Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Umarım denk gelmez yukarıda bir ekran görüntüsü paylaşılmış depremzedeler için hiç hoş olmayan tanımlamalar yapılmış nasıl böyle bir şeyleri paylaşabiliyorlar aklım almıyor en acılı insan dahi bir şeyleri görmüyorsa gider inadına verir muhalefete yine verir demek ki iktidara güveniyorlar saygı duymak zor olmasa gerek

İki tarlada yapacağını ifade ediyor kimse bu yakıştırmayı yapmıyor namaz kılacak olan namaz kılacam diyor diğeri şarap patlaticam diyor bu yorum değil yani iki tarafın ifadesi dile getiriliyor bu kadar.
Bu kadar keskin bir ayrım olduğunu burda gördüğünuz bikac yorumla mi belirlediniz? İki tarafın ayrımını burdaki 3-5 yorumla mi bu kadar kesinlestiriyorsunuz dayanağınız bu mu yani? Günlerdir kendimi tutup hiç yazmadım şuraya ama siz kimsiniz ki böyle keskin bir ayrım yapıyorsunuz?

Sevişmek günah mı sizin taraf bizim taraf var mı yahu nasıl söylemler bunlar yahu kim içerek kutlarsa kutlar kim sevişerek kutlarsa kutlar ben iktidar yanlısıyım diye elbet sevincimi sevişerek kutlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…