Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yani bence kazanmamak için elinden geleni yaptılar. Mansur Yavaş aday olsaydı ve Hdp ile bu yakınlık olmasaydı çok başka olurdu hatta bence oy akardı. Bu enflasyon verileriyle durum böyleyken oturup bunu dusunmeliler.
Diyarbakir hakkari şırnak gibi yerlerden oy alamazdi
Tek basina Mansur bey en fazla 34leri gorurdu sahsi fikrim

Ben de som seçim farklı yere oy verdim şimdi de öyle ama diğer türlüsünü aynı düşünmüyorum.
Hala umudum var kolay kaybetmiyorum ama sonrasını da onlar düşünsün.

şimdi küfür ettirecekler beni ha.
ekmelettin mi neydi onu aday yapmış bir partisin sen zamanında. şimdi duruş dikiliş zamanımıydı
Ne diyeyim bilmiyorum, bulsam kendi yorumlarımı atarım.
Şurada aylarca yazdım benden Kemal’e oy yok diye.
O dik burnumu eğdim, dedim şu aşamayı geçelim ayrıklık yapmamayım(ki hiç bana göre değil) tamam amaç kazanmak değil devirmek ise birlik olalım, küstürülmüş bir chp seçmeni olarak ilk hedef başkası, sonra kendi içimizde gelecek seçimde kollara ayrılırız dedim.
Gerçi hala aynıyım çünkü yapılacak her şeyi yaptı millet, aday Mansur ise şuan sokaktaydık adım gibi bilsem bile, onların görmediği riski biz gördük, bizim görmediğimizi onlar.

Ben gayet umutluyum, hiç düşmenin manası yok.
Bu iş olacak, kazanmanın ilk adımı kaybetmemektir, o adım tamam mı bu gece, evet.
Kovidden korunmanın yolu kapmamak gibi oldu ama neyse
Sıra diğerine geliyorsa yine iş bize düşüyor, küsme zamanı değil.

Mansur başkanın adaylığı en çok istediğim şeydi. Ama sonuç ne olurdu bilemiyorum.
Şunu da söylim akp ile anlaşsa gidip kimse akp ye oy vermez oğan için verecek olan direk verirdi zaten bu seçimde
Ama CHP ye de vermezler

off bende kemali aday yaparlarsa inadına tayyibe vereceğim demiştim ama paşa paşa dedeye bastım

bir sonraki seçimde imamoğlu cumhurbaşkanı net.
uzun zamandır bu kadar politik bir siyasetçi yoktu.
adımlarını çok dikkatli ve uzun vadeli düşünerek atıyor.
Son zamanlarda Türkiye’ye gelmiş en zeki politikacı. Yemek yerken izledik. İmamoğlu “Rakibimiz” diyor. Mansur Yavaş “Erdoğan” diyor. Yani İmamoğlu adıyla seslenmiyor, bunun bir yarış olduğunu vurguluyor. Bu sadece bir örnek. Adamın konuşması çok akıcı, hitabeti kuvvetli. Ve bence kendince dedi ki “Kılıçdaroğlu bu seçimi de kaybederse zaten sıra bana gelecek. Ben karşı çıkıp hain durumuna düşmeyeyim”

niye babadan oğula mı dönüyoruz
o kadar mı pes ettik yahu
Bu kez yine kazanırsa,bir dahaki seçimlerin göstermelik olacağı aşikar.Vallahi tüm veriler bu yönde,ben umudumu son dakikaya kadar sağlam tutmaya çalışıyorum sadece.Dolar 50 olsun,ekmek 20 lira olsun,en düşük kira 50.000 olsun.Mustehak bu millete,yanacaksak hep beraber yanalım.

off bende kemali aday yaparlarsa inadına tayyibe vereceğim demiştim ama paşa paşa dedeye bastım
Bu dünyada tayyibi seçeceğim tek olasılık kemal dedim, gittim bastım mı bastım.
Sırf bu tükürdüğümüzü yalattıran düzen için, 2 hafta sonra o seçim kazanılacak arkadaş!!!
Kazanmamız lazım çıkmayalım sonra beraber köprülere el ele

aynen böyle bence de.
seçtiği kelimeler kendini ifade ediş biçimi ve hatta otokontrolü dersine çok iyi çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…