Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Birde zarflar kapatilmiyor diyenler vardi gayette saglam kapandi benimki iyice yaladim bastira bastira kapattim zarfi
Ben yalamadım ya. Düzgünce uzun pusulayı katladım, arkamda sıra yoktu rahatça simetrik bir katlama yaptım.
Sonra kısa olanı da ikiye büktüm. İkisini de güzelce yerleştirdim. Zarfı içine geçirdim, yalayınca açması zor oluyor. Yırtmak gerekiyor, oy sayımını zorlaştırır diye öyle yaptım. Sonra zarfa biraz elimle çöktüm, sorunsuz sandığa girsin diye.
Evet Rosa'nın simetri manyaklığını da dinlediniz.

Valla ben az daha top yapip kafa atıcaktım pusulaya koç burcu aceleciliği

Akp, Chp nin yüksek olduğu bilinen yerlerde itiraz etmiş. Tekrar sayılıyor o yüzden fark düşük. Henüz onlar sisteme girilmedi.
Mansur bey ya da Ekrem bey de dedi ya,bizim sonuçlarımız sisteme geç girilecek,umutsuzluğa kapılıp sandığı bırakmayın diye.

Sandıkta arkamda 2 kişi vardı, sevgili değiller gibi emin değilim. Çocuk kıza 10 bin vereyim reise oy at dedi. Kız benim oyum satılık değil dedi. Baya çatır çutur kavga ettiler öyle dalgayla da değil he, kızı alnından öpücem kesin aynı mahalledeyizdir

oy satilmaz iyi yapmis kizcagiz ..koltuk verilecekse kitlesini tasiyacak olana da verilmez guven sarsilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…