- 3 Mayıs 2011
- 13.819
- 49.067
- 798
Ne diyorlar şu an dinleyemiyorumİmamoğlu ve Mansur Yavaş yine açıklama yapıyorlar
Zamaninda feto ile kanki olundugunda da bu kadar sorguladiniz mi acaba? Sanmam
İşte me kazanıldı mesela nen de anlamadım gerçekten onun için soruyorum.Anlamamakta ısrar ediyorsunuz ama tekrar söyleyeyim. Ben Oğan bana buna oy verin dedi diye gidip söylediği kişiye oy verecek biri değilim..
Gene diyorum gidip akp ile anlaşan kimse benden oy falan alamaz oğan da olsa başkasıda netim bu konudaAnlamamakta ısrar ediyorsunuz ama tekrar söyleyeyim. Ben Oğan bana buna oy verin dedi diye gidip söylediği kişiye oy verecek biri değilim..
Sanmam bore. Necmettin Erbakan öldü Fatih Erbakan parti kurdu. babasının esamesi geçmiyor. Alpaslan Türkeş’in 3 çocuğu siyasetin içinde, hiçbiri vitrinde değil. Mesut Yılmaz’ın büyük oğlu Yavuz intihar etti. Öyle bir babanın oğlu. Berat albayrak kendini rezil etti. Şimdi Selçuk bayraktar’ı parlatmaya çalışıyor.O öldükten sonra birbirlerini yiyecekler ve asıl taht savaşlarını O zaman göreceğiz.Offf içim sıkılıyor.
Hayır. Yıllardır malum kişi yüzünden, siyasette adeta yoklar muamelesi gören Atatürkçü ve milliyetçilerin artık kendini yerinde hissettiği bir ittifak kurarak hiçbir seye mecbur edilmeden oy kullandık, seçime girdik. Biz yeni başlıyoruzBiz istediğimizi aldık derken; ikinci tura kalması mı
Bir üstteki mesajda yazdım.Tam olarak ne aldınız?
Polemik için sormuyorum. Eşim de oğan a verdi. Onu daha iyi anlarım
Sinan Oganin ilerleyen senelerdeki seçimlerde çok başka yerlerde olacagini düşünüyorum ve bunun icin çok mutlu oluyorum. Bence hakettiği yerde olacak. Ve aynen öyle diğer liderleri her yerde gorebiliyorken Sinan Ogan ı ancak tanımak isteyenler baktık izledik çünkü çok kısıtlı yerlerde verildi maalesef..Nasıl bir başarı değil?
22 yıldır bu ülkeyi çeşitli yöntemlerle yöneten ve kemikleşmiş kitlesi olan iktidar ve ittifakları, diğer yanda 6lı masa ve en sevilen siyasi aktörler, diğet yanda sol öncü hdp tip derken hooop ata ittifakı, Ümit ve Sinan.
Bunca insan bir kenara, biz tek başımıza şu halde yüzde 5 veriyoruz ki birçok insan potansiyel yok diye vermedi yani oy oranı hdp nin ötesinde bence.
Millet ittifakı elinden geleni yaptı, Cumhur zaten malum, emek ve özgürlük izledik gördük, lakin Ata?
Zafer i sokak röportajlarında, Sinan ı babala ve birkaç yerde gördük.
Kendi çabamızl tanıdık, öğrendik vs.
Birkaç sene sonraki seçimin ana aktörüdür kendisi, iyi izleyin derim.
Ve benim ilgimi çekiyor, sempati duyuyorum en başta şu dik duruşu için
Bu adama bu ülkede ekonomi teslim edildi.
Zaten o öldükten sonra akp diye bir parti kalmayacak.Anavatan da bir zamanlar böyleydi.Oğullari ve damatlari birbirlerini yer durur artık.Sanmam bore. Necmettin Erbakan öldü Fatih Erbakan parti kurdu. babasının esamesi geçmiyor. Alpaslan Türkeş’in 3 çocuğu siyasetin içinde, hiçbiri vitrinde değil. Mesut Yılmaz’ın büyük oğlu Yavuz intihar etti. Öyle bir babanın oğlu. Berat albayrak kendini rezil etti. Şimdi Selçuk bayraktar’ı parlatmaya çalışıyor.
Viss hoşgeldinSesim kısıldı banımı açın demekten ses kalmadı. Kalbim arap atı gibi kosuyo su an.
Bende fanatik degilim ama bu duzen nasil degisecek baska? Adam milletin gozunu acmak icin tum tuslara basti tabiri caizse. Acliktan taş kemirirken hala "tirkiye cık gizeel" diyen zihniyetin verdigi oy ile neden 1 kerecik geldigimiz su dünyada baska bi duzene şans veremiyoruz ona kılım ben.Fetö ye gelirseniz beraber fotosunun olmadiği lider yok hepsi kanki olmuş vaktiyle. Ben partici bir insan değilim adamci biri de değilim olani söylüyorum. Kılıcdaroğlu ve hdp millet ittifakının hatası. Bunu görmüyor olamazsınız.
Alnımızın yazısı böyleymiş napalmBu adama bu ülkede ekonomi teslim edildi.
Hosbuldum güzellikViss hoşgeldin
Bu ne arkadas, secim arabasi gibi abartmayin istersenizDÜNYA BEŞTE BÜYÜK TÜR TÜRKİYE 6.7.9 MASADAN BÜYÜK TÜR VATAN BİZİM SOGAN MİLLET İTTİFAK İN
AK PARTİ ERDOĞAN ERDOĞAN ERDOĞAN
CUMHUR İTTİFAK İ**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?