Cok sempatiklerBen de bi tur Mansur'a yükseldim gibi oldu
Sen niye esinin kimlik pass herseyini saklamadin yaEşimde akp nin reklaminda ki kadin gibi sürekli kulağima bak araba üretiyoruz bak bilmem ne yapiyoruz diyip durdu ama biz cok eğlendik İzmir de sırada beklerkenneyse ki medeni bir çiftiz
Bi an Kocasıyla birbirine 5 senedir oral yapmayan üye sandımdı seni jdxjsbdbsnAyyy tovbeler tovbesi ben oral karşıtı degilim dkdksla demek istedigim mecazi bir yalama idi djdjdksllwnqbq
Aşk olsun bende yalamadım.. yalnız o koca mv secimi kağıdına da ayar olmadım değilYav bi ben yalamamışım.sjsjsjshdbd
Kız yalan diyorum Ay halk TV açın CHP den gelen rakamlar orda%52.30
Ben Fatih Portakalın katlama videosunu izlemiştim acayip güzel katladım.ajsjsjsbd Ama zarfı yalamazdım beAşk olsun bende yalamadım.. yalnız o koca mv secimi kağıdına da ayar olmadım değil
Düşer de diyorlar.Oğan ın oylar 5 in altına düşmezse ikinci tur kesin diyorlar
Kız yalan diyorum Ay halk TV açın CHP den gelen rakamlar orda
Bu konuyu ben mi yanlış anladım. Muharrem İnce ogan ikisi birlikte %5 i geçerse 2.tur kesindi. Ama Muharrem çekildiOğan ın oylar 5 in altına düşmezse ikinci tur kesin diyorlar
Anka'ya göre direkt kk öndeAnka'ya göre İstanbul'da kk öndeymiş
biliyorum....AA nın yaptığı algıyı göstermek için yazıyorum bacım
Hahahah biz birbirimizin hayatına hayat görüslerine müdahale etmiyoruz canımCok sempatikler
Sen niye esinin kimlik pass herseyini saklamadin ya
Ben diyorum ya biz kazandıkAnka'ya göre direkt kk önde
%52.19....Tahminimi yazayım %51 lerde bırakacak veri akışını%52.30
Ay ben de yaladım, bir pastırma gibi tadı var demişti inanmadım. Cidden pastırmalıydıBen de çatır çutur yaladım yalamıyor muymuşuz
kız bunun görüşümü kalmışHahahah biz birbirimizin hayatına hayat görüslerine müdahale etmiyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?