanları polise saldıranları destekliyorsun yani helal olsun
Kulaklık bulunca dinleyeceğim.
Ama mutlaka dinleKulaklık bulunca dinleyeceğim.
Tam olarak videonun neresinde kıyafetinden ötürü olduğunu anladınız? Türkiyeden git deme kısmı mı? Videonun başı nerede? Kavga neden çıkmış?
Bu gönderinin bağlantısı bozuk diye açılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?