Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Siz beni aşırı şaşırttınız ya hep pozitif gelirdiniz bana verimli rutin konunuz dan takip ederdim, görüşümüz karşıt olmasına rağmen hiç umursamadım. Niloyatospikk Niloyatospikk

Ama tavrınız sürekli dalga geçmeniz her lafın sonuna 😂şunu koymanız falan... Sorun seçim kazanmak kaybetmekten öte yarın uyanacağım günden gelecekten korkmam kendi adıma. Bunda da bu kadar gülünecek bir şey göremiyorum.

Hele bu umursamıyorum, son 20 dk kullandım ufff haha tavrınız falan. Bir kere de şaşırtmasın insanlar beni ya...

Bu kadar enflasyon pandemi deprem ama hala 21 yıl sonra bile önde adam. Bence de muhalefet bir düşünmeli. Ne yaptilar ettiler muharrem İnce'yi de adaylıktan çektirttiler şantaj montaj. Sinan oğana saldiriyorlar onun yüzünden o da aday olmasaydı diye. Oldu olacak incenin dediği gibi Erdoğan da çekilsin kılıçdaroğlu tek başina girsin seçime 😂 seçim üstüne seçim kaybeden adami nasil tekrar aday gösterebilirler aklim almiyor hemde hdp ile kolkola giriyor seçime. Demirtaşin eşi mitinglerde konuşuyor filan. Erdoğanın aldiği oy kendi oyu değil aslinda hdp ye tepki oyu milletin. Bu kadar net bence.
Zamaninda feto ile kanki olundugunda da bu kadar sorguladiniz mi acaba? Sanmam:KK51:

Kesinlikle öyle bir de her mitingte Mansur bey ve İmamoğlunun orada bulunmasını doğru buldunuz mu siz CHP bu kafa yapısını değiştirmediği sürece yerinde sayacak hiçbir revizyonları yok

Kiliçdaroğlu yerine Mansur yavas olsaydı durum çok farkli olurdu bana göre. İmamoğlunu hiç sevmem hiçte samimi gelmez bana ama Mansur yavas öyle değil. Kiliçdaroğlu çok yanliş adaydi üç kişi beş kişi isterse ordu ile çıksın mitinge alabilecegi oy bu kadar işte o da ite kaka bunu nasil göremediler çok ilginç 😂

Siz beni aşırı şaşırttınız ya hep pozitif gelirdiniz bana verimli rutin konunuz dan takip ederdim, görüşümüz karşıt olmasına rağmen hiç umursamadım. Niloyatospikk Niloyatospikk

Ama tavrınız sürekli dalga geçmeniz her lafın sonuna 😂şunu koymanız falan... Sorun seçim kazanmak kaybetmekten öte yarın uyanacağım günden gelecekten korkmam kendi adıma. Bunda da bu kadar gülünecek bir şey göremiyorum.

Hele bu umursamıyorum, son 20 dk kullandım ufff haha tavrınız falan. Bir kere de şaşırtmasın insanlar beni ya...
İnanın kafam bulandı bugün biraz stresimizi atalım diye yazıyorum dalga olarak algıladıysanız özür dilerim ülkenin geleceğini elbet ben de düşünüyorum ama kim seçilirse seçilsin ben sen o bu diyemem ayrıştırma ben saygım sonsuzdur sinir olacak bir durum yok sandıktan ne çıkarsa başımızdan üstünde yeri vardır

Arkadaşlar madem değişim istiyordunuz ne diye Oğan'a verdiniz? Cidden seçileceğine inandiniz mi? Ben de Kılıçdaroğlu'na bayilmiyorum ama değişim istediğim için ona verdim. Hdp demeyin lütfen. Zamanında malum parti de aldı o destekleri.
Ben de anlamadım ya.
Benim 85 yaşındaki babaannem ve 87 yaşındaki dedem seçime kadar bekleyip bugün 9da oy kullanıp öyle gittiler gazı geçirdikleri yere normalde nisanda giderlerdi.
Şimdi 15 gün sonra seçim olsa gelip bir daha gitmesi zor onlar için. Çok şükür iyi durumdalar ama neden yani.
O yaşta bile izlemişler geçerli sayılması için nasıl oy kullanmalıyız diye video falan. İnşallah diyerek gittiler.
Ben onları düşünüyorum şu an mesela akşam arayip anneler gününü kutladım ama sonra aramadım umarım yatıp uyumuşlardır.
Onlar o heyecanla ikinci tura kalır da oy kullanamazsa ben de kullanmam belki.
Bitsin yani ilk turda ne tarafa olacaksa da

Görüşümüz karşıt olsa dahi önemli olan medeni bir şekilde başka konularda anlaşabiliriz ben burada bir arkadaş tanıdım yenGEnC yenGEnC siyasi görüşümüz çok farklı ama diğer konularda denk geldiğimizde asla aaa o şundandı deyip es geçmeyiz onun bu medeni davranışını hep takdir edip örnek almışımdır

O öldükten sonra birbirlerini yiyecekler ve asıl taht savaşlarını O zaman göreceğiz.Offf içim sıkılıyor🥲.
images

Back
X