Birisi yazmış ya pusula Köksal baba kadardı diyeBoyumdan büyüktü pusula.Kaç kere katlandım da koydum zarfa. Zarftan dışarı çıkmasın diye yalasam da çok ta yapışıp kapanmadı zaten
Buradakiler de suskun baksanaAkpliler paylaşım yapip yeniden reis helal olsun falan diyolar.Allahim gece sonunda hepsinin yüzüne zoortt demek istiyorum.
Eşimde akp nin reklaminda ki kadin gibi sürekli kulağima bak araba üretiyoruz bak bilmem ne yapiyoruz diyip durdu ama biz cok eğlendik İzmir de sırada beklerkenSandıkta arkamda 2 kişi vardı, sevgili değiller gibi emin değilim. Çocuk kıza 10 bin vereyim reise oy at dedi. Kız benim oyum satılık değil dedi. Baya çatır çutur kavga ettiler öyle dalgayla da değil he, kızı alnından öpücem kesin aynı mahalledeyizdir
Ooo ben sağlamcıyım. Her işimi önceden planlarım. Mührü şöyle hafiften elimle açtım, neye yöne bakıyor kestirdim. Ters basmayayım diye. Mürekkebi yeterli mi kontrol ettim. Öyle bastım.Ben de boğayım en son elimin titremesinden yamuk basarım korkusuyla bileğime bastım
Halk TV ıslak mühürlü kendi saydığı gerçek sonuçlarını veriyor chpnjn%52.55
Ay bu beddua değil de ne xjxjxnxnxYaladığınız bir tek zarflar olsun kız kardeşlerim. Anladınız beni.
Ayyy tovbeler tovbesi ben oral karşıtı degilim dkdksla demek istedigim mecazi bir yalama idi djdjdksllwnqbqAy bu beddua değil de ne xjxjxnxnx
Benim adam oyu verdikten sonra sordu, ben de o sorunca sordum. Ailemde de öyle. Kimse kimseye sormadı kısacası.Sandıkta arkamda 2 kişi vardı, sevgili değiller gibi emin değilim. Çocuk kıza 10 bin vereyim reise oy at dedi. Kız benim oyum satılık değil dedi. Baya çatır çutur kavga ettiler öyle dalgayla da değil he, kızı alnından öpücem kesin aynı mahalledeyizdir
Ay kadınlar kulübü okudum bxjxjhxxhAnka sonuçlarına göre KK önde
Ben de hep kadınlar kulübü diye okuyorum.ajsjsjsjsAy kadınlar kulübü okudum bxjxjhxxh
Daha guzel dertlerin olsun isterdim Gökçem. Ama söz harika bir gelecek vereceğiz sana bir tanem.2 yaşındaki yeğenim Gökçe diyor ki'soğan patates,erdoğan güle güle'.ajsjsjsjshd
Çocuuu da siyasete alet etmedik demeyiz.
İstediğim arabayı da alalım mı Pamuuk?Daha guzel dertlerin olsun isterdim Gökçem. Ama söz harika bir gelecek vereceğiz sana bir tanem.
Ben de kedime diyorum, sana artik daha güzel mamalar alacağız.
%52.30%52.55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?