Var olan videoyu nasilda kendinize gorw yorumluyosunuz pessssTam olarak videonun neresinde kıyafetinden ötürü olduğunu anladınız? Türkiyeden git deme kısmı mı? Videonun başı nerede? Kavga neden çıkmış?
Şöyle de diyebilir miyiz videoya: "sarıklı şalvarlı genç, şalvar giymediği için defalarca taciz ettiği gençten sonunda yumruk yedi"
Bende aynısını sizin için düşünüyorum. Neden kavga ettikleri belli değil. Videonun başı yok. Adamın sarığına şalvarına tek bir laf yokVar olan videoyu nasilda kendinize gorw yorumluyosunuz pessss
Ilk yumrugu kim atiyo dikkatli baktinizmiBende aynısını sizin için düşünüyorum. Neden kavga ettikleri belli değil. Videonun başı yok. Adamın sarığına şalvarına tek bir laf yok
Belki öncesinde sarıklı adam defalarca söz etti diğer adama. Belli mi? Değil.
Sizin dediğiniz gibi de olabilir. Bu sorunu yaşayan insanlar maalesef ve maalesef ki hala var. Ama bu video bunun yüzde 100 ispatı mı? Değil.
Evet. O adam atıyor. Git diyen adam. Ortada kavga var evet. Başlatan da videodan görünen kısmıyla fiziksel kısmı için o adam başlatıyor. Ben videonun başını soruyorum.Ilk yumrugu kim atiyo dikkatli baktinizmi
İşte bana yazdığı yorumu kaaale almadığım için cevap bile yazmadım kendisine kanıt ister inanmazVar olan videoyu nasilda kendinize gorw yorumluyosunuz pessss
Sen eminmisin şanlı onur verici bir mesleğin çocuğu olduğunaO hendekleri ne zaman kazdılar hanımefendi? Onlar hendek kazarken neden engel olamadık? Asıl sana helal olsun.
Çok eminim de alıntıladığınız yorumla yazdığınız şeyin alakası yok. Alakasız alıntılayıp bel altı vurup çirkefe bağlayacaksak haber verin. Bende ona göre geleyimSen eminmisin şanlı onur verici bir mesleğin çocuğu olduğuna
Ossllem adamları bulmuşlar
Birçok yerde paylaşıldı sadece belli yerlerde değil ve daha görmeyen bir çok insan var!Evet. O adam atıyor. Git diyen adam. Ortada kavga var evet. Başlatan da videodan görünen kısmıyla fiziksel kısmı için o adam başlatıyor. Ben videonun başını soruyorum.
Hiç sorgulamıyor musunuz bu video neden yeni şafak gibi gazetelerde yayınlanmış sadece diye? Hiç soruyor musunuz bu videonun başı nerede diye?
Bakın haber metni: Görüntülerden sarhoş olduğu düşünülen şahıs, hızını alamayarak dış görünüşüne tepki gösterdiği gence, "Gözümün içine bak. S. git, defol git, Türkiye'den git" dedi.
Bu bilgi sizce de manipülasyon değil mi?
Bir tarafta sarıklı şalvarlı dini bütün mazlum vatandaş
Diğer tarafta sarhoşun teki
Haberde diyor ki: dış görünüşüne laf ettiği gence...
Videonun tam olarak kaçıncı dakikasında direkt olarak kıyafetine laf ediyor? Habere göre türkiyeden git demeden önce adamın dış görünüşüne ve kıyafetine laf etmiş. Hangi dk ve saniye bana söyler misiniz?
Belki diğer adam mülteci. Bunu da tasvip etmiyorum fiziksel kavga noktasında ama bu sebeple belki ülkene git dedi. Yani ihtimaller çok. Ya da direkt adam saygısızın teki ve dine saldırdı. Bu da olabilir
Siz kimsiniz? Siz Müslümanlar biz kafirler mi?
Lütfen atın. Bende size oruç tutmadığı için dayak yiyen, şort giydiği için bacaklarına kezzap sıkılan, saçı açık kadını kerhaneye benzeten yüzlerce video linki atayım. İster misiniz? Şaşıracaksınız belki ama tek mağdur siz değilsiniz.Linkini atmamı ister misiniz?!
Sizce işte... kanıt var mı?bencede sarhoş
Evet. O adam atıyor. Git diyen adam. Ortada kavga var evet. Başlatan da videodan görünen kısmıyla fiziksel kısmı için o adam başlatıyor. Ben videonun başını soruyorum.
