- 23 Ocak 2016
- 34.961
- 50.988
- 598
Ben de girecektim duşa püfff suratta makyaj bir de gözümü ovdum Kurbana KarakoçOofff dayanamıyorum ve duşa giriyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de girecektim duşa püfff suratta makyaj bir de gözümü ovdum Kurbana KarakoçOofff dayanamıyorum ve duşa giriyorum![]()
Onlara sivri zeka demeyelim de şimdi ne olduklarını söylersem banlanabilirim siz anladınız.İnsan kendini bilir neticedeYüzde 49 sivri zekalı var diyorsunuz yani az değil bu oran
Konuşma yapmadı. Ankara’ya gitmesi bekleniyormuş, konutundan çıkarken çektiler. Normalde eski seçimlerde İstanbul’dan ayrılmadan açıklama yaparmış ama bu sefer yapmadı, açıklama yapması için bir düzenek falan da kurulmadığını söyledi sunucu.Ne diyor ?
2. Turda zaten mv seçimi olmayacak ki, ben mi yanlış biliyorum?Parlementer bi durum var ama ittifakta kk tekelinde olmayacak hcbsey
Bir kürt olarak asla tasvip etmediğim siddetle kınadıgım bi durum bu.. mv için vermeyin bende vermedm vermemde ama cb için değişim için şart bu
1 oyda gtmese onlara kendimi feda ederim asdffParka gidin ohh
İste icimi biraz rahatlatan tek sey buParlementer bi durum var ama ittifakta kk tekelinde olmayacak hcbsey
Kesinlikle öyle bir de her mitingte Mansur bey ve İmamoğlunun orada bulunmasını doğru buldunuz mu siz CHP bu kafa yapısını değiştirmediği sürece yerinde sayacak hiçbir revizyonları yokBu kadar enflasyon pandemi deprem ama hala 21 yıl sonra bile önde adam. Bence de muhalefet bir düşünmeli. Ne yaptilar ettiler muharrem İnce'yi de adaylıktan çektirttiler şantaj montaj. Sinan oğana saldiriyorlar onun yüzünden o da aday olmasaydı diye. Oldu olacak incenin dediği gibi Erdoğan da çekilsin kılıçdaroğlu tek başina girsin seçimeseçim üstüne seçim kaybeden adami nasil tekrar aday gösterebilirler aklim almiyor hemde hdp ile kolkola giriyor seçime. Demirtaşin eşi mitinglerde konuşuyor filan. Erdoğanın aldiği oy kendi oyu değil aslinda hdp ye tepki oyu milletin. Bu kadar net bence.
Yok olmayacak dgru .. parti minvalinde konustum cb seciminde hdp var diye vermek şstemediğinz için.. hani onlara fayda saglayacak bi dırum değil2. Turda zaten mv seçimi olmayacak ki, ben mi yanlış biliyorum?
Bahaneler bunlar ince ye verilen destek neyse ogan a verilen destek de o dur demek ki arkadaşlar hallerinden memnun yapacak birşey yok.Arkadaşlar madem değişim istiyordunuz ne diye Oğan'a verdiniz? Cidden seçileceğine inandiniz mi? Ben de Kılıçdaroğlu'na bayilmiyorum ama değişim istediğim için ona verdim. Hdp demeyin lütfen. Zamanında malum parti de aldı o destekleri.
TV de konuştu az önceNerede izlediniz kızlar Sinan ogani? Nette mi dedi?
Demokrasiye saygı duymanızı temenni ediyorum bu halk bir alternatif görse seçer yok işte maalesef keşke benim de bir alternatifim olsaydı diye çok kez söyledimOnlara sivri zeka demeyelim de şimdi ne olduklarını söylersem banlanabilirim siz anladınız.İnsan kendini bilir neticede![]()
Tövbe de kız seni parka gezmeye götürücem1 oyda gtmese onlara kendimi feda ederim asdff![]()
Oğan’a oy veren biri olarak cevap vereyim madem.Arkadaşlar madem değişim istiyordunuz ne diye Oğan'a verdiniz? Cidden seçileceğine inandiniz mi? Ben de Kılıçdaroğlu'na bayilmiyorum ama değişim istediğim için ona verdim. Hdp demeyin lütfen. Zamanında malum parti de aldı o destekleri.
Demokrasi elden gideli cok oldu geri gelsin diye bütün cabamzda neyse…Demokrasiye saygı duymanızı temenni ediyorum bu halk bir alternatif görse seçer yok işte maalesef keşke benim de bir alternatifim olsaydı diye çok kez söyledim
Onlar halinden memnunsa yapacak bir şey yok sonuçta hepimiz aynı gemideyiz batacaksak birlikte batacağız. 20 yıldır görmediğimiz ne göreceğiz bakalım.Bahaneler bunlar ince ye verilen destek neyse ogan a verilen destek de o dur demek ki arkadaşlar hallerinden memnun yapacak birşey yok.
Pıçahlamazsın dimi beniTövbe de kız seni parka gezmeye götürücem![]()
Nasıl bir başarı değil?Karşısında doğru düzgün bir muhalefet yoktu. Türkeş Mhp’lilerinin %90 artık Mhp tutmuyor.
Filmdelisi bir caps vardı. Karşısında terlik olsa ona vereceğiz diye. Sinan Oğan’ın kendi bir başarısı yok bence. Erdoğan’ı sevmeyen ama Kılıçdaroğlu’ndan da haz etmeyen bir kısım alternatif olarak ona verdi. Sinan Oğan’ın herhangi bir seçim politikası var mıydı?
Kılıçdaroğlu Hdp’yi yanına almasa idi tablo çok farklı olurdu. Yukarda da yazdım. Benim kaç tane tanıdığım Pkk’ya mı oy vereceğiz dediler.
Kullandığınız oy bir işe yaramasa bile mi?Oğan’a oy veren biri olarak cevap vereyim madem.
Bu benim, bizim için bir başlangıçtı. Biz istediğimizi aldık.
Onun dışında da kabul etmeceyeğimiz şeyler var, az önce attığım videodaki gibi.
Malum parti kısmına gelince, zamanında Oy vermiş biri olarak, oy vermeyi de kesmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki, hiçbir parti ve siyasi lider, benim bayrağımın, toprağımın, ülkümün önünde değil.
Kendi varolan değerlerime göre oy kullanmayı tercih ediyorum.
Tayyip Erdoğan öldükten sonra yerine Bilal Oğlan mi gelir sence?Demokrasi elden gideli cok oldu geri gelsin diye bütün cabamzda neyse…