- 18 Şubat 2018
- 13.355
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.616
- 598
- 44
Demokrasi şöleni tamamlanmisEmoş pek keyifsiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demokrasi şöleni tamamlanmisEmoş pek keyifsiz
Şaka mı?Açık ara öndeyiz diyor![]()
Hüdapar listelerden girdi bir de. Yani dönüşü yok.Kemal bey ile bir olsa e orda pkk var olacak.
Rte olsa sen yıllarca hangi davadaydın,hani hizbullah olmazdı olacak.Şartları hazır kendisinin,ne kadar riayet edecek mesela?
Yakın takipte olacağım...
Bu ne aşk diyorŞaka mı?
Tele1de de KK yüzde 48, Erdoğan yüzde 45.2 milyon 800 sayolmayan oy var.
CB şuan önde.
2. Tura kalacak gibi duruyor.
49 kusur 44 kusur haberturk.
Mağşallah
O veri güvenilir değil yazmış biri ekşiyeTele1de de KK yüzde 48, Erdoğan yüzde 45.
Ben de çok merak ediyorum vallahi.Hüdapar listelerden girdi bir de. Yani dönüşü yok.
Merakla bekliyorum.
Ben iki tarafı da desteklemeyeceklerini düşünüyorum.
Bir ihtimal bu kaçaklar sebebi ile iç içleri bakanlığı ihtimali ile belki.
Ama seçmen vermez.
Hanimefendi kadin yanlis anlasilmis olabilir, ben bilmiyorum olayin ic yuzunu. Eger gercekten bir yanlis anlasilma yoksa ben de hos karsilamiyorum boyle bir saygisizligi. Kadinla hicbir alakam yok yakin zamana kadar adini bile bilmiyordum, neyini savunacagim.Söylediklerinin savunması olamaz çünkü, sen tut bu ülkenin en hassas konularına laf et sonrada gel ya yanlış anlaşıldım. Birde vekil olmuş şimdi yazık gerçekten. Kendini açıkladı demişsiniz ya ona istinaden yazdım. Bu arada bende tanımam kendimi ismini görünce merak edip baktim sadece
Aksam 22 gibi şunu demişti bana:Swan bacım ne durumda acaba
Koyunlarda meee meee diyo yazıklar olsun bu zihniyete kolay kolay beddua etmém ama hamile halimle oturmus agliyorum beddua ediyorum,yazıklar olsun gerçekten,oy veren hic kimseye hakkimi helal etmiyorumAçık ara öndeyiz diyor![]()
DeğilBeddua etmek yasak mı![]()
Eşim kapattı devamı yokMağşallah![]()
Su balkon çökse keşke amin
Yazdiklari ortada bunun yanlış anlaşılması mi kalmış artık, sitemim size değildi zaten kusura bakmayın yanlış anladıysanizHanimefendi kadin yanlis anlasilmis olabilir, ben bilmiyorum olayin ic yuzunu. Eger gercekten bir yanlis anlasilma yoksa ben de hos karsilamiyorum boyle bir saygisizligi. Kadinla hicbir alakam yok yakin zamana kadar adini bile bilmiyordum, neyini savunacagim.
Her sey gorundugu gibi degildir, saygisizlik yapildiysa kinarim o kadar.