Hiç sorgulamıyor musunuz bu video neden yeni şafak gibi gazetelerde yayınlanmış sadece diye? Hiç soruyor musunuz bu videonun başı nerede diye?
Bakın haber metni: Görüntülerden sarhoş olduğu düşünülen şahıs, hızını alamayarak dış görünüşüne tepki gösterdiği gence, "Gözümün içine bak. S. git, defol git, Türkiye'den git" dedi.
Bu bilgi sizce de manipülasyon değil mi?
Bir tarafta sarıklı şalvarlı dini bütün mazlum vatandaş
Diğer tarafta sarhoşun teki
Videonun tam olarak kaçıncı dakikasında direkt olarak kıyafetine laf ediyor? Habere göre türkiyeden git demeden önce adamın dış görünüşüne ve kıyafetine laf etmiş. Hangi dk ve saniye bana söyler misiniz?
Belki diğer adam mülteci. Bunu da tasvip etmiyorum fiziksel kavga noktasında ama bu sebeple belki ülkene git dedi. Yani ihtimaller çok. Ya da direkt adam saygısızın teki ve dine saldırdı. Bu da
Bende aynısını sizin için düşünüyorum. Neden kavga ettikleri belli değil. Videonun başı yok. Adamın sarığına şalvarına tek bir laf yok
Belki öncesinde sarıklı adam defalarca söz etti diğer adama. Belli mi? Değil.
Sizin dediğiniz gibi de olabilir. Bu sorunu yaşayan insanlar maalesef ve maalesef ki hala var. Ama bu video bunun yüzde 100 ispatı mı? Değil.
Görüntülerden sarhoş olduğu düşünülen şahıs, hızını alamayarak dış görünüşüne tepki gösterdiği gence, "Gözümün içine bak. S. git, defol git, Türkiye'den git" dedi.Var olan videoyu nasilda kendinize gorw yorumluyosunuz pessss
Siz kimsiniz? Siz Müslümanlar biz kafirler mi?
Lütfen atın. Bende size oruç tutmadığı için dayak yiyen, şort giydiği için bacaklarına kezzap sıkılan, saçı açık kadını kerhaneye benzeten yüzlerce video linki atayım. İster misiniz? Şaşıracaksınız belki ama tek mağdur siz değilsiniz.
Sizce işte... kanıt var mı?
Yukarıda sorduğum soruyu tekrar sorayım. Haberde diyor ki kıyafetine giyimine laf etti. Kaçınca dk da hangi lafı söylemiş. Lütfen bu sorunun cevabını verir misiniz?
Ama ne yapmışlar biliyor musun bi sonraki durakta metrodan atmışlar
Görüntülerden sarhoş olduğu düşünülen şahıs, hızını alamayarak dış görünüşüne tepki gösterdiği gence, "Gözümün içine bak. S. git, defol git, Türkiye'den git" dedi.
Ben ifade etmedim. Çünkü videoda öyle bir ibare yok. Haber editörü aklına geleni yazmış.Sarhoş olduğunu da siz ifade ettiniz
En başından beri diyorum. Görmüyor musunuz cidden?Ama siz bunu diyemiyor açıkça yayımlanan videoya bile bahaneler buluyorsunuz
Habımefendi insanı delirtirsiniz. Cidden okuduğunuzu anlamadığınızı düşünüyorum.Laik bir birey olduğunuzu söyleyen sizden şu şu olgunlugu göstermenizi beklerdim.
"Evet hareket asla doğru değil keşke bunlar yaşanmamış olsaydı. Yanlışsa yanlış deriz" i duymak isterdim.
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Bunun kaynağını da paylaşır mısınız?
Başından beri diyorum. Belki de sizin dediğiniz doğru. Adam gerçekten saygısız. Özgürlük düşmanı. Olabilir. Cidden mümkündür. Asla inkar etmiyorum böyle insanların olduğunu. Özgürlük herkese özgürlük olmalı. Şort ve crop top giyene de ferace giyene de.
Benim dikkat çekmek istediğim nokta dezenformasyon veya manipülasyon.
Aynı videoyu bende size genç kızlara sataşan iranlı mülteciyi tekme tokat döven vatansever türk genci diye servis ederim.
Hiçbir yerini kesmeden. Medya bu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?