- 28 Ağustos 2022
- 1.724
- 4.288
- 78
Onu bilmiyorum ama Allah düşüncelerimden dolayı affetsin beniBeddua etmek yasak mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu bilmiyorum ama Allah düşüncelerimden dolayı affetsin beniBeddua etmek yasak mı![]()
En son saat 1 gibi konuştuk,bana da öyle dedi.Drmin mesaj attım ama görülmedi daha.Aksam 22 gibi şunu demişti bana:
Bizdeki verilerle televizyondaki sosyal medyadaki veriler arasında uçurum var. Islak imzalı tutanakların toplamında öndeyiz.
Evet baktım şimdi netten. Saçma sapan açıklamaları var. Böyleleri yüzünden insanlar ne olursa olsun akpyi destekliyor işte.Şehitler ölmez lafından tiksiniyormus, ezan okuyan imamı kesmek istiyormuş
Allah allah ya kazandik demesi gerekmiyor muyduSeçimin ilk turda bitip bitmediginj bilmiyoruz daha dedi![]()
Şimdi de sonuç neticelenmistir dedi iyice bunadi bu adamAllah allah ya kazandik demesi gerekmiyor muydubir miktar incindi orada bekleyen reisciler
![]()
Kazanmadan kutlama yapan bir kitle var ama içimden bir his reis 2024'ü göremez diyor.Adam cidden hasta.Allah allah ya kazandik demesi gerekmiyor muydubir miktar incindi orada bekleyen reisciler
![]()
Ahhahaha vallahi ya gidip geliyor aradaŞimdi de sonuç neticelenmistir dedi iyice bunadi bu adam![]()
Ben sana söyliyim kazandık diyemiyor bu seferEşim kapattı devamı yok![]()
İncinmezler onlar, adamın dili dogruları soyleyınce bıle anlamayıp alkışlayan kesim onlarAllah allah ya kazandik demesi gerekmiyor muydubir miktar incindi orada bekleyen reisciler
![]()
Ne demek ya hemen.
Evet hasta, ama kendi secmen kitlesi gormemezlikten bilmemezlikten geliyorlar ne yazik ki. Emekliligi geldi artik, ama ne koparsak kardir gozuyle bakiyorlar sanirim. Daha nasil zengilesebilirlerse artik..Kazanmadan kutlama yapan bir kitle var ama içimden bir his reis 2024'ü göremez diyor.Adam cidden hasta.
ustune yuzde 50 oyla bitirecegiz ama halkimiz isterse ikinci turada kaliriz gibi bisiler dediSeçimin ilk turda bitip bitmediginj bilmiyoruz daha dedi![]()