Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
ben zaten dedenin aday olmasını hiç istemedim.
ama işte demek istediğim bu seçimde adaydan bağımsız bir başkaldırış bir uyanış bekliyordum.
cidden hayalkırıklığı oldu. ite kaka değil eze eze umudum vardı. ama salaklık bende kabul ediyorum🙈
Yani nasıl Yavaş veya İmamoğlunu aday yapmadılar o kadar üzüldüm ki. Onlardan biri aday olmalıydı..

Kim dedi kim kim kim kaynak gösterin lütfen
"Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul'da oyunu kullanmasının ardından, sonuçları İstanbul'da takip edeceğini söylemişti.

TRT Haber'in aktardığına göre Erdoğan, oyunu kullanmasının ardından ilerleyen saatlerde İstanbul'dan Ankara'ya gitti.

Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'ndan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gitti Seçimi Ankara'dan takip etmesi bekleniyor."

Internette böyle yazıyor.

Gecikme mutlaka vardır. Sonuçlar 18.30 da verilmeye başlandı. Seçimde görevli arkadaşlarım çuvalları 21.30 gibi yeni teslim edeceklerdi.

Birçok yerde yapıyorlar bunu. Benim merak ettiğim amaçları ne? Millet çıldırsında sokaklar karışsın mı istiyorlar?
görevliler saymaktan bıkıp sandıkları terketsin diye. Sonra veri girişlerini kendiler yapacaklar. Anladın sen onu…

Sinan Oğan hafife alındı az oy alacak, şansı yok diye ama bu gidişle o belirleyecek sonucu. :kahve:
Adam yapmak istediğini yaptı. Milliyetçileri yok sayamazsınız dedi, geldi seçimin ortasına oturtttu hepsini.

DÜNYA BEŞTE BÜYÜK TÜR TÜRKİYE 6.7.9 MASADAN BÜYÜK TÜR VATAN BİZİM SOGAN MİLLET İTTİFAK İN

AK PARTİ ERDOĞAN ERDOĞAN ERDOĞAN

CUMHUR İTTİFAK İ**
Kızlar ben size ilac öneriyorum not alın bakim. B12, Balık Yağı. Hadi sütünüzü içip uyuyun sonra boyunuz uzamaz.

Son düzenleme:
Ben hiç eze eze bir sonuç beklemiyordum. Çünkü bütün anketlerde İmamoğlu ve Yavaş Erdoğan'dan çok önde çıkarken Kılıçdaroğlu Erdoğan'la başa baş gidiyordu. Belliydi yani böyle ucu ucuna bir sonuç çıkacağı. Şuan bunları konuşmak saçma ama olurda Erdoğan kazanırsa Kılıçdaroğlu millete ne cevap verecek çok merak ediyorum.
Ben de çok merak ediyorum. Huzurla izleyeceğimiz bir seçim olacaktı. Yine gergin degilim çok umutluyum ama istanbul seçimi gibi hissedebilirdik.

Back
X