- 23 Aralık 2012
- 7.674
- 51.176
- 748
Kimle yapsın?Şimdi bakalım sinan oğan 15 gün sonra kiminle pazarlık yapacak
Aslında bu söylemim temel anlamda, beklemen oy oranı mv sayısı vs. Değil. Biraz da ondan anlaşılmadım sanırım.
Oğan’ın da seçmeninin de bu seçimdeki asıl hedefi ülkeyi sadece 21 yıldır yöneten ve ona 21 yıldır muhalefet eden partinin arasında bir seçim yapmak zorunda kalmaması ve seçimde söz sahibi olmak istemesiydi.
Görünen o ki başardı. Bu yüzden öyle dedim aslında.
Eh biraz da Oğan’ın bir sonraki seçim için hazırlığı, kendini anlatabilmesiydi. Görüyorum ki onu da başarmış :)
Güncelledim sorular ekledimKimle yapsın?
Beş yılda kimler doğar ya da doğup büyüyenler kaç yaşına gelir.
Ahmet Sık Erkan Baş Sera Kadigil Barış Atay Meclise girememiş.
Daha açılmayan sandıklar dolu 2-3-4 milyon fark vs hiçbir şey belli değil belki bir belki 3Şimdi bakalım sinan oğan 15 gün sonra kiminle pazarlık yapacak… Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasındaki fark üç milyon insana denk geliyor doğru mu? Sinan Oğan’ın varlığı bu sayıyı getirecek mi anlaşacağı tarafa? Altın, döviz, borsa ne olacak? Allah hayırlara çıkarsın diyorum. İşimiz Allaha kaldı çünkü
Ben Kılıçdaroğlu nun yanlış aday olduğunu düşünenlerden olmadım. Evet bambaşka isimler de olabilirdi ama bence makul adaydı.Baştan parlatabilecekleri adaya gerek yoktu ki Mansur Başkan vardı zaten parlamış.
Demiştik vereceğiz değişim için ama başkası olmalıydı diye baş sayfalarda. Başkası var dediğimiz o idi.
Ama bakalım sabaha her şey değişebilir belki şu an boşuna konuşuyor oluruz değişim iyidir çünkü değişelim yani.
Yani bence kazanmamak için elinden geleni yaptılar. Mansur Yavaş aday olsaydı ve Hdp ile bu yakınlık olmasaydı çok başka olurdu hatta bence oy akardı. Bu enflasyon verileriyle durum böyleyken oturup bunu dusunmeliler.O zaman muhalefet olmaktan memnunlar mi kazanmak istemiyorlar heralde
üzgünüm oyum boşa gitti
Benim artık bir sonraki seçimi beklemeye tahammülüm kalmadi. Ömrümüz bitti. Oy kullanmaya başladığımdan beri aynı kişi sinirlerim zıpladı.bir sonraki seçimde imamoğlu cumhurbaşkanı net.
uzun zamandır bu kadar politik bir siyasetçi yoktu.
adımlarını çok dikkatli ve uzun vadeli düşünerek atıyor.
Her turlu ortalik karisacak da diyorduSadece Nilay Hanım degil benim takip ettiğim 2 kişi daha benzer şeyler söylüyor.
Sancılı değişim/ Ölümle gelen değişim
7 8 aylık kaos
2 3 yıl içinde tekrarlanacak seçim
Nilay hanımın canlı yayınlarında farklı ipuçları da vardı
Şunu da söylim akp ile anlaşsa gidip kimse akp ye oy vermez oğan için verecek olan direk verirdi zaten bu seçimdeOğan'a oy verenlere yüklenmiyoruz. Değişim istiyoruz dedikleri için sordum neden Oğan diye? Önce bir malum kişiyi degiştirseydik sonraki seçimlerde ben de Oğan'a verirdim zaten.
Babala TV deki yanında olması lazım tam hatırlamıyorum ama bir yanında Yavaş aday olsaydı ben aday olmazdım demişti Oğan.Aksine, iki tarafta da kendilerine yer bulamadıkları için bu ittifak kuruldu
Kaldı ki Yavaş aday olsaydı destekleyeceklerini söylemişlerdi.
Belli değil miydi zatenüzgünüm oyum boşa gitti
Her turlu ortalik karisacak da diyordu
Erkan Baş bana çok uzak olmasına rağmen saygı duydugum biri idi
Sera Kadigil de Hatay çalışmalarında dikkatimi çekti.
dürüst biri olsun bari mecliste dediydim
sera girdi sanırım yanlış görmediysem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?