Bir iki havai fişek az bi korna sesi geldi Konya'da.Çorum’da cumhur ittifakı kutlama yapıyor. Konvoy korna sesleri… Seçim sonuçlandı bizim mi haberimiz yok
Eşimin arkadaşı Arnavutköy’de görev almış. Tutanağı yollamlş. Geçersiz oyları da yazıyorlar.Ben mührü basarken o kadar dikkat etmeme rağmen biraz taşırdım. Umarım geçersiz sayılmaz.
Sandığımızdaki sonuçlara bakarken geçersiz oylar da gözüküyor mu?
Nasıl güzel bir çantaysa artıkCehapeli hayırsız evlat annesini kandırıp cehapeye oy verdirdibenim esimin yengesi secim arabaları canta verdiler diye millet ittifakına oy vermis yenge dedim düsünce sistemin yanlış ama sonuc doğru
Oylamaya yorumum yok zaten sonuclara veya suanki gelecek olan sonuclara yorumum.çünkü çocuklarımızın geleceğini oyladık biz
20 yıl sonra bir umudumuz vardı o umutla oyladık.
kabul etme kısmına gelince kabul ediyoruz zaten.
hazmetmek zor oluyor o ayrı.
Ama adananin daglarindada cok guzel bitkiler aciyoCunku izmirin daglarinda cicekler aciyor
düsmesin düşmesinçok modum düştü.
inşallah diyeyim
orda güneşe bile kurşun sıkıyo adamlar simdi nasıl adana marşı çalakAma adananin daglarindada cok guzel bitkiler aciyo
Bence Hdp’yi yanına almakla çok hata yaptı. Benim pek çok tanıdığım “Pkk’lılara mı oy vereceğiz” dedi.çünkü çocuklarımızın geleceğini oyladık biz
20 yıl sonra bir umudumuz vardı o umutla oyladık.
kabul etme kısmına gelince kabul ediyoruz zaten.
hazmetmek zor oluyor o ayrı.
Ayıpsınİlk beni al
nasıl ya sabahmı ogreniyosunuz, biz baya oy torbalarinin ustunde falan yatiyozOylamaya yorumum yok zaten sonuclara veya suanki gelecek olan sonuclara yorumum.
Yani bilmiyorum 18 yasimdan beri gider oyumu veririm , ertesi sabah sonuclari tvden ogreniriz ... yeri geldi asiri sagci parti yeri geldi asiri solcu parti hukmetti ulkeyi. Ama sonuclarini hepimiz kabul ettik ... ha DEBATE konulari oluyo evet ama nebilim anlatamadim heralde
Akşam düğün için konvoy yapılmaz ama hayırlısıBir iki havai fişek az bi korna sesi geldi Konya'da.
İnşallah düğündür
Hahaha ya tabikide hukumet olsa daha iyi olur ama bolgesel yonetiliyoruzahajaja yok bacım yok biz öyle millet degiliz yapamayiz ne demek ya taraf yok herkes kendi basına oyle ismi olur ya
adamlarin videolarina bakiyorum koyunlari inekleri bile cobansiz otluyo biz koyunun inegin basina bile birini dikiyoruz yahu
Torba falan yokki elektronik oylama oluyonasıl ya sabahmı ogreniyosunuz, biz baya oy torbalarinin ustunde falan yatiyoz
Sinirim bozuluyor gider misin?Hahaha ya tabikide hukumet olsa daha iyi olur ama bolgesel yonetiliyoruz
Insallah baska bahara bizimde bi hukumetimiz olur
Nebilim ya kiskanmis olabilirim sizi
Hahahahaorda güneşe bile kurşun sıkıyo adamlar simdi nasıl adana marşı çalak
mesela bende hukumetsiz olsun isterdim beni neden biri yönetsin ki?Hahaha ya tabikide hukumet olsa daha iyi olur ama bolgesel yonetiliyoruz
Insallah baska bahara bizimde bi hukumetimiz olur
Nebilim ya kiskanmis olabilirim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?