Zamaninda feto ile kanki olundugunda da bu kadar sorguladiniz mi acaba? SanmamBu kadar enflasyon pandemi deprem ama hala 21 yıl sonra bile önde adam. Bence de muhalefet bir düşünmeli. Ne yaptilar ettiler muharrem İnce'yi de adaylıktan çektirttiler şantaj montaj. Sinan oğana saldiriyorlar onun yüzünden o da aday olmasaydı diye. Oldu olacak incenin dediği gibi Erdoğan da çekilsin kılıçdaroğlu tek başina girsin seçimeseçim üstüne seçim kaybeden adami nasil tekrar aday gösterebilirler aklim almiyor hemde hdp ile kolkola giriyor seçime. Demirtaşin eşi mitinglerde konuşuyor filan. Erdoğanın aldiği oy kendi oyu değil aslinda hdp ye tepki oyu milletin. Bu kadar net bence.
Tövbe estağfirullah kaç tane CHP li kankam var yahuPıçahlamazsın dimi beni
O kadar da değildirTayyip Erdoğan öldükten sonra yerine Bilal Oğlan mi gelir sence?
Tayyip Erdoğan öldükten sonra yerine Bilal Oğlan mi gelir sence?
Kesinlikle öyle bir de her mitingte Mansur bey ve İmamoğlunun orada bulunmasını doğru buldunuz mu siz CHP bu kafa yapısını değiştirmediği sürece yerinde sayacak hiçbir revizyonları yok
bence der ama hırslarına zaaflarına çabuk yenik düsen bir insan gibi sankiMuharrem İnce demez.
Tamam sabah 7:30 da alıyorm aksam 17:30 a kadr benlesin vallahi darılırım ekersenTövbe estağfirullah kaç tane CHP li kankam var yahulütfen yani
İnanın kafam bulandı bugün biraz stresimizi atalım diye yazıyorum dalga olarak algıladıysanız özür dilerim ülkenin geleceğini elbet ben de düşünüyorum ama kim seçilirse seçilsin ben sen o bu diyemem ayrıştırma ben saygım sonsuzdur sinir olacak bir durum yok sandıktan ne çıkarsa başımızdan üstünde yeri vardırSiz beni aşırı şaşırttınız ya hep pozitif gelirdiniz bana verimli rutin konunuz dan takip ederdim, görüşümüz karşıt olmasına rağmen hiç umursamadım.Niloyatospikk
Ama tavrınız sürekli dalga geçmeniz her lafın sonunaşunu koymanız falan... Sorun seçim kazanmak kaybetmekten öte yarın uyanacağım günden gelecekten korkmam kendi adıma. Bunda da bu kadar gülünecek bir şey göremiyorum.
Hele bu umursamıyorum, son 20 dk kullandım ufff haha tavrınız falan. Bir kere de şaşırtmasın insanlar beni ya...
Berat gelsin, anasıyla girmiş bugün kabineTayyip Erdoğan öldükten sonra yerine Bilal Oğlan mi gelir sence?
7.30 mu o ne kız çok erken 9 olsun bariTamam sabah 7:30 da alıyorm aksam 17:30 a kadr benlesin vallahi darılırım ekersen
Bu gerçek mi?Berat gelsin, anasıyla girmiş bugün kabine
Ben de anlamadım ya.Arkadaşlar madem değişim istiyordunuz ne diye Oğan'a verdiniz? Cidden seçileceğine inandiniz mi? Ben de Kılıçdaroğlu'na bayilmiyorum ama değişim istediğim için ona verdim. Hdp demeyin lütfen. Zamanında malum parti de aldı o destekleri.
O öldükten sonra birbirlerini yiyecekler ve asıl taht savaşlarını O zaman göreceğiz.Offf içim sıkılıyorBerat gelsin, anasıyla girmiş bugün kabine
He, tutanak tutulmuşBu gerçek mi?
Bunun kararını kim veriyor ki?Kullandığınız oy bir işe yaramasa bile mi?
Görüşümüz karşıt olsa dahi önemli olan medeni bir şekilde başka konularda anlaşabiliriz ben burada bir arkadaş tanıdımSiz beni aşırı şaşırttınız ya hep pozitif gelirdiniz bana verimli rutin konunuz dan takip ederdim, görüşümüz karşıt olmasına rağmen hiç umursamadım.Niloyatospikk
Ama tavrınız sürekli dalga geçmeniz her lafın sonunaşunu koymanız falan... Sorun seçim kazanmak kaybetmekten öte yarın uyanacağım günden gelecekten korkmam kendi adıma. Bunda da bu kadar gülünecek bir şey göremiyorum.
Hele bu umursamıyorum, son 20 dk kullandım ufff haha tavrınız falan. Bir kere de şaşırtmasın insanlar beni ya...
Nolur şaka de, hiç iyi değilim.He, tutanak tutulmuş
O öldükten sonra birbirlerini yiyecekler ve asıl taht savaşlarını O zaman göreceğiz.Offf içim sıkılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?