- 17 Temmuz 2021
- 7.948
- 25.395
- 498
Diyarbakir hakkari şırnak gibi yerlerden oy alamazdiYani bence kazanmamak için elinden geleni yaptılar. Mansur Yavaş aday olsaydı ve Hdp ile bu yakınlık olmasaydı çok başka olurdu hatta bence oy akardı. Bu enflasyon verileriyle durum böyleyken oturup bunu dusunmeliler.
Ben de som seçim farklı yere oy verdim şimdi de öyle ama diğer türlüsünü aynı düşünmüyorum.Ben Kılıçdaroğlu nun yanlış aday olduğunu düşünenlerden olmadım. Evet bambaşka isimler de olabilirdi ama bence makul adaydı.
Daha önce de söyleyen çok oldu, seveni de çok bi o kadar sevmeyeni de.
Amaç birleşerek kazanma çağrısıysa bence adayda sorun yoktu, birleşmeye çoğalmaya ötekileştirmemeye alışık değiliz.
Ben CHP taraftarı değilim. Kalesi görülen İzmir deyim. Ama farklı partiye oy verdim bunda da önceki seçimde de.
Ama cumhurbaşkanlığı seçimindeki projeleri, tutumu, donanımı neden olmasın dedirtti bana.
Bir daha seçim olursa tabi.bir sonraki seçimde imamoğlu cumhurbaşkanı net.
uzun zamandır bu kadar politik bir siyasetçi yoktu.
adımlarını çok dikkatli ve uzun vadeli düşünerek atıyor.
Belli değil miydi zaten
Ne diyeyim bilmiyorum, bulsam kendi yorumlarımı atarım.şimdi küfür ettirecekler beni ha.
ekmelettin mi neydi onu aday yapmış bir partisin sen zamanında. şimdi duruş dikiliş zamanımıydı
Ama CHP ye de vermezlerŞunu da söylim akp ile anlaşsa gidip kimse akp ye oy vermez oğan için verecek olan direk verirdi zaten bu seçimde
Bir daha seçim olursa tabi.
Evet haklı olabilirsiniz oralardan oy alamazdi ama kendi içinden çok seçmeni de kaybetmezdi diye düşünüyorum.Diyarbakir hakkari şırnak gibi yerlerden oy alamazdi
Tek basina Mansur bey en fazla 34leri gorurdu sahsi fikrim
Akp nin seçimi kazanamayacagi belli. Bence sonucu kabul etmeyecekler ve ortalık karışacak. Baştan beri hep bundan korkuyorum.Her turlu ortalik karisacak da diyordu
Gerekirse vereceğim yapacak birşey yok akp ye vermiyeceğim amaMansur başkanın adaylığı en çok istediğim şeydi. Ama sonuç ne olurdu bilemiyorum.
Ama CHP ye de vermezler
Ne diyeyim bilmiyorum, bulsam kendi yorumlarımı atarım.
Şurada aylarca yazdım benden Kemal’e oy yok diye.
O dik burnumu eğdim, dedim şu aşamayı geçelim ayrıklık yapmamayım(ki hiç bana göre değil) tamam amaç kazanmak değil devirmek ise birlik olalım, küstürülmüş bir chp seçmeni olarak ilk hedef başkası, sonra kendi içimizde gelecek seçimde kollara ayrılırız dedim.
Gerçi hala aynıyım çünkü yapılacak her şeyi yaptı millet, aday Mansur ise şuan sokaktaydık adım gibi bilsem bile, onların görmediği riski biz gördük, bizim görmediğimizi onlar.
Ben gayet umutluyum, hiç düşmenin manası yok.
Bu iş olacak, kazanmanın ilk adımı kaybetmemektir, o adım tamam mı bu gece, evet.
Kovidden korunmanın yolu kapmamak gibi oldu ama neyse
Sıra diğerine geliyorsa yine iş bize düşüyor, küsme zamanı değil.
Deprem bölgesinin haline acıdım çok yazık oldu hele ki Hatay görünce şoka girdim
Son zamanlarda Türkiye’ye gelmiş en zeki politikacı.bir sonraki seçimde imamoğlu cumhurbaşkanı net.
uzun zamandır bu kadar politik bir siyasetçi yoktu.
adımlarını çok dikkatli ve uzun vadeli düşünerek atıyor.
Bu kez yine kazanırsa,bir dahaki seçimlerin göstermelik olacağı aşikar.Vallahi tüm veriler bu yönde,ben umudumu son dakikaya kadar sağlam tutmaya çalışıyorum sadece.Dolar 50 olsun,ekmek 20 lira olsun,en düşük kira 50.000 olsun.Mustehak bu millete,yanacaksak hep beraber yanalımniye babadan oğula mı dönüyoruz
o kadar mı pes ettik yahu
Ya işte o kadar şey yaşa acı çek falan gene git onlara oy ver sonra biz burda yüzde 5 lik oğan'ı konuşalım çok ilginçDeprem bölgesinin haline acıdım çok yazık oldu hele ki Hatay görünce şoka girdim
Bu dünyada tayyibi seçeceğim tek olasılık kemal dedim, gittim bastım mı bastım.off bende kemali aday yaparlarsa inadına tayyibe vereceğim demiştim ama paşa paşa dedeye bastım
Son zamanlarda Türkiye’ye gelmiş en zeki politikacı.Yemek yerken izledik. İmamoğlu “Rakibimiz” diyor. Mansur Yavaş “Erdoğan” diye. Yani İmamoğlu adıyla seslenmiyor, bunun bir yarış olduğunu vurguluyor. Bu sadece bir örnek. Adamın konuşması çok akıcı, hitabeti kuvvetli. Ve bence kendince dedi ki “Kılıçdaroğlu bu seçimi de kaybederse zaten sıra bana gelecek. Ben karşı çıkıp hain durumuna düşmeyeyim”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?