- 18 Aralık 2018
- 2.528
- 8.837
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyor ?Rte şu an İstanbul’da canlı yayında. Ankara’ya gitmemiş yani
Korkunç değil bir başarıBence de. 21 yıldır aynı kişinin bir ülkeyi yönetmesi çok korkunç
Hiç bilmiyorum ki.Yurtdisini sonuclarini nerden gorebiliriz ?
Merak ediyorum,sasirttilar mi bu sefer diye.
Hos cevremdeki cogu kisi ayni kafada oldugunu gordum
Ben şahsen kendi adıma, hem Ata ittifakının hem Zafer partisinin madde madde istediği şeyleri iki bloğun da karşılayacağını düşünmüyorum.Sevmissiniz ki oy vermissiniz, ben kendi acimdan ikisinde net bir cizgi goremedim. Son aciklamasindan sonra ozellikle. Ikinci tura kalirsa Akp’yi destekleyebilir, o zaman mevcut hukumetten bir farki kalmaz cogu insanin gozunde.
Sinan oğan ve Muharrem inceye verilen oylar Kemal Kılıçdaroğluna verilseydi her şey daha net olacaktı.
İnsanların her seçimine saygım sonsuz da, bugün sitem edesim var.
Biraz yenilik, biraz değişiklik, biraz farklı bir bakış açısı sadece.
Bore bizim yaşımız varKalbim sıkışıyor kızlar,iyi hissetmiyorum.
Mansur başkan aday olsaydı bu kadar yüksek oy alamayacakti asla Kürt oylarını görmediniz mi çok yüksek kk ye verilen.Mansur başkan aday olsaydı bu kadar stres yaşamayacaktık sanki ya
Sonradan dahil olacak muhtemelen. Bir kanalda sonucu yurt dışı oyları mi belirleyecek diye başlık girmişlerdi.Hiç bilmiyorum ki.
Şu an güncel sonuçlarda yurtdışı oylarının etkisi var mı yoksa sonradan mı dahil olacak onlar onu merak ediyorum ben de
Abdden bile bushlar trumplar gectiBence de. 21 yıldır aynı kişinin bir ülkeyi yönetmesi çok korkunç
Peki arkadaslar sinan oğana oy verenlere bsey sormak istiyorm. 2. Turda millet ittifakına veririm diyenler var mı merak ediyorm bunu aşırııııı
Vallahi patlamaya hazır bomba gibiyim.Bore bizim yaşımız varDil hapımızı alalım, sakin sakin izleyelim
![]()
Alırdı parti kime destek verdiyse ona oy verildi aday gözetmediler.. ama sağ oyunu alabilmek için öantklı bi aday olurduMansur başkan aday olsaydı bu kadar yüksek oy alamayacakti asla Kürt oylarını görmediniz mi çok yüksek kk ye verilen.
Kürtler ayağına sıktı milletvekili sayıları 1 e düştüMansur başkan aday olsaydı bu kadar yüksek oy alamayacakti asla Kürt oylarını görmediniz mi çok yüksek kk ye verilen.
Başarı değil bu. Ülkenin hali size nasıl başarılı geliyor şaşırıyorum.Korkunç değil bir başarı
KesinlikleAlırdı parti kime destek verdiyse ona oy verildi aday gözetmediler.. ama sağ oyunu alabilmek için öantklı bi aday olurdu
Ya ben zaten son hafta oyumu vereceğimi söyledim.Ekrem İmamoğlu’nu aday gösterselerd o zaman filmdelisi.
Ekrem İmamoğlu’da Mansur Yavaş’ta parti içi bir kriz yaşansın istemediler. Meral abla çıkışında haksız mıydı? Kesin Kazanacak bir aday istedi.