Tavuk baksana seri halde basıyorlar.Binlerce insan öldü, enflasyon aldı basını gitti, her şeyin fiyatı uçtu , barınacak ev yok , kiralar arşa çıktı oy sonuçlarına bakıyorum değişen hiç bir şey yok .
Hiç mi bir şey değişmez bir ülkede ?!
Ne zaman adil bir seçim yaşadık ki?O eski Türkiye'de idi.Bezdim artık,ahhh çocukluğuma isinlansam da geri dönmesemTavuk baksana seri halde basıyorlar.
Neyi kutluyorlar?
Haberimiz olmadan Erdoğan kazandı galibaNeyi kutluyorlar?
Seçimin ikinci tura kalma ihtimalini mi?Neyi kutluyorlar?
Nihalcim Türkiye’nin dört bir yanında çalamamıslardır herhalde.Tavuk baksana seri halde basıyorlar.
Biz saygıyı sizden öğrenecek değiliz hfhdhdhYenilgi sancısı
Size sonbahar geldi maalesef..
Afet bölgesindekilerin vermesine şaşırmışsınız çünkü bu devlet hizmet ediyor sizin gözünüz görmek istemiyor..
Ve bu MİLLET VATANINI SEVİYOR ÇOK BÜYÜK YANLIŞ YAPTI KEMAL COOK !
Daha yarısı açılmamış öndeyiz diyor diğerleri çıkıp açıklama yapıyor bi telaş var kii
Ekrem mendillerini hazırla terlerini silmen yakındır biz balkonu hazırlıyoruz RTE İÇİN
Saygı duymayı öğreneceksiniz!
Benim de sorguladıgım tam da bu .Bunca şey başkasının iktidarında gerçekleşseydi ilk seçimde indirmişlerdi. Nedir bu sabrın tahammülün hikmeti, anlamadığımız bir şey mi var? Arkadaşlar bizdeydi şimdi gittiler. Bunca insanın anladığı bizim anlamadığımız ne olabilir diye kafa yorduk resmen, herkese müstahak deyip bitirdik akşamı.
Hamam bocekleri kafasiz kac gun yasiyordu ya konudan bagimsiz ama?Benim de sorguladıgım tam da bu .
Pahalılığı da geçtim artık demek ki vakıflarda tecavüze uğrayan çocuklar , ortadan kaybolan milyon dolarlar , yapılan usulsüzlükler falan da kimsenin umrunda değil.
Ben bi gidip geldim sonuçlar aynı değişen bir şey yok. Ama umarım dediğiniz gibi olur.Birinci turda bitecek kizlar, uyuyun. Guzel bir sabaha uyanacağız.
Ortalama iki hafta diye biliyorum.Hamam bocekleri kafasiz kac gun yasiyordu ya konudan bagimsiz ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?