Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

bir sonraki seçimde imamoğlu cumhurbaşkanı net.
uzun zamandır bu kadar politik bir siyasetçi yoktu.
adımlarını çok dikkatli ve uzun vadeli düşünerek atıyor.

Beş yılda kimler doğar ya da doğup büyüyenler kaç yaşına gelir.
Demografik yapı bozulmadan o seçimlere gideriz umarım
Çok değişik akşam yaşadık kimse kazanmadı ve seçim ikinci tura kaldı ise neden her şey bu kadar yavaş ben hiç anlamıyorum.

Daha açılmayan sandıklar dolu 2-3-4 milyon fark vs hiçbir şey belli değil belki bir belki 3
Ama pazarlık olacak mı ben de görmeyi sabırsızlıkla beklerim

Ben Kılıçdaroğlu nun yanlış aday olduğunu düşünenlerden olmadım. Evet bambaşka isimler de olabilirdi ama bence makul adaydı.
Daha önce de söyleyen çok oldu, seveni de çok bi o kadar sevmeyeni de.
Amaç birleşerek kazanma çağrısıysa bence adayda sorun yoktu, birleşmeye çoğalmaya ötekileştirmemeye alışık değiliz.
Ben CHP taraftarı değilim. Kalesi görülen İzmir deyim. Ama farklı partiye oy verdim bunda da önceki seçimde de.
Ama cumhurbaşkanlığı seçimindeki projeleri, tutumu, donanımı neden olmasın dedirtti bana.

O zaman muhalefet olmaktan memnunlar mi kazanmak istemiyorlar heralde
Yani bence kazanmamak için elinden geleni yaptılar. Mansur Yavaş aday olsaydı ve Hdp ile bu yakınlık olmasaydı çok başka olurdu hatta bence oy akardı. Bu enflasyon verileriyle durum böyleyken oturup bunu dusunmeliler.

bir sonraki seçimde imamoğlu cumhurbaşkanı net.
uzun zamandır bu kadar politik bir siyasetçi yoktu.
adımlarını çok dikkatli ve uzun vadeli düşünerek atıyor.
Benim artık bir sonraki seçimi beklemeye tahammülüm kalmadi. Ömrümüz bitti. Oy kullanmaya başladığımdan beri aynı kişi sinirlerim zıpladı.

Her turlu ortalik karisacak da diyordu

Oğan'a oy verenlere yüklenmiyoruz. Değişim istiyoruz dedikleri için sordum neden Oğan diye? Önce bir malum kişiyi degiştirseydik sonraki seçimlerde ben de Oğan'a verirdim zaten.
Şunu da söylim akp ile anlaşsa gidip kimse akp ye oy vermez oğan için verecek olan direk verirdi zaten bu seçimde

Aksine, iki tarafta da kendilerine yer bulamadıkları için bu ittifak kuruldu
Kaldı ki Yavaş aday olsaydı destekleyeceklerini söylemişlerdi.
Babala TV deki yanında olması lazım tam hatırlamıyorum ama bir yanında Yavaş aday olsaydı ben aday olmazdım demişti Oğan.

Her turlu ortalik karisacak da diyordu

Benim takip ettiğim çok kısıtlı alanda paylaşım yapan biri var. Bu akşam için enerjinin çok yüksek olduğunu ne yaparsak yapalım bir kaç ay kaos olduğunu net olan tek şeyin değişim olduğunu söylemişti. Birazda argo konuşmayı sever aklınızı peynir ekmekle yemeyin evinizde oturun demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…