Elime de,pusulaya da ters bastımOoo ben sağlamcıyım. Her işimi önceden planlarım. Mührü şöyle hafiften elimle açtım, neye yöne bakıyor kestirdim. Ters basmayayım diye. Mürekkebi yeterli mi kontrol ettim. Öyle bastım.
Bu adam size pastırma tadında zarf yalattı ya daha ne istiyorsunuz neeeeAy ben de yaladım, bir pastırma gibi tadı var demişti inanmadım. Cidden pastırmalıydı
Gözünden kaçmıyor yaaa
%5 ve üstü yüksek ihtimalle ikinci tur demekBu konuyu ben mi yanlış anladım. Muharrem İnce ogan ikisi birlikte %5 i geçerse 2.tur kesindi. Ama Muharrem çekildi
Rutin bir arama imiş.Bu nedir ya
Büyük başarı sister.Elime de,pusulaya da ters bastım
Parfüm sıkmak da süslenmeye dahil ise ben de süslenip gitmişim.ajsjsjdbdBüyük başarı sister.
Bir şey itiraf edeyim mi? Saçıma fön çektim, makyaj yaptım, parfüm sıktım. Öyle gittim oy kullanmaya.Kokoşum ne yapayım?
Ablanın biri 15 cm topukluyla gelmiş. Ben de ben abarttım sanıyordum.
Hala yardım diyor. Siz zaten şovlarınızla meşhursunuz. O kadar yapılan yardımlar, paralar nereye gitti diye sorgula önce düşünme kabileyetin varsa tabi. Şu yaptığın sadece dalga geçmek depremzedelerin sonuçlarını merak ediyormuş neyini merak ediyorsun acaba? Yaşasaydın birebir merak etmez bilirdin.Ne alakası var hizmet gitti mi gitmedi mi göreceğiz ne dalgasından bahsediyorsun sen bana yaptığım yardım paraları dekontunu attırtma
Ben gittiğimde önümde 1 kişi vardı sadece, sonra kavga çıktı kapıda 20 kişi sırada kaldıÇok yoğun bir katılım vardı. Ben ilk defa bu kadar uzun kuyruk olduğunu gördüm seçim sırasında.
Bana bebem var diye öncelik verildi sıra beklemedim
Ya galiba Türkiye genelinde seçime katılım oranı yüzde 88 imiş.Çok yoğun bir katılım vardı. Ben ilk defa bu kadar uzun kuyruk olduğunu gördüm seçim sırasında.
Bana bebem var diye öncelik verildi sıra beklemedim
Ay ben sınav görevlerime de böyle gidiyorum.Parfüm sıkmak da süslenmeye dahil ise ben de süslenip gitmişim.ajsjsjdbd
Duygu şoku yaşatıyorsun adamaYa galiba Türkiye genelinde seçime katılım oranı yüzde 88 imiş.
Peki benim cümleye ya galiba diye başlayıp da devamı gooldan getirmem.snsjsjsjd
Alalım balım, istediğimiz evlerde oturalım. Deli gibi tatiller yapalım.İstediğim arabayı da alalım mı Pamuuk?
CansınSeni her türlü görürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?