- 18 Mart 2021
- 11.895
- 62.162
- 548
Aynen böyle konuşuldu.Ya böyle diyorlarsa yapacaklar bı işler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen böyle konuşuldu.Ya böyle diyorlarsa yapacaklar bı işler
Moral bozmaya çalışıyorlar,%90 ikinci tura kaldı ya.Ben de anlamadım koca koca kamyonlarla kornaya basa basa gidiyorlar .
Kazandıklarını zannediyor olabilirler![]()
Ezana şehide kadar laf edip neyin açıklaması bu? Bir kerede suçluya suçlu deyin yahu bunuda savunmayinSimdi merak edip baktim, kendisiyle alakali pek bilgim yok. Iki uc defa dinlemisimdir YouTube’da. Aciklamis kendisini.
Ben savundugumu soyledim de haberim mi yok? Bir sakin olsaniza yahu. Kendisini tanimam etmem. Neyini savunacagim. Siz nasil gordugunuzu paylasiyorsaniz ben de gordugumu paylastim. Ne bu tavriniz?Ezana şehide kadar laf edip neyin açıklaması bu? Bir kerede suçluya suçlu deyin yahu bunuda savunmayin
Şimdi bi dua edeceğim yoksa başka türlü kurtulamayacagiz.Balkona cikti![]()
2 milyon 800 sayolmayan oy var.Şuan oy oranı ne? Her kanalda başka birşey deniyor.
Abi ayakta zor duruyor bu adam yaŞarkı söylüyo
İki kekliği sindiremedik daha
Ne demiski ezana şehide? Kadını hiç tanımıyorum, meraktan soruyorum.Ezana şehide kadar laf edip neyin açıklaması bu? Bir kerede suçluya suçlu deyin yahu bunuda savunmayin
Söylediklerinin savunması olamaz çünkü, sen tut bu ülkenin en hassas konularına laf et sonrada gel ya yanlış anlaşıldım. Birde vekil olmuş şimdi yazık gerçekten. Kendini açıkladı demişsiniz ya ona istinaden yazdım. Bu arada bende tanımam kendimi ismini görünce merak edip baktim sadeceBen savundugumu soyledim de haberim mi yok? Bir sakin olsaniza yahu. Kendisini tanimam etmem. Neyini savunacagim. Siz nasil gordugunuzu paylasiyorsaniz ben de gordugumu paylastim. Ne bu tavriniz?
Karalamaya calisanlar her zaman vardir. Olayin ic yuzunu tam anlamiyla bilmeden bir sey denilemez.
Oldu o zaman biz de onumuze geleni paylasalim.
Bende dinledim.Simdi merak edip baktim, kendisiyle alakali pek bilgim yok. Iki uc defa dinlemisimdir YouTube’da. Aciklamis kendisini.
Emoş pek keyifsizAbi ayakta zor duruyor bu adam ya![]()
Bı bı bide kuygrugu ayakta duramiyor diğeri 2 kelime konuşamıyorAbi ayakta zor duruyor bu adam ya![]()
Şehitler ölmez lafından tiksiniyormus, ezan okuyan imamı kesmek istiyormuşNe demiski ezana şehide? Kadını hiç tanımıyorum, meraktan soruyorum.