Kk yükselmedikten sonra%49.76
Vicdanınız rahatsa benim diyecek bir şeyim yok.Bunun kararını kim veriyor ki?
Benim şuam vicdanım rahat. Biz istediğimizi aldık.
Hayır seyide anlamıyorum oğanin oyları nerdeyse hiç değişmedi erdoğanın yüzde 10 düştü ama kılıçdaroğlunun yüzde 10 artmadi%49.76
Üstüne gitme utanıyoNolur şaka de, hiç iyi değilim.
Depremin lehine işleyeceğini düşündülerKiliçdaroğlu yerine Mansur yavas olsaydı durum çok farkli olurdu bana göre. İmamoğlunu hiç sevmem hiçte samimi gelmez bana ama Mansur yavas öyle değil. Kiliçdaroğlu çok yanliş adaydi üç kişi beş kişi isterse ordu ile çıksın mitinge alabilecegi oy bu kadar işte o da ite kaka bunu nasil göremediler çok ilginç
Noegthy sana şey diyesim geliyoe, dur kız ortalık zaten karışık%49.76
Adayınız yarın pazarlığa da oturur daha da rahatlarsınız inşallah.Bunun kararını kim veriyor ki?
Biz istediğimizi aldık derken; ikinci tura kalması mıBunun kararını kim veriyor ki?
Tam olarak ne aldınız?Bunun kararını kim veriyor ki?
İşte ilk başta balon sonuç girdikleri içinHayır seyide anlamıyorum oğanin oyları nerdeyse hiç değişmedi erdoğanın yüzde 10 düştü ama kılıçdaroğlunun yüzde 10 artmadi
Sinan oğana aşırı kuruldum bu geceAdayınız yarın pazarlığa da oturur daha da rahatlarsınız inşallah.
Anlamamakta ısrar ediyorsunuz ama tekrar söyleyeyim. Ben Oğan bana buna oy verin dedi diye gidip söylediği kişiye oy verecek biri değilim..Adayınız yarın pazarlığa da oturur daha da rahatlarsınız inşallah.
Kiliçdaroğlu yerine Mansur yavas olsaydı durum çok farkli olurdu bana göre. İmamoğlunu hiç sevmem hiçte samimi gelmez bana ama Mansur yavas öyle değil. Kiliçdaroğlu çok yanliş adaydi üç kişi beş kişi isterse ordu ile çıksın mitinge alabilecegi oy bu kadar işte o da ite kaka bunu nasil göremediler çok ilginç
Seçim ikinci tura kaldı gibi şu an Mansur Beyin ve Ekrem Beyin açıklamalarından anladığım o.Arkadaşlar bende seçim ilk turda bitti ve millet ittifakı kazandı. Akp kazansa çoktan balkondalardı. Girilen oy daha %50 akp düşüyor sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?