Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ooo ben sağlamcıyım. Her işimi önceden planlarım. Mührü şöyle hafiften elimle açtım, neye yöne bakıyor kestirdim. Ters basmayayım diye. Mürekkebi yeterli mi kontrol ettim. Öyle bastım.
Elime de,pusulaya da ters bastım

Parfüm sıkmak da süslenmeye dahil ise ben de süslenip gitmişim.ajsjsjdbd

Ne alakası var hizmet gitti mi gitmedi mi göreceğiz ne dalgasından bahsediyorsun sen bana yaptığım yardım paraları dekontunu attırtma
Hala yardım diyor. Siz zaten şovlarınızla meşhursunuz. O kadar yapılan yardımlar, paralar nereye gitti diye sorgula önce düşünme kabileyetin varsa tabi. Şu yaptığın sadece dalga geçmek depremzedelerin sonuçlarını merak ediyormuş neyini merak ediyorsun acaba? Yaşasaydın birebir merak etmez bilirdin.

Çok yoğun bir katılım vardı. Ben ilk defa bu kadar uzun kuyruk olduğunu gördüm seçim sırasında.
Bana bebem var diye öncelik verildi sıra beklemedim
Ben gittiğimde önümde 1 kişi vardı sadece, sonra kavga çıktı kapıda 20 kişi sırada kaldı

Çok yoğun bir katılım vardı. Ben ilk defa bu kadar uzun kuyruk olduğunu gördüm seçim sırasında.
Bana bebem var diye öncelik verildi sıra beklemedim
Ya galiba Türkiye genelinde seçime katılım oranı yüzde 88 imiş.

Peki benim cümleye ya galiba diye başlayıp da devamını gooldan getirmem.snsjsjsjd

Parfüm sıkmak da süslenmeye dahil ise ben de süslenip gitmişim.ajsjsjdbd
Ay ben sınav görevlerime de böyle gidiyorum. Her yere böyle gidiyorum. Kadın olmaya dair sevdiğim tek şey süslenebilmek.
Parfüm önemli Zerre Hanım. :) İyi yapmışsınız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…