Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Vermem. Rteden nefret ettigim kadar kilicdardan da nefret ediyorum.Benim icin sonu her türlü hüsran bu işin.Cok huzursuzum gerginim ağlamak istiyorum .Hep yeni insanlar dilemistim bu topigin en basinda bile. İkinci turda oy kullanmayı düşünmüyorum .😔
Azeri arkadaslarmın hepsi oğana verdi ve suan konustklarm sizin gbi oy kullanmayacagm diyor sevmesenizde değişim için oyu vermeniz cok önemli ama saygı duyuyorm tabiki

Vermem. Rteden nefret ettigim kadar kilicdardan da nefret ediyorum.Benim icin sonu her türlü hüsran bu işin.Cok huzursuzum gerginim ağlamak istiyorum .Hep yeni insanlar dilemistim bu topigin en basinda bile. İkinci turda oy kullanmayı düşünmüyorum .😔
Ben de kullanmak istemiyorum bugün çok yorucuydu

Azeri arkadaslarmın hepsi oğana verdi ve suan konustklarm sizin gbi oy kullanmayacagm diyor sevmesenizde değişim için oyu vermeniz cok önemli ama saygı duyuyorm tabiki
Sizi anliyorum degismesi gerektiginin farkindayim ama kilicdarla degil ,
bu degisim ,onunla olmamaliydi. Beni cok korkutuyor geriyor bu durum. 🥺

Peki arkadaslar sinan oğana oy verenlere bsey sormak istiyorm. 2. Turda millet ittifakına veririm diyenler var mı merak ediyorm bunu aşırııııı
Seçim sonuçlarına göre çok ciddi bir hdp desteği olduğu için hayır.

Hatta şu videoyu beynime kazıdım:

Bu benim görüşümün asla kabul edebileceği bir durum değil.

(Yenişafak kısmı birsey düşündürtmesin videoyu ordan bulabildim)

2. Turda oy kullanmayacağım muhtemelen.

Korkunç değil bir başarı
Karşısında doğru düzgün bir muhalefet yoktu. Türkeş Mhp’lilerinin %90 artık Mhp tutmuyor.
Ya ben zaten son hafta oyumu vereceğimi söyledim.
En başından beri çok risk alındığını söyledim.
Kılıçdaroğlu’nu diğer partileri dinledikçe affetim.
Ben kendini öne attı sanıyordum lakin herkesin destek için mutabık olduğu aday o imiş.
Akşener’i de haklı buldum.
Onun açısından bakınca oldukça zor bir durum ve göğüslemek cesaret ister bir pozisyonda.
Şahsi olarak kendini siyasi figür olarak geliştirdiğini de düşünüyorum ama Oğan😂
Kimse bunu hesap edemedi, Ümit Özdağ ve Sinan Oğan ı önemsemediler.
Durup düşünsünler.
Hala umut var, bu gece olmazsa 2 hafta sonraya.
Güveniyorum ben.
Filmdelisi bir caps vardı. Karşısında terlik olsa ona vereceğiz diye. Sinan Oğan’ın kendi bir başarısı yok bence. Erdoğan’ı sevmeyen ama Kılıçdaroğlu’ndan da haz etmeyen bir kısım alternatif olarak ona verdi. Sinan Oğan’ın herhangi bir seçim politikası var mıydı?
Kılıçdaroğlu Hdp’yi yanına almasa idi tablo çok farklı olurdu. Yukarda da yazdım. Benim kaç tane tanıdığım Pkk’ya mı oy vereceğiz dediler.

Korkunç değil bir başarı

Bu kadar enflasyon pandemi deprem ama hala 21 yıl sonra bile önde adam. Bence de muhalefet bir düşünmeli. Ne yaptilar ettiler muharrem İnce'yi de adaylıktan çektirttiler şantaj montaj. Sinan oğana saldiriyorlar onun yüzünden o da aday olmasaydı diye. Oldu olacak incenin dediği gibi Erdoğan da çekilsin kılıçdaroğlu tek başina girsin seçime 😂 seçim üstüne seçim kaybeden adami nasil tekrar aday gösterebilirler aklim almiyor hemde hdp ile kolkola giriyor seçime. Demirtaşin eşi mitinglerde konuşuyor filan. Erdoğanın aldiği oy kendi oyu değil aslinda hdp ye tepki oyu milletin. Bu kadar net bence.

Oğan Muharrem incenin oylarını da aldı ama en çok ak Parti seçmeninden aldı. İnce den kayan oylar millet ittifakına gider sadece

Sizi anliyorum degismesi gerektiginin farkindayim ama kilicdarla degil ,
bu degisim ,onunla olmamaliydi. Beni cok korkutuyor geriyor bu durum. 🥺
Parlementer bi durum var ama ittifakta kk tekelinde olmayacak hcbsey
Seçim sonuçlarına göre çok ciddi bir hdp desteği olduğu için hayır.

Hatta şu videoyu beynime kazıdım:

Bu benim görüşümün asla kabul edebileceği bir durum değil.

(Yenişafak kısmı birsey düşündürtmesin videoyu ordan bulabildim)

2. Turda oy kullanmayacağım muhtemelen.

Bir kürt olarak asla tasvip etmediğim siddetle kınadıgım bi durum bu.. mv için vermeyin bende vermedm vermemde ama cb için değişim için şart bu

Back
X