Et balik yumurta tuketemiyorsun ona veriyorum bu yorumlari
Ne dinsizligimiz kaldi ne kitapsizligimiz, en büyük sirki koşan bunlar, inanana inancsiz demek, kimsiniz ulen Allahla arama giriyorsun, neyse.Çok yanlış bi yorum gerçekten kimin ne yaptığı sizi ilgilendirmez ne ailem ne ben ağzımıza alkol sürmedik bu zamana evimize dahi girmez. Bu kadar müslümansanız gözünüzle görmeden kimsenin gunahını almayın.
%51.33%51.87
Para mı var et balık alacak vitamin eksikliği var ülkedeEt balik yumurta tuketemiyorsun ona veriyorum bu yorumlari
Aynen bol bol yiyorum hem de ucuza, cunku turkiyede yasamiyorum:) sen ve cocuklarin yiyemicek boyle devam edersenSiz tüketiyor sunuz sanırım yoksa bu zeka fışkırması nereden gelecek daha çok yiyin daha fazla
Hayır en başından beri seçim propagandası olarak da müslümanlara karşı kafirler yorumu var. Şarap paylatacaklara karşı secdeye varacak olanlar vs.Algıyı yapan ben değilim ki dün gerginsiniz melisa çayı için dedim.biri de yok.biz şarap patlaticaz dedi bunu.soyledim.:)
Söylediklerinizi yapan tam da sizsiniz aslında
Bide ciddi unutkanlıkPara mı var et balık alacak vitamin eksikliği var ülkede
Kız iki dakikada nereye gittinKız cahilcemiz yok kusurumuza bak lütfen
Çok yanlış bi yorum gerçekten kimin ne yaptığı sizi ilgilendirmez ne ailem ne ben ağzımıza alkol sürmedik bu zamana evimize dahi girmez. Bu kadar müslümansanız gözünüzle görmeden kimsenin gunahını almayın.
2 ay oldu nerdeyse :)
Ceviz alabilseydik biraz faydası olurduBide ciddi unutkanlık
%51.23%51.33
Hayır en başından beri seçim propagandası olarak da müslümanlara karşı kafirler yorumu var. Şarap paylatacaklara karşı secdeye varacak olanlar vs.
Çok çirkin
Zekama da hayranim; dogruyu, yanlışı, iyiyi, kötüyü, hakliyi, haksizi her seyi goren gözlerime, beynime kurban.Siz tüketiyor sunuz sanırım yoksa bu zeka fışkırması nereden gelecek daha çok yiyin daha fazla
Ne kadar ilahlaştırdılar olayı ben anlamıyorum bu insanları hala yaNe dinsizligimiz kaldi ne kitapsizligimiz, en büyük sirki koşan bunlar, inanana inancsiz demek, kimsiniz ulen Allahla arama giriyorsun, neyse.
Evet Rosa, sorun değil herkes ismimle hitap ediyor zatenBu arada sizi tebrik ederim Prime Hanım. :) İsminiz vardı ama nick değişmiş, adınızı yazmadım rahatsız olursunuz diye.
Çok çocuk istiyordunuz, şükür iki tane bebeğiniz olmuş. Kendime olmuş kadar sevindim inanın. Umarım çocuklarınızın güzel günlerini görürsünüz.
Algıyı yapan ben değilim ki dün gerginsiniz melisa çayı için dedim.biri de yok.biz şarap patlaticaz dedi bunu.soyledim.:)
Ben dedim yalnız ben onu reyizin sözüne istinaden dedim halkı şükür namazı kılanlar ve şampanya patlatanlar olarak ikiye ben ayırmadım biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